Week van OMF #47-2018

Na mijn tripje naar New York een week geleden ging ik vandaag weer verder met mijn normale leven. Mijn dagen spenderen met Vic, op pad voor Gelderse Streken, verschillende etentjes… En ook dat was best wel weer lekker hoor. Als het aan mij had gelegen was ik in New York gebleven, maar toch is niets zo fijn als thuis zijn bij mijn mannen.

foto1 3

Maandag

Na een nachtvlucht van New York naar huis stapte ik op maandagochtend om 07.30u in de trein naar huis. Ik had voor een keer een eerste klas ticket geboekt omdat ik rustig wilde zitten na een hele nacht in het vliegtuig en omdat ik voldoende plek wilde hebben voor alle spullen zónder anderen daarmee lastig te vallen. Geen allures hoor, ik ontbeet namelijk met M&M’s en een flesje water, haha!

foto2 3

Uit New York had ik een zakje van deze Oreo Thins mee genomen. Be-la-che-lijk lekker en ik hoop dat ze ook snel in Nederland verkrijgbaar zijn.

foto3 3

Dinsdag

Terwijl Vic lekker aan het spelen was editte ik tussendoor de weekvlogs van afgelopen week. Duurde immens lang want ik was tussendoor constant met Vic aan het spelen, knuffelen, eten etc. Normaal gesproken werk ik niet als Vic rond loopt omdat al mijn aandacht naar hem uit ‘moet’ gaan, maar nu kon het even niet anders. Het blijft toch lastig af en toe, de balans vinden.

foto4 3

Foodpooooost! Was al binnengekomen toen ik weg was maar opende ik pas op dinsdagmiddag: nieuwe repen van Côte D’Or, voorzien van het Cocoa Life ‘keurmerk’.

foto5 3

Ook de nieuwe scheurkalender van mijn vriendinnetje Brenda kwam binnen! Zij heeft voor 2019 een makkelijke maaltijden scheurkalender gemaakt, knettertjevol toffe recepten. Heel leuk, ook voor de feestdagen!

foto6 3

Dit toffe tasje zat bij foodpost van De Kleine Keuken, een van onze favoriete kindermerken voor koekjes en snacks. De tas is nog even in de kast gelegd omdat hij te groot is voor Vic, maar over een paar jaar vast heel leuk als gymtas.

foto7 3

Ik ruimde de koelkast op en had veel te veel appels liggen die eigenlijk niet helemaal lekker meer waren. In de kast had ik nog een appeltaartmix van Koopmans staan en ja…. 1 + 1 = appeltaart!

foto8 3

Woensdag

Op woensdag moesten er toch echt boodschappen worden gedaan. Lijstje maken dus maar.

foto9 3

Deze SUPER toffe limited edition Le Creuset kreeg ik cadeau van Leffe, samen met hun Leffe Kookboek. Geweldig toch? Ik maak jullie wel blij met een dode mus, de pan is namelijk niet te koop.

foto10 3

Ik ging direct aan de slag met het stoofvlees-recept uit het boek. Was érg lekker.

foto11 3

Koekoek! Na Vic zijn middagslaap nog even wat dingen doen. Naar de vuilstort en nieuwe lading medicijnen halen voor mij. Aap moest per se mee, prima hoor. Hier waren we nog even aan het ‘dansen’ op de muziek voordat we weggingen.

foto12 3

Donderdag

Goedemorgen Hattem! Zoals iedere donderdag was ik nu weer op pad voor mijn samenwerking met Gelderse Streken. Het was weer een zéér leuke dag, binnenkort meer hierover in mijn stadsgids voor Hattem!

foto13 3

Ik scoorde dit fantastische tasje bij conceptstore Soul Sisters. Liefde op het eerste gezicht dus ik kon hem niet laten staan, oeps.

foto14 3

Eenmaal thuis stuitte ik op foodpost van Jules de Strooper, een doos vol koekjes. Serieus, hoe kun je nou ook gezond leven in de laatste maanden van het jaar als dit soort dingen constant binnen komen! Ik word gewoon geboycot, hahaha.

foto15 3

Vrijdag

Sporten is er de afgelopen weken vreselijk bij ingeschoten, tot mijn grote ontevredenheid. Vooral vanwege de constante struggles om mijn werkleven te combineren met mijn privéleven. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik na terugkomst uit New York tijd in mijn agenda ga inroosteren om te sporten. En dat deed ik vrijdag. Was fijn!

foto16 3

De rest van de dag stond ik in de keuken, we organiseerden ’s avonds namelijk een Friendsgiving dinertje!

foto17 3

Ik maakte ook deze pumpkin pie naar het recept van Laura. Zo lekker was ‘ie!

foto18 3

Weekend

Vic liet ons heerlijk tot 08.45u uitslapen zaterdag, wat een mazzel na zo’n gezellig avond! Vervolgens reden we naar IKEA in Duiven waar we direct maar even ontbeten.

foto19 3

Lekker samen hangen op de bank <3

foto20 3

Zaterdagavond keek ik de docu #followme over Instagram terug en ik was op zijn zachts gezegd echt verbaasd. Wat een verschrikkelijke nepwereld gaat daar toch mee gepaard. Snap er he-le-maal niets van.

foto21 3

Even op bezoek bij mijn ouders waar Vic er vandoor ging met een leesbril, haha. Knuppel.

foto22 3

Ik besloot, niet vrijwillig, een glas ice tea over mijn MacBook om te gooien en die laatste is nu een langzame dood aan het sterven. ARGH. Vandaag gauw naar de reparatie-service, kon er ook nog wel worden bij gepropt in die agenda van mij. Kak.

Ik ben zaterdag al aan de planning begonnen voor aankomende week en ja, ik heb behoorlijk wat te doen. Een dag op pad voor Gelderse Streken, een draaidag voor een toffe samenwerking, 6 deadlines om te halen, Vic die twee dagen thuis is, trainen – want dat heb ik mezelf dus opgelegd om op te nemen in mijn agenda -… Vervelen ga ik me niet in de laatste week van november. Het is toch ongelofelijk dat over iets meer dan een maand het jaar alweer voorbij is? Wow…

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close