Week van OMF #16

Shit, ik heb nog nooit zo’n saaie Week van OMF aan jullie moeten laten zien. Bij voorbaat dus al: excuses. De drukte van de afgelopen tijd (boek, site die groeit, YouTube ontwikkelingen en niet te vergeten een bliksembezoek aan Vietnam) werd me even teveel en mijn lichaam vond het genoeg. Misselijk, duizelig, knallende hoofdpijn, verkouden, koorts.. ik heb het allemaal gezien vorige week en daarom besloot ik een stapje terug te doen. Eén week even niet werken. Niet schrijven, niet koken, niet fotograferen, gewoon even helemaal niets. Me-time, even herstellen. Blijkbaar was het nodig want inmiddels is het zondagmiddag en ben ik weer de oude. Ik hoest af en toe nog, maar de motivatie om weer lekker aan het werk te gaan is er weer en ook sta ik ’s ochtends niet meer doodmoe naast mijn bed. En dat is maar goed ook, er moet immers gekookt worden!

Maandag

foto1

Dit was mijn uitzicht het overgrote deel van de maandag: Breaking Bad op tv en zelf met een dekentje op de bank. Ik kijk zelden series omdat ik vaak geen tijd neem om even lekker tv te kijken, maar afgelopen week ben ik halverwege seizoen 3 gekomen van Breaking Bad. Is ziek zijn toch nog ergens goed voor ;)

Dinsdag

foto2

Bij gebrek aan ook maar iets in huis maakte ik dinsdagochtend voor het ontbijt een smoothie van vanille-ijs (wel zelfgemaakt), kersen uit de vriezer en kokoswater. Was wel lekker, maar helaas niet zo gezond als ik zou willen haha.

foto3

Ik kon al weer wat beter eten dinsdag, dus snackte ik worteltjes met hummus.

De rest van de dag lag ik weer op de bank.

Woensdag

foto4

Van AH to Go kreeg ik hun nieuwe Powershots thuisgestuurd en ach, als je dan toch al ziek bent kun je er net zo goed eentje proberen. Ik nam die met gember bij het ontbijt en dat heb ik geweten, poeeeeh! Ik had in ieder geval geen verstopt hoofd meer, dat brandde de gember wel weg haha.

foto5

Van zo’n werkplek kun je toch alleen maar blij worden? Ik werkte alleen even wat mails weg woensdag.

foto6

Hoe leuk is deze USB-stick die ik kreeg van Queens vis! Het visje kan zwemmen ;)

foto7

Ik reed’s ochtends nog even naar de Intratuin om de lente in huis te halen, ik vond het allemaal zo grauw. Stukken beter die blauwe druifjes.

foto8

En omdat het zo’n mooie dag was reed ik ’s middags naar Bussloo om een flink eind met Senna te wandelen. Zij blij en ik was er even uit.

foto9

’s Middags zat ik lekker buiten in de zon en kwam pappa even langs om te kijken hoe het met me ging.

foto10

Kijk nou hoe tof! 18 mei kun je mijn Guilty Pleasures workshops volgen tijdens de Libelle Zomerweek. Zoveel zin in!

foto11

Senna reageert nog steeds als een puppy op gekke geluidjes. Met haar scheve koppie.

Donderdag

foto12

Donderdagochtend werd mijn Makkelijke Moestuin geleverd, woohooo. We gaan maar weer eens een poging wagen dit jaar om iets te verbouwen.

foto13

Ik had behoefte aan nog wat extra me-time en ging even naar de Primark in Arnhem om te shoppen. Of ik voor Tim wat vesten mee wilde nemen. Welke kleur? ;)

De rest van de dag kon ik bijkomen van mijn shopsessie. ’s Avonds met Tim uit eten bij Jules Verne.

Vrijdag

foto14

Rise and shine, ik moest weer eens naar de fysio. Was prima, ben nog steeds op de goede weg met mijn herstel.

foto15

En ik probeerde een van de Ontbijt Shakers van Albert Heijn. Hoewel iedereen er lyrisch over is vind ik ze zo zo. Niet helemaal mijn ding.

foto16

En ik installeerde de Sims 4 op de Mac. Wooohoooo, jeugdsentiment!

foto17

’s Avonds had ik een tupperware voor in het nachtkastje party bij Annemie ;)

foto18

Samen met deze groep meiden. Was zo gezellig!

foto19

Na de party gingen we de stad in. Uiteraard moest er om 03.30 uur nog een nasi-schijf naar binnen worden gewerkt. Vette hap na het stappen is het beste dat er is. Tim was ook in de stad en met hem fietste ik naar huis. Om 04.00 uur lagen we in bed.

Zaterdag

foto20

Zaterdag sliep ik uit en na een bezoekje aan de markt reed ik naar CenterParcs De Eemhof waar ik samen met Monique, Pauline en Brenda naar het 24Kitchen&Cottages weekend ging. Hallo leuke foodtrucks! Jammer genoeg waren het er maar vijf.

foto21

We bestelden met z’n alleen twee kleine pizzaatjes die schrikbarend duur waren. € 16.50 voor deze twee kleintjes. Bizar.

Daarna dronken we een cappu op het terras, in de zon. Hier hebben we een poosje gezeten.

foto22

Om 18.00 uur bezochten we de boekpresentatie en de chocoladeworkshop van Rudolph. Wat een super leuke kerel!

foto23

’s Avonds aten we bij restaurant Nonna’s, maar over die blamage heb ik jullie al verteld.

Het 24Kitchen&Cottages weekend was wat ons betreft geen aanrader. Als je de workshops allemaal zou volgen zou het een stuk leuker zijn denk ik, maar daar hadden wij niet zoveel tijd voor. Buiten de workshops om was er maar weinig te doen en was het bovendien bizar duur. Jammer!

Zondag

foto25

Gisteren hadden Tim en ik eindelijk weer eens een echte zondag. Uitslapen en quality-time saampjes. We namen samen een video op die vandaag op het YouTube-kanaal staat!

foto24

Workie workie.

foto27

En Tim zette mijn moestuinbak in elkaar terwijl ik aan het werk ging. Fijnn! Ik moet er aankomende week maar wat dingen inzetten.

foto26

We aten een lekker Oreo-ijsje.

foto28

EN SENNA WAS JARIG! 1 jaar alweer, mijn hemel wat vliegt de tijd.

De rest van de dag werkte ik aan mijn boek, maar wel op mijn dooie gemakje. Want dat mag als het zondag is.

Aankomende week is vrij rustig, ik heb alleen aankomende vrijdag een afspraak bij een potentiële vormgever voor mijn boek, maar verder is het vooral veel thuiswerken, video’s opnemen en veel koken voor het boek. Hopelijk kan ik je over een week een spannender weekoverzicht laten zien ;)

Fijne werk!

Join the Conversation

 1. Jildou says:

  Een weekje pauze nemen moet ook eens kunnen :) Fijn dat je je nu weer beter voelt

 2. Nienke says:

  Dat moet inderdaad toch ook eens kunnen, lekker hoor! Zo mag je jezelf wel eens verwennen. Hoe vind je Sims 4? Aanrader?

 3. Margot says:

  Ik vind dat je alsnog veel foto’s hebt gemaakt! Fijn dat je je inmiddels weer goed voelt.

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Hoezo saai? Hartstikke leuke week toch :D
  En wat is Senna toch een schatje :3 Gefeliciteerd met haar eerste verjaardag :)

 5. Roxanne says:

  Senna alweer 1 jeetje, time flies! En onze Cody is dus ook alweer bijna 1, op 17 mei, woa!
  Tof dat je op de Libelle Zomerweek staat, helaas komen wij op de donderdag. Anders had ik graag een workshop van je gevolgd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close