Week van OMF #23-2021

Ik gooi het er gewoon even schaamteloos in: ik heb een GEWELDIGE week gehad met allemaal top dagen achter elkaar. Zo vond de finaledag van de HEMA taartenbakwedstrijd plaats en mocht ik dus 36 taarten op één dag proeven en veel leuke mensen ontmoeten, ik zat eindelijk weer eens bij de kapper, rondde het theoretische deel van een schoolvak af waar ik echt even voor heb moeten ploeteren en genoot van het prachtige zomerweer. Een en al vrolijkheid in deze Week van OMF!

IMG 1854

Maandag

De week begon op kantoor met een aantal pakketjes. Van Lipton kreeg ik een EK-pakket met daarin twee heldenshirts. Super leuk zijn ze; ik moet de kleine nog even meenemen voor Vic.

IMG 1946

Van Sodastream kreeg ik gewoon een pakket mét Sodastream en hun nieuwe frisdrank-siropen opgestuurd. Ik ga ze nog testen tijdens een smaaktest!

IMG 1857

Via Instagram liet ik jullie kiezen uit welk boek jullie eerst een recept willen zien. Het merendeel stemde uiteindelijk voor Chinese Takeway met 5 ingrediënten, dus die komt er binnenkort aan.

IMG 1864

De rest van de dag spendeerde ik achter mijn pc om heel veel recepten uit te werken en tussendoor had ik nog een zakelijke meeting. ’s Avonds dook ik in mijn studiemateriaal. Super interessant artikel maar pittig om te lezen, haha.

IMG 1881

Dinsdag

Van Campingaz kreeg ik deze PRACHTIGE barbecue thuisgestuurd en nog leuker: vorige week mocht ik er ook een weggegeven via Instagram. Er werd massaal meegedaan; de winnaar krijgt vandaag bericht van mij.

IMG 1884

Lekker nog even in de tuin zitten terwijl Vic met water aan het spelen was na school.

IMG 1887

Duo penotti met mijn arm en been, haha. Werk aan de winkel!

IMG 1889

’s Avonds maar weer even naar de sportschool.

IMG 1891

Woensdag

Ik kreeg het op mijn heupen en besloot woensdagochtend de schuur op te ruimen. Die schuur is echt een doorn in ons oog. Zo klein en rommelig.

IMG 1893

Nog steeds klein, maar een stuk georganiseerder en onze fietsen passen er weer normaal in.

IMG 1894

Bij Blokker kocht ik een vliegengordijn die er geweldig leuk uitziet, maar veel te kort is voor onze deur mwahaha. Faal!

IMG 1895

Jongens verwennen met een bord vol favoriet zomerfruit.

IMG 1896

En aan het eind van de middag stak ik de barbecue aan voor gemarineerde drumsticks. Toch het lekkerst van de grill!

56d5fbeb 5446 45ec b22d 29aa653433fd

Donderdag

De leukste dag van de week: de finale van de HEMA taartenbakwedstrijd. Maar liefst 36 taarten moesten geproefd en gejureerd worden.

IMG 1914

Vond het niveau niet normaal hoog. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan deze dag en ook zóveel lekkers mogen proeven. De winnende taart komt in oktober in de winkels van HEMA te liggen, tegen die tijd ga ik hem nog even proeven!

IMG 1922

Ik kwam om half zes thuis, schoof wat eten naar binnen en dook nog even de sportschool in ter ontspanning.

IMG 1918

En toen lag er nóg meer foodpost thuis! BATU Kombucha is tegenwoordig verkrijgbaar in blik.

IMG 1920

Tony’s ontwikkelde met Brewdog een fruitige IPA…

IMG 1919

En van HG kreeg ik twee flessen van hun oven, grill en barbecue reiniger. Zulke pakketjes vindt de huisvrouw in mij dus óók leuk, haha.

IMG 1921

Alsof het jureren bij de taartenbakwedstrijd niet al een cadeautje op zich was, kreeg ik ook nog een grote bos bloemen van ze. Zo lief!

IMG 1925

Gesloopt op de stoel, moeite aan het verzamelen om op te staan haha.

IMG 1926

Vrijdag

De dag begon vrijdag bij de kapper. Zeer nodig. Ik ben weer helemaal blond inmiddels, lekker voor de zomer.

IMG 1927

Foodpost op kantoor: plantaardige variatie op ei. Ga ik testen!

IMG 1934

De rest van de middag was ik aan het studeren, ook zeer noodzakelijk.

IMG 1938

En ik ging daar ’s avonds nog even mee verder.

IMG 1943

Weekend

Tijdens het bestellen van de boodschappen kwam ik allemaal bijzondere, nieuwe producten tegen en daar besloot ik er een paar van in mijn digitale boodschappenmandje te mikken om te testen.

IMG 1954

Aangezien de weersvoorspellingen zaterdag 21 graden en bewolking voorspelden, besloten we een tafeltje te reserveren bij Pannenkoekenhuis Voorst. Daar hebben ze naast pannenkoeken ook een aantal attracties; voor de kindjes dus helemaal leuk.

IMG 1958

Het zonnetje brak tegen verwachting in toch echt wel door hier in Apeldoorn dus ik spendeerde de middag lekker in de tuin met een boek.

IMG 1978

Toen we Vic ’s avonds al in bed hadden geïnstalleerd met de iPad (hij mag dit altijd nog even kijken voor het slapen), kwam hij naar beneden: “Mag ik nog even bij jou zijn mama?” Gezellig!

IMG 1980

Gisteren was een heerlijke dag. Ik begon de dag met de eerste wandeling in máánden met mijn moeder in het Paleispark. Was vanwege mijn knieblessure en operatie lang geleden, dus het voelde echt weer even fijn.

Tim en ik snoeiden een deel van onze hedera in de tuin en de rest van de dag waren we lekker buiten. Het was zo heerlijk weer, zo relaxt. Ik maakte geen foto’s; perfecte zondag dus!

Aankomende week belooft ook weer fijn te worden! Ik ben vandaag en morgen op kantoor en met 29 graden woensdag moet ik maar eens kijken of ik met de jongens weer eens naar Bussloo kan. Donderdag heb ik een strategiesessie voor OMF en vrijdag praktijkdag voor school. Veel interessante dingen dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close