Week van OMF #4-2022

Pfoeeee, wat een week. Ik had het gevoel dat iedere minuut volgepland stond. Niet helemaal hoe ik mijn weken graag zie, ik heb heb het graag druk maar nu had ik constant het idee dat ik achter de feiten aan liep, maar soms is het niet anders. Ik stond voornamelijk in de keuken. Zowel maandag, dinsdag als donderdag kookte ik recepten, fotografeerde én filmde deze. 14 stuks in totaal. Super fijn en lekker productief maar daardoor heb ik niet veel achter de pc gezeten. Dat ga ik komende week dus doen! Verder had ik dinsdagavond datenight met mezelf in bad en daarna met Tim, moest ik paspoorten aanvragen met en voor de kindjes en had ik datenight met vriendinnetje Nanda!

IMG 6766

Maandag

Mijn kookdag begon leuk: van Bresser ontving ik namelijk nieuwe ondergrondjes om mee te experimenteren tijdens het fotograferen. Helemaal mijn smaak allemaal, dus hartstikke tof.

IMG 6767

En daarna gauw de keuken in, de eerste vijf recepten stonden op de planning! Ik fotografeerde ze allemaal en een aantal filmde ik voor Instagram.

IMG 6779

Deze focaccia is de beste die ik ooit heb gemaakt. ZO LEKKER en zo luchtig. Het recept komt binnenkort online, net als alle recepten die je voorbij ziet komen in dit overzicht.

IMG 6799

Na de hele dag in de keuken te hebben gestaan, kroop ik ’s avonds achter mijn bureau om te studeren.

IMG 6806

Dinsdag

Om de volgende ochtend weer de keuken in te duiken op kantoor. Wederom 5 recepten op de planning!

IMG 6809

En daar zat ook weer brood tussen, die zó knap was geworden.

IMG 6820

Eind van de middag haalde ik Vic op van school en meneer was zo moe dat ik hem lekker met een filmpje op de bank zette. Kon ik nog een beetje werken aan de eettafel.

IMG 6822

De slaapstoel voor onze logeerkamer is ook geleverd. En helemaal goedgekeurd volgens meneertje, haha!

IMG 6827

Ook spannend: het was tijd voor Vics eerste karateles. Of nouja, eerste… Vorig jaar mei hadden we het al eens geprobeerd maar toen vond hij het totaal niet leuk. De afgelopen weken had hij het er steeds weer over dus we boekten maar weer een proeflesje. Hij vond het gewéldig.

IMG 6832

Terwijl Tim met Vic mee was, liet ik met Cody Senna uit. “Mama, jij foto maken voor oma. Cadeautje!” Zo schattig.

IMG 6836

Na de volle dag kroop ik lekker in bad met een boek. Even ontspannen. Daarna keek ik met Tim samen weer een paar afleveringen van Manifest. Dinsdag is onze vaste datenight. Die hebben we sinds een paar weken zo ingelast en dat bevalt super goed!

IMG 6844

Woensdag

Mijn mamadag was een kwestie van rennen en vliegen. Mijn vader kwam even op de koffie, daarna moesten Cody en ik een cadeautje kopen, Vic ophalen van school en daarna direct door naar het Gemeentehuis om nieuwe paspoorten voor ze aan te vragen. Wat een drama. Het liep uit, er was nul vertier voor de jongens en ze waren allebei moe. Gefrustreerd gingen we weer naar huis, maar gelukkig is de aanvraag gelukt.

IMG 6846

Thuis gauw Cody naar bed gedaan cadeautjes ingepakt voor mijn vriendin waar ik donderdag heen zou gaan.

IMG 6848

Oja, en de knutselwerkjes maken waar school om had gevraagd.

’s Avonds dook ik weer in mijn studieboeken.

Donderdag

Ik moet bekennen dat ik donderdag nauwelijks foto’s maakte. Ik was druk bezig met het koken, fotograferen en filmen van de laatste vier recepten van deze week. Daarna dook ik direct een meeting in, gevolgd door wat andere werkzaamheden voordat ik in de auto stapte naar Amsterdam.

IMG 6881

Daar had ik met vriendinnetje Nanda afgesproken om uit eten te gaan; dat heb je gisteren in het eetoverzicht al kunnen zien.

IMG 6882

Vrijdag

Vrijdagochtend moest ik even op en neer naar kantoor om een verspakket in de koelkast te leggen. Ik ben op vrijdag meestal thuis om te studeren, maar nu moest ik dus heel even naar kantoor.

IMG 6883

De rest van de dag zat ik wel in mijn studieboeken. Ik rondde de theorie voor het eerste deeltentamen af en kan dus gaan leren.

86f5f387 0945 4aa9 86e2 dc2ab3055e6b

Ondertussen kreeg ik deze foto van Tim, Vic hoefde onverhoopt ineens niet naar school en ging met Tim naar de bioscoop. Zo leuk.

IMG 6886

Leuke non-foodpost van de uitgeverij, een bundel bevallingsverhalen.

IMG 6891

Ik nam dit weekend eindelijk weer eens de tijd om te diamond painten ’s avonds. Zo leuk.

IMG 6893

Weekend

Ons weekend was anders dan anders. Zaterdagochtend ging ik met Tim naar het ziekenhuis voor een ingreep; dus ik stond er het hele weekend min of meer alleen voor. De kindjes waren zaterdagochtend even bij opa en oma en nadat ik weer thuis was met Tim, racete ik naar kantoor voor om te koken en te fotograferen voor een lastminute samenwerking. Normaal werk ik echt niet in het weekend, maar heel soms is het niet anders. Toen ik de kindjes weer had opgehaald en Cody in bed had gelegd, kroop ik even achter de laptop om alles uit te werken en aan te leveren.

IMG 6903

Aan het einde van de middag bereidde ik vast het eten voor ’s avonds.

IMG 6907

Het waaide zó hard zaterdag, de hele dag suisde de wind langs het huis. Ik ging dus maar even alleen Senna uitlaten terwijl Tim bij de kindjes bleef. Hoe mooi was de lucht trouwens, zo onheilspellend.

IMG 6913

Net als heel foodbloggend Nederland ontving ook ik deze nieuwe chocoladereep van Crisp. Lekker wel, maar de croissantjes haal ik er totaal niet uit.

IMG 6917

Gisteren was een huishoud- en kindjes-speeldag. Strijken, wassen, even lekker naar de speeltuin want de zon scheen, boodschappen bestellen etc.

Zoals ik al zei zit ik de komende week meer achter de computer en sta ik bijna niet in de keuken. Al die recepten die ik reeds heb gekookt moeten worden uitgewerkt namelijk! Vandaag heb ik een afspraak in Woerden en ik moet toch nog even de keuken in voor een campagne. Verder staat er weer een date op de planning, deze keer met vriendinnetje Kevser. En zaterdag is de online startdag van de Open Universiteit. Mijn studiejaar begint daarmee officieel, zo leuk!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close