Week van OMF #23

Jongens, wat een week. De deadline van mijn boek zit eraan te komen en hoewel ik het echt wel ga redden, slaat de chaos toch een beetje toe. Het is druk. Niet alleen met het afronden van het manuscript maar ook met alle nevenactiviteiten die momenteel plaatsvinden. Afgelopen week was rennen en vliegen, iedere dag weer. Mede dankzij de enorm toffe Biggest Bloggers Barbecue die ik gisteren samen met Brenda organiseerde, maar ook was mijn lief een dag jarig en gingen we samen een middag + avond naar Amsterdam. Daaromheen moest er nog gewerkt worden dus deze Week van OMF bevat niet bijzonder veel foto’s, maar hopelijk geeft het je wel een indruk van mijn afgelopen week!

Maandag

foto1

Ik trapte de maandag af met een leuke workshop Aziatisch koken. Conimex organiseerde deze workshop bij een toko in Amsterdam en aangezien ik verzot ben op Aziatisch eten, wilde ik er graag bij zijn. We maakten talloze gerechten met zowel de producten van Conimex als geheel vers en naderhand mochten we nog even shoppen in de toko. Hemel op aarde zo’n winkel. Ik vond het erg leuk!

foto2

En natuurlijk mochten we alles wat we gemaakt hadden ook nog opeten. Ziet er heerlijk uit niet waar? Ik kan een slechtere lunch bedenken ;)

foto3

Na de workshop snel naar huis, er moest nog een video worden opgenomen.

foto4

En ’s avonds was het weer tijd voor CrossFit. Zwáre maar leuke WOD, met veel gegevens zoals je ziet. Even opschrijven maar, anders onthoud ik het niet.

Dinsdag

foto5

Op dinsdag had ik een thuiswerkdag wat inhield dat ik vooral in de keuken stond voor zowel de blog als het boek. Senna is mijn vaste partner in crime wanneer ik aan het koken ben. Als ik in de keuken sta komt zij erbij liggen. Vast in de hoop dat er iets naar beneden valt.

foto6

Ik kreeg dit super schattige kettinkje van We Love Cooks. Leuk!

Woensdag

foto7

Woensdag was Tim vrij. Hij werkte ’s ochtends in de tuin, ik werkte me in het rond voor de site en het boek. ’s Middags gingen we naar Amsterdam! Eerst een drankje doen om het terras, het was zulk mooi weer.

foto8

En daarna streken we bij restaurant Alí neer voor een heerlijk Turks diner. Uitgebreid (hotspot)verslag volgt nog. Dikke aanrader in ieder geval.

foto9

Waarvoor we eigenlijk naar Amsterdam gingen was het optreden van onze favoriete band allertijden (Poets of the Fall voor de geïnteresseerden). Het is een Finse band waar Tim en ik al sinds het begin van onze relatie (9 jaar geleden inmiddels) al naar luisteren. Ze zijn echter nóóit in Nederland en toen Tim in de smiezen kreeg dat ze eindelijk ons land aandeden, boekten we direct tickets. Het was fantastisch.

Donderdag

foto10

Happy Birthday love! Donderdag had Tim nog een dagje vrij vanwege zijn verjaardag. We deden rustig aan – ik ook! -. Tim werkte in de tuin, die er nu overigens al een stuk beter uitziet dan hier op de foto haha! en ’s middags kwam mijn schoonfamilie langs. Zelf werkte ik een heel klein beetje, maar niet teveel. Ook niet gezellig natuurlijk.

foto11

’s Avonds aten we bij het Edison Roadhouse wat een grote faal was. Dat heb je gisteren al kunnen lezen.

Vrijdag

foto12

Ik zou het bijna vergeten maar vrijdagochtend moest ik nog even langs de GGD voor een herhalingsvaccinatie. Ik heb direct mijn buiktyfusvaccin al gehaald voor Bali. ’s Avonds had ik daar trouwens een beurse arm van, haha!

foto13

Er moesten drie video’s opgenomen worden vrijdag!

foto14

En één van de gerechtjes at ik als lunch, NOM! Het recept voor deze Taquito’s komt donderdag online.

’s Avonds stond er weer een CrossFit WOD op het programma.

Zaterdag

foto15

Ontbijten met een proteïneshake, het weekend start niet goed zonder CrossFit!

foto16

Na het sporten gingen we naar de markt en naar de tattooshop voor Tim om een afspraak te maken. En oh, ik maakte ook direct maar weer eens een afspraak ;) Eind deze maand zien jullie wat het is geworden.

’s Middags kwamen mijn ouders langs voor de verjaardag van Tim en haalden we potgrond voor de tuin.

foto17

Ik maakte kroketten voor het boek en deze keer lukten ze wel. NOMM!

’s Avonds hingen we op de bank.

Zondag

foto18

Jaaaa, eindelijk was het gisteren tijd voor de Biggest Bloggers BBQ. Ik wijd er nog niet teveel over uit want er volgt nog een uitgebreid sfeerverslag, maar zowel Brenda als ik vonden het fantastisch. Zo bijzonder om een aantal van jullie te mogen ontmoeten en wat zijn jullie allemaal leuk, gezellig en enthousiast. Tot nu toe hebben we alleen nog maar positieve geluiden gehoord dus ik hoop dat jullie het net zo naar jullie zin hebben gehad als wij. Aan het weer kon het in ieder geval niet gelegen hebben.

foto19

Happy faces! En Brenda met haar kleine, beginnende baby bump.

Deze week gaat eigenlijk op dezelfde tour verder als vorige week: druk en chaotisch. Dinsdag, woensdag en donderdag heb ik afspraken buiten de deur en moet ik die proberen te combineren met het thuiswerken. Ook vandaag ben ik (binnen Apeldoorn) een paar keer op pad. De laatste recepten voor het boek gaan gekookt worden deze week en dan kan ik me na vier maanden weer even volledig storten op de site. Ook fijn!

Fijne week allemaal! x

Join the Conversation

  1. Joyce says:

    Mmm, die taquitos zien er heerlijk uit! Ik ben benieuwd naar het recept :-)

  2. Janita says:

    Aah jammer dat edison tegenviel. Ik eet daar vaak steak of burgers, die vind ik wel echt heerlijk!

  3. Tamara says:

    Leuke week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close