Week van OMF #43 – 2017

Wat was het héérlijk om weer een week thuis te zijn en normaal te kunnen werken, babyknuffelen etc. Of mag ik dat niet zeggen als reislustig persoon? Ik vind het heel fijn om de wereld te zien, toffe citytrips te maken en het vliegtuig in te stappen naar een bestemming ver weg, maar ik vind het vervolgens óók lekker om thuis te komen en alles weer naar het normale gaat. Dat de wekker (ok, die heb ik niet per se ge mist) ’s ochtends gaat, ik Vic lekker de fles en hapjes kan geven en ik tussendoor kan werken voor OMF. De afgelopen twee maanden waren zo hectisch dat het lang geleden was dat ik een dagje achter de computer heb gezeten om gewoon te werken. Te editen, recepten uit te werken, te brainstormen. Afgelopen week had ik maar liefst twee van die dagen, echt een traktatie! Verder was ik in het ziekenhuis te vinden voor onderzoeken, heb ik gedate met Marije wat onwijs gezellig was en haalde ik ons lieve hondje weer op van haar vakantie. Tijd voor een nieuwe Week van OMF!

foto1 4

Nadat ik maandag met Vic naar het consultatiebureau ben geweest (69 cm, 8400gr en 7 maanden oud) bracht ik hem naar de gastouder en ging ik trainen. Dat was ook weer hoog nodig.

foto2 4

Mijn ‘after workout meal’: wokgroenten  met koolvis die ik nog over had en een boterham met hummus. Ik kreeg van Albert Heijn vorige week twee nieuwe hummussmaken opgestuurd en een daarvan is met gekarameliseerde ui. SUPER lekker, direct een favoriet hier.

foto3 4

In de middag prepte ik een hapje voor Vic: geroosterde tomaat en puntpaprika met koolvis en couscous. Ging er in als zoete koek bij ‘m. Het is zo’n veelvraatje.

foto4 4

Ook ging ik aan de slag voor een campagne en maakte ik deze heerlijke aardbeienrolletjes. Ze komen binnenkort online.

foto5 4

Na een bezoekje aan de huisarts dinsdagochtend reed ik even naar de HEMA voor wat nieuwe kleertjes voor Vic. Die jongen groeit overal uit momenteel, het gaat zo hard! Ik vind de collectie bij HEMA echt zo leuk op dit moment. Ben dan ook goed geslaagd.

foto6 4

Foodpost van Oppo, of naja foodpost… Het zijn lege cupjes maar ik kan dit nieuwe ‘gezonde ijs’ wel gaan halen bij Albert Heijn. Moet ik overigens nog doen. Ben wel benieuwd, dit ijs zou slechts 38 calorieën per bolletje bevatten. De smaken klinken wel goed: salted caramel, vanille en chocolade-hazelnoot. To be continued…

foto7 4

Ook kwamen onze planners binnen. HOERAAAA! Zo blij met onze shop en de producten die we daarin verkopen. Ik maak al gretig gebruik van de planners.

foto8 4

Woensdagochtend kwam Marije samen met Fons langs voor een koffiedate. We kennen elkaar al héél lang online maar hadden elkaar nog nooit ontmoet. Tot nu toe dus. Ik vond het onwijs gezellig en de jongens ook.

foto9 4

En toen kwamen ook onze posters binnen, waaaah. Zijn ze niet tof?! In ons nieuwe huis krijgen ze een plekje straks.

foto10 4

Foodpost van Tasty Tom: tomaatjes. Ik vind Tasty Tom echt de lekkerste tomaten die er zijn dus dit is zeer zeker welkom.

foto11 4

Ook heel erg welkom: het nieuwe boek van Donna Hay <3 Er was wat mis gegaan met de verzending waardoor ik er even op moest wachten maar dat was het meer dan waard. Wat staat er wel een boek lekkers in, belachelijk gewoon. Dat wordt weer lastig kiezen.

foto12 4

Woensdagmiddag ging de shop live en dat vond ik toch wel spannend. Nog meer statistieken om in de gaten te houden.

foto14 4

YAAAAASS!

foto13 4

Ondertussen zat mijn meneer lekker te spelen. Leuke en fijne leeftijd heeft hij nu. Hij kan zichzelf goed vermaken, zit lekker op z’n kont en maakt duizenden geluidjes. Zo leuk.

foto15 4

Woensdagavond kwam er nog meer foodpost binnen! Chocoladepizza van Ristorante, ik ben zó benieuwd. En jullie ook merkte ik op Instagram haha. Er zat een persbericht bij met hele leuke recepten trouwens, daar gebruikten ze bijvoorbeeld de pizza als bodem voor kwarktaart. Lijkt me erg lekker.

foto16 4

Donderdag ging Vic weer naar de gastouder en zodra ik hem had weggebracht, ging ik sporten.

foto17 4

Daarna de hele dag aan het werk tussen afspraken door. Zo fijn!

foto18 4

En eh ja, deze stapel kookboeken ligt nog op me te wachten. Waaaah. Het wordt tijd voor nieuwe Cook the Books!

foto19 4

Deze theemok is zo groot als mijn hoofd en ja, hij ging helemaal leeg. En ja, ik zat daarna direct op de wc zoals velen van jullie al zeiden op Instagram – haha.

foto20 4

Perfecte still voor de IJslandse proefvideo. Komt aankomende vrijdag online.

foto21 4

Vic krijgt tegenwoordig regelmatig tegelijkertijd met ons te eten ’s avonds. Donderdagavond had hij een koekje en maaaan wat een gesmeer. Ik moet er wel heel hard om lachen steeds en gelukkig is het ook zo weer opgeruimd, maar geen gêne hoor die jongen. Die smeert het koekje liever overal dan dat ‘ie het in zijn mond stopt geloof ik, haha.

foto22 4

Vrijdagochtend begon hetzelfde als donderdag: Vic wegbrengen en daarna sporten. Bij thuiskomst trof ik dit aan. Ik ben echt een grote dierenvriend hoor maar deze kat wil ik de nek wel omdraaien. Hij is dus niet van ons máár hij komt wel steeds ons huis binnen en vreet vervolgens het voer van onze katten op. Nu vind ik dat nog tot daaraantoe maar hij maakt tegenwoordig dus de deur naar Vic zijn kamer open (!) en gaat daar doodleuk overal liggen waar het hem uitkomt. Laatst had ‘ie gewoon op het aankleedkussen gepiest. ECHT HOOR, woest word ik van dat beest.

foto23 4

Na een telefonisch interview reed ik door naar het medisch centrum om bloed te prikken. Mijn darmen worden verder onderzocht en er wordt gekeken of mijn klachten wel afkomstig zijn van PDS.

foto25 4

Foodpost (er kwam veel binnen afgelopen week!): een gezonde snackbox van Naturalicious. Handig voor na het trainen.

foto24 4

In de middag ging ik weer aan het werk. Nog niet verteld maar wel heel tof: ik doe de culinaire productie voor een kookboek dat in maart 2018 uitkomt. Deze keer geen eigen boek maken maar wel de recepturen, plank en culinaire fotografiebegeleiding voor een ander boek! Heel leuk om te doen.

foto26 4

Foooodpoooost, wordt het al saai? Een fles Johnnie Walker Black Label, Royal Club Ginger Ale en een limoen van Let’s Cocktail. De ingrediënten voor een hele lekkere cocktail.

foto27

De eerste shopbestellingen werden bezorgd!

foto28 3

Zaterdagochtend ging ik na een bezoekje aan de markt met mijn auto door de wasstraat. Dat was nodig. Héél erg nodig.

foto29 2

Eenmaal thuis lag er weer post te wachten, wat een verrassing. Een chocoladeletter van Johnny Doodle…

foto30 1

Naamstickers voor Vic van Blue Band, zo schattig.

foto31 1

Een het nieuwe kookboek van Chickslovefood.

Tim vertrok ’s middags voor een avondje + nacht met mannen, ik ging naar mijn ouders en spendeerde de zaterdagavond op de bank. FIJN.

foto32 1

Zondagochtend: ontbijten en de weekplanning + boodschappenlijst maken.

foto33 1

De Johnnie Walker cocktail proberen, érg lekker!

De rest van de middag deed ik wat klusjes in huis en genoot ik nog even van de vrije zondag.

Het was een fijne week waarin ik weer eens veel gedaan kreeg! De lancering van de shop was toch wel een hoogtepuntje hoor, hier zijn we zoveel mee bezig geweest! We hebben al veel leuke ideeën binnengekregen voor nieuwe items dus schroom niet om je ideeën met ons te delen.

Deze week is het relatief rustig. We hebben een aantal privéafspraken staan en woensdag ben ik weer eens in Amsterdam, dat is ook alweer even geleden. Misschien ga ik dan direct wel even langs het Frites Atelier om hun nieuwe special te proberen.. hmm. 

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Het ziet er inderdaad uit als een hele fijnr week! En genieten van lekker thuis zijn mag ook toch :-)

 2. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Af en toe is het inderdaad heerlijk om gewoon even een weekje thuis te zijn! Wat vervelend van die kat die steeds binnenkomt, hoop dat dat snel over is!

 3. Petra says:

  Haha stiekem moet ik wel een beetje lachen om hoe nonchalant die kat daar zit, maar begrijp dat je er helemaal gek van wordt! Komt hij naar binnen via een kattenluikje? Misschien dat je het al kent, maar er bestaan kattenluikjes die alleen open gaan voor katten die een speciaal halsbandje dragen. Dat zou misschien een oplossing kunnen bieden. Succes ermee!

 4. Britt says:

  Je boft echt met zulke lekkere foodpost allemaal! Die theemok heb ik ook, exact dezelfde, maar ik vind het heerlijk om zo’n flinke mok thee weg te drinken, ik drink er elke dag wel een paar leeg!

 5. Ingrid says:

  Wat een spionkat in jullie culinaire stulpje?
  Tip:Er bestaan kattenbandjes met een chip. …De chip reageert via een kattenluikje met chiplezer..zodat je eigen kat alleen je huis in kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close