Week van OMF #30-2017

Hoera voor mijn liefste mama die vandaag haar ik-zal-netjes-niet-vermelden-hoeveelste verjaardag viert! We zijn samen met Vic gisteren al op visite geweest en de rest van de week stond vooral in het teken van weer aan het werk gaan. Op maandag reden we van België weer terug naar huis maar gelukkig waren we beide op dinsdag ook nog vrij. Er werd afgelopen week veel gefilmd, ik bracht een bezoekje aan de Intratuin voor wat nieuwe planten in huis en onze (Viv en die van mij) mannen durfden het aan om in het weekend een hotsauce challenge te filmen. Een leuke Week van OMF deze week!

foto1 4

Maandagochtend reden we na het ontbijt vanuit België weer naar huis, rond 13.00u waren we weer in Apeldoorn. Van mijn uitgeverij kreeg ik dit stukje doorgestuurd dat stond in de VROUW van Telegraaf. Super leuk maar idioot dat de auteur van dit stuk maar direct aanneemt dat ik ‘die actrice uit GTST’ ben. Ik kan me over dit soort dingen altijd heel erg opwinden omdat er altijd zóveel commentaar is over bloggers en hun manier van schrijven/informatie inwinnen, maar journalisten kunnen er net zo goed wat van. Overigens was ik er wél blij mee dat er aandacht werd besteed aan Reishonger natuurlijk!

foto2 4

Foodpost! Diverse (nieuwe) bakmixen van Home Made.

foto3 4

Aangezien we maandag en dinsdag allebei nog vrij waren deden we het rustig aan. Ik hing maandag lekker op de bank met Vic voor Masterchef Australia.

foto4 4

Dinsdag was het tijd om aan de slag te gaan met de eerste hapjes voor Vic. We begonnen met wortel. Deze kookte ik en vroor ik vervolgens in ijsblokbakjes in. Heel handig, de avond van te voren haal ik één of twee blokjes uit voor de volgende dag. Altijd ‘verse’ groente in huis op deze manier.

foto5 4

Tot nu toe vindt Vic het eten vooral heel leuk.

foto6 4

Dinsdagmiddag stond er een huisbezichtiging voor ons op de planning en dit was (een deel van) de keuken. Zo fantastisch. Het huis is helaas niet van ons geworden, we zijn overboden. De huizenmarkt is bizar momenteel.

foto8 4

We zijn met OMF bezig met een aantal héle leuke projecten. Kleine sneak peek van wat onder andere gaat komen.

foto7 4

Woensdag was het weer tijd om te werken. Na Vic zijn ochtendslaapje keek ik samen met hem een paar vlogs.

foto9 4

Nieuwe schoentjes van H&M, lopen zo lekker en kostten geen drol.

foto10 4

Ik was weer regelmatig te vinden in mijn ‘kantoor’ boven. Nog steeds zo blij dat ik deze kamer weer heb ingericht en gebruik.

foto11 4

Dit is ZO leuk. Ik kreeg dit pakje voor Vic thuisgestuurd van lezeres Annebeth. Zij maakt zelf kleertjes en accessoires voor baby’s van de meest leuke stofjes. Check de Facebookpagina van Beth’s Things voor alle dingen die ze maakt. Ik word er hebberig van.

foto12 4

Woensdagavond stond er weer een CrossFittraining op de planning. Naderhand liet ik het voltallige beestengezin uit. Onze katten lopen altijd mee als ik Senna ga uitlaten, tot grote hilariteit van al onze buurtgenoten.

foto13 4

Oma en tante Lot pasten afgelopen donderdag op Vic zodat ik weer even kon knallen met het opnemen van een aantal video’s. Uiteindelijk filmde ik er vier!

foto14 4

Een dikke blauwe plek op je borst, dat kan alleen maar met CrossFit. Beursheid op de raarste plekken altijd.

foto15 4

De chilisauzen voor de hotsauce challenge kwamen binnen! Ik moet de video nog gaan editen maar hij komt binnenkort online. Alleen het filmen was al onwijs leuk.

foto16 4

Vrijdagochtend: Vic eten geven. Wortel en banaan in het bakje, ging helemaal op. Veelvraat.

foto17 4

Voorbereidingen treffen voor de filmmiddag zaterdag…

foto18 4

Zoek de baby!

foto19 4

Vrijdagavond voordat ik naar bed ging kookte ik bloemkool als volgende groente voor Vic om te proberen. Ik zal proberen om deze week weer wat meer werkgerelateerde foto’s te maken trouwens ;)

foto20 4

Hoe leuk is dit slabbetje? Ik kocht hem bij Zeeman afgelopen week.

foto21 3

Zaterdagochtend zijn we naar de markt gegaan en daarna stond ik in de keuken voor het avondeten. Om 14.00 uur was Tobias er, tijd om samen met Tim de hotsauce challenge te filmen.

foto22 3

Gevolgd door een blinde bier tasting. Ook hiervan komt een video online binnenkort.

foto23 3

Na het avondeten bleven Tobias en Viv hangen en speelden we Kolonisten van Catan. Blijft leuk!

foto24 3

Zoals ik straks al zei zijn we gisteren bij mijn moeder langsgeweest voor haar verjaardag. Taart is altijd een goed idee op de zondagochtend.

foto25 3

Vic mocht ondertussen met een droog toastje spelen.

foto26 2

Tijdens het lopen met Senna kwam ik dit zwanengezin tegen. Ik ontloop ze altijd, agressieve beesten – bah.

foto27 2

Tim bleef thuis, ik ging even naar Intratuin. Ik wilde wat nieuwe planten kopen voor in huis en wat decoratie dingetjes.

foto28 2

Uiteindelijk kwam ik thuis met deze twee toffe planten + potten, twee kussens voor op de bank en wat geurstokjes. Yay!

En dan is het morgen alweer augustus. Ik word altijd een beetje droevig van die maand omdat hiermee ook het einde van de zomer weer in zicht is. En eerlijk gezegd ben ik daar totáál nog niet aan toe. Ik vind dat we nog lang niet genoeg zomerse dagen hebben gehad namelijk. Echter wordt het wel een hele leuke maand, ik heb veel afspraken op de agenda staan! Morgen ga ik samen met Vic langs bij Monique in Amsterdam en woensdag ga ik eindelijk de baby van vriendinnetje Kevser zien. Kan niet wachten! Vrijdag ga ik dan wél echt naar de margarinefabriek in Rotterdam voor mijn margarine: hit of shit? onderzoek (ik had me even een weekje vergist) en ’s avonds komen Ken en Annemie eten. Zaterdag gaat weg voor een nachtje en zondag is oma jarig. Genoeg te doen dus.

Vergeet ondertussen OMF niet te volgen op Instagram, Vivian zit van vandaag t/m woensdag namelijk in het Ierse Cork en ik gok zo dat er veel fijne foodfoto’s voorbij gaan komen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Shirley says:

  O my wat slecht van die journalist :’) dat kan echt niet, haha. Voor de rest heb je een lekker weekje gehad. Heerlijk kind heb je!

 2. Margot says:

  Leuk overzicht weer! Wat zijn die items van Zeeman die je gebruikt bij het invriezen van de hapjes voor Vic?

  1. Sabine Author says:

   IJsblokbakjes met siliconen cupjes. Heel handig!

 3. Friedrich Spin says:

  hee Sabine,weer een geweldig weekoverzicht,maar een vraagje,doe jij de bloemkool gekookt in de vriezer ??? Ik dacht altijd dat kool in de vriezer pap wordt.

  1. Sabine Author says:

   Ja, bloemkool vries ik gewoon in! Er komt na ontdooien wel wat meer water vrij dan bij bijvoorbeeld wortel, maar dat giet ik dan af voordat ik de bloemkool opwarm. Aangezien ik de bloemkool voor het invriezen volledig pureer is het sowieso een papje ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close