Week van OMF #21-2023

Tussen alle vrije- en feestdagen door had ik weer eens een gewone werkweek. En dat was FIJN! Ik plande twee kookdagen in, tikte veel uren weg achter de computer maar nam tussendoor ook net even iets meer tijd voor mezelf.

Zo ging ik voor het eerst ooit een cupping massage laten doen en foei, dat heb ik geweten. Het was pijnlijk, het resultaat was een blauwe rug maar het was óók heel effectief en dus fijn.

Ondertussen groeide mijn mini moestuintje vrolijk verder en genoot ik met de jongens van het mooie weer.

IMG 7351

Maandag

Het was de hele week lekker weer en dus besloot ik zoveel mogelijk in de tuin te werken als dat even kon. Ik spendeerde maandag met name achter de laptop.

IMG 7352

Tussen de bedrijven door deed ik de boodschappen. Voor de rest van de week, maar ook voor de twee kookdagen die ik gepland had.

IMG 7357

’s Middags had ik een cupping massage. Mijn rug, schouders en nek zaten flink vast en ik hoorde hier veel goede dingen over. Het was zéér pijnlijk en ik kwam terug met een beurse rug, maar dat was wel allemaal oppervlakkig. Van binnen was het namelijk een stuk relaxter – heel fijn.

IMG 7460

Voor ik naar bed ging liep ik nog even een rondje door de tuin. Mijn tuin is maar klein, maar ik merk de laatste tijd dat het ik het leuk vind om dingen te zien groeien. De rozen van papa, een van de oppasplanten voor de zomer, kwamen uit. Zo tof.

Dinsdag

De dinsdag is mijn minst favoriete dag van de week omdat het dan altijd rennen, vliegen en springen is. Samen met Cody ging ik naar de spelinloop op Vics school en daarna bracht ik Cody naar de gastouder. Zelf ging ik aan het werk. Ik dook de keuken in voor vier recepten.

IMG 7470

’s Middags had ik een meeting en ’s avonds konden we bijna direct door naar karate. Cody wilde wederom graag mee doen, dus ik gok dat ik vanaf aankomende week twee lessen karate achter elkaar ga bijwonen op de dinsdagdavond.

Woensdag

Ik heb binnenkort een bruiloft en mijn bestelde outfits kwamen binnen. Vind ze beide te gek. Het pak en de jurk zijn van Lola Liza.

IMG 7484

Na een rondje boodschappen doen wilde Cody een kroon knutselen, dus dat deden we. Uiteraard moest de kroon mee tijdens het rondje lopen met Cass.

IMG 7486

De middag spendeerde ik lekker met de jongens; we gingen langs opa en oma in hun tijdelijke (bos)huisje. En ’s avonds ging ik met een vriendin op uitnodiging eten bij The Church in Arnhem. Gisteren heb je al kunnen zien wat we allemaal aten. Kijk hoe ontzéttend tof de locatie is!

IMG 7510

Zo gaaf in zo’n oude kerk.

IMG 7528

Donderdag

Het kostte me de nodige moeite om productief te zijn donderdag, maar ik moest toch écht de keuken in voor vier recepten.

IMG 7533

Tussendoor een extra lang rondje met Cass om een frisse neus te halen.

Mijn snackkomkommerplantje gaat als een malle. Zo leuk om te zien(en lekker!). En ook de aardbeien begonnen rood te worden. YES.

Vrijdag

Mijn wekker ging al vroeg vrijdag want om 7.30u volgde ik een les Hot Yoga. Dat was héél fijn. De rest van de ochtend spendeerde ik achter de laptop om te werken, voordat ik Vic van school moest halen.

IMG 7548

Het was ’s middags zulk mooi weer dat ik besloot te spijbelen en lekker in de tuin te gaan zitten met een boek terwijl Vic met een vriendje speelde rond het huis.

IMG 7555

Weekend

Wat een heerlijkheid dat het weekend nog helemaal niet voorbij is. We zijn er de afgelopen twee dagen al zo van aan het genieten geweest! We spendeerden het grootste deel van de tijd buiten. Zo kreeg ik nieuwe tattoos…

IMG 7556

… en de kinderen zelf natuurlijk ook.

IMG 7559

Zaterdagmiddag ging ik met de jongens en een van mijn vriendinnen naar Lepeltje Lepeltje! Dat heb je gisteren al kunnen lezen in het eetoverzicht.

IMG 7569

Was heerlijk en gezellig. Ik plantte de jongens op een gegeven moment aan een knutseltafel waar ze een hele poos hebben geknutseld met oude LP’s, casettebandjes en meer van dat soort snuisterijen.

IMG 7575

Er was ook een ‘caravan doolhof’; heel tof, dwars door een stuk of 6-7 caravans.

4C4D723B ECE7 4C7A AF9C FB6179C0A6E5

De zondag begon rustig met langer in bed blijven liggen en het huishouden doen.

IMG 7588

De rest van de dag waren we buiten in de tuin.

Met uitzondering van het moment waarop de F1 van Monaco begon. Toen gingen we wél even naar binnen. Alhoewel, alleen ik en Cody want Cody is fan van Max.

IMG 7593

Een mazzel dat we hadden na het avondeten! Door het mooie weer liggen Vic en Cody wat later in bed dan normaal, zeker in een lang weekend, en toen we net de tafel wilden afruimen hoorden we de ijscoman de straat in rijden. En dus renden we naar buiten om een ijsje te halen en de heerlijke dag mee af te sluiten. TOP weekend.

Aankomende week wordt een rare en vooral hele korte week. Vandaag is natuurlijk Pinksteren; we gaan naar de Campina Open Boerderijdagen. Ben heel benieuwd of de jongens dat leuk vinden.

Vic heeft morgen een studiedag dus ik ben die dag ook grotendeels vrij; gevolgd door mijn normale mamadag woensdag.

Donderdag en vrijdag ga ik wel aan het werk, hoewel vrijdag maar voor de helft want ’s middags ga ik met een vriendin haar trouwlocatie(s) bekijken (ik ben de fotograaf op hun dag) en daarna uit eten.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close