Week van OMF #18-2018

Haaaallo daar! Hebben jullie afgelopen weekend ook intens kunnen genieten van het mooie weer? Ik hoop het! Wij hebben dat in ieder geval wel gedaan, net als op alle andere dagen waarop de zon zich lekker liet zien. Ik vind het heerlijk om deze Week van OMF te kunnen starten met de wetenschap dat aankomende week óók weer zo fijn wordt. Afgelopen week was in ieder geval lekker druk. Ik had een boel deadlines die gehaald moesten worden, ik filmde voor de OMF Cheesecaketour waar ik zeer binnenkort meer over ga vertellen, Vivian fotografeerde mij voor het boek en als klap op de vuurpijl was ik ook nog eens jarig. Feest!

foto8

Maandag

De dag begon maandag al lekker vroeg. Om 07.15u zat ik in de auto naar Den Haag waar ik langs ging bij de Cheesecake Company! Hier mocht ik kijken (en filmen) hoe zij hun cheesecakes maken. Zo onwijs leuk om te zien, ik vond het heel inspirerend.

foto7

Ik mocht ook een verse taart proeven, jumm…

foto6

Na mijn ochtend in Den Haag reed ik door naar Rotterdam voor de volgende stop, nu ging ik naar Urban Bakery – zó’n waanzinnig leuke tent.

foto2

Ook hier nam ik een kijkje in de keuken. Wat een toffe dag zo. Aan het einde van de middag dook ik zelf thuis de keuken nog in om taarten te bakken.

foto1

Dinsdag

Dinsdag stond ik in de keuken voor CHEESECAKE. Ik fotografeerde flink wat taarten en ging aan de slag met een suikerthermometer die ik vrijwel direct erna al kapot maakte door er een plens water overheen te gooien. Zo dom.

foto5

Vic was wel erg aanhankelijk, ik mocht op de momenten dat hij beneden was alleen met hem spelen – haha. Dan doen we dat toch.

foto11

Er kwam weer gezellig veel foodpost binnen afgelopen week. Om te beginnen deze producten van Bonduelle. Hoe handig zijn de blikjes quinoa, zó fijn! Ik heb er al eentje gebruikt.

foto16

Van Primus kreeg ik dit grappige gevaarte binnen. De beker draai je op de gasfles en hierin kun je dan vloeistof warm maken. Ideaal voor op de camping!

foto10

Verder heeft Euroma ook haar samenwerking met Jonnie Boer uitgebreid en deze fantastische 100% puur melanges aan het assortiment toegevoegd. Die potjes! <3

foto15

Chaos na het shooten… De keuken is op zo’n moment altijd ontploft.

foto14

Intense HAAT aan filodeeg.

foto13

’s Avonds was het tijd om sinds lange tijd mijn sportlegging weer aan te trekken… The Barbell Club opende haar deuren op 1 mei en natuurlijk moesten Tim en ik deelnemen aan de eerste workouts. Tim ging om 18.00u trainen, ik gaf Vic te eten, deed hem naar bed en ging zelf om 20.00u trainen.

foto12

Hallooooo daar! Het is weer zo heerlijk om bezig te zijn. Wel kon ik drie dagen amper lopen van de spierpijn, mijn hemel.

foto9

Woensdag

Net een omaatje met een koekpot, heerlijk.

foto23

Van Tobias kreeg ik een appje hoe het ging na de workout van dinsdag. Ik appte deze foto terug. Vooral veel aan het wandelen om mijn spieren niet té stijf te laten worden maar och och, dat ging niet vanzelf hoor.

foto22

Scharrelmaaltje: ik mikte vanalles uit de koelkast bij elkaar. Het werd uiteindelijk quinoa met groene asperges, kikkererwten, Serranoham, taugé, champignons en chilisaus. Verrassend lekker gelukkig.

foto21

Mijn schoonzusje haalde Vic woensdagmiddag onverwacht op. Dat kwam mega goed uit want ik moest zó veel werk doen. Gauw de keuken in voor wat samenwerkingen.

foto20

Ondertussen maakte ik ook vast het avondeten klaar.

foto19

En daarna moest ik me maar eens verdiepen in de nieuwe privacywet. Ook wij (professionele) bloggers hebben hier mee te maken. Ingewikkelde materie af en toe.

foto18

Vic heeft de glijbaan in de achtertuin helemaal ontdekt en wil daar nu steeds vanaf, zo schattig.

foto17

Ik besloot mezelf te trakteren op een lang, heet bad in de hoop dat de spierpijn zou verdwijnen. Werkte niet helaas, haha.

foto26

Donderdag

Het leven van een foodblogger: om half 10 ’s ochtends al frituren. Je moet er wat voor over hebben, haha. Gelukkig was het resultaat heel erg lekker – het recept komt volgende week online.

foto29

Aan de slag met bladgoud als decoratie, zo tof!

foto28

Het was de bedoeling dat ik donderdag weer lekker zou trainen maar mijn buik gooide roet in het eten – zóveel pijn. Toevallig moest ik weer naar de arts voor de uitslag van een aantal onderzoeken. We hebben besloten om nu een MRI te gaan maken van de dunne darm om te kijken hoe het er daar uit ziet.

foto25

Foodpost van Lakrids, deze zomerse dropballetjes met chocolade en bessen. Ik vind ze súper lekker! Lekker fris.

foto24

Ik maakte voor de collega van Tim een cheesecake voor zijn verjaardag in ruil voor een grote bos bloemen. Top deal toch?

foto27

Vrijdag

Vrijdagochtend stonden mijn schoonzusje en Viv al op tijd op de stoep. Tijd voor de covershoot van CHEESECAKE en het schieten van auteursbeelden.

foto3

Eén van de auteursfoto’s. Ik ben er ZO, zó blij mee! En voordat ik de vraag weer krijg: ik draag geen lenzen.

Mijn buik was nog steeds niet ok vrijdag dus ik deed nog even rustig aan en werkte vooral veel op de laptop.

foto35

Zaterdag

YAAAAY, it’s my birthday! Ik werd door mijn mannen verrast door ontbijt op bed, al vond Vic de cadeaus interessanter, haha.

foto34

Genieten dit hoor, wat een geweldige start van de dag.

foto4

Nadat mijn schoonfamilie en mijn ouders waren langsgeweest doken we het terras op met Ken en Annemie. Even genieten van het mooie weer.

foto33

Om half 6 moest ik echter weer thuis staan. Vic werd ineens opgehaald om een nachtje uit logeren te gaan, ik wist van niets en moest echt even schakelen haha, en niet veel later werden Tim en ik op gehaald door de taxi van Huisje James. Waaaah, zó tof! Huisje James stond al even op mijn lijstje en ik vind hun taxiservice zo leuk. Voor €25 halen ze je op en brengen ze je weer naar huis waardoor je beide lekker kunt drinken.

foto32

Het aperitief deden we in de waanzinnig mooie tuin, dineren deden we binnen. Uiteindelijk hebben we bijna 4,5 uur getafeld, wat een waanzinnige avond en wat een geweldig restaurant. Echt top!

foto31

Zondag

Omdat Vic niet thuis was sliepen wij uit (lees: tot 07.30u). Daarna gingen we samen trainen bij The Barbell Club. Fris gedoucht haalden we Vic op en gingen we even langs de opa en oma van Tim.

foto30

Op de terugweg besloten we een ijsje te halen, dat mag in het weekend. Vic vindt de koekhoorntjes altijd het lekkerst zoals je ziet. Zo grappig hoe hij direct begint te lachen als ‘ie doorheeft dat ik een foto maak.

’s Middags ging ik nog even aan het werk en draaide ik wasjes. Om 19.00u moest ik in Amsterdam zijn voor een diner met Donal Skehan ter ere van zijn nieuwe boek. Hiervan laat ik je volgende week nog wel wat zien in Week van OMF. Op Instagram(Stories) heb je gisteravond al het een en ander kunnen volgen.

Wat was het een perfect verjaardagsweekend <3

Aankomende week wordt het een stuk rustiger. Ik heb wel de nodige deadlines en uiteraard moeten er weer cheesecakes gebakken worden, maar verder staat er weinig geks in de agenda. De week duurt natuurlijk ook maar drie dagen, dat maakt het allemaal een beetje gek. Vrijdag en zaterdag zijn Tim en ik in ieder geval uitgenodigd om naar Antwerpen te komen en daar hebben we heel veel zin in! we weten nog niet exact wat het programma gaat zijn, maar het zal in ieder geval veel met eten te maken hebben en dat is altijd goed.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Gebruik je diepvries of verse filodeeg? Vers filodeeg (bij de turkse supermarkt te koop) werk veel fijnen dan diepvries! Het breekt namelijk niet zo snel.

    1. Sabine Author says:

      Diepvries ja. Ik neem me iedere keer voor om dat niet meer te doen maar helaas zit de Turkse supermarkt hier niet zo in de buurt :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close