Sab’s Eetoverzicht week 21-2023

Het eten van afgelopen week ging echt álle kanten op. Ik begon de eetweek met frietjes want daar had ik zó veel zin in na een dag klussen. Niet veel later ging ik zeer uitgebreid uit eten, ik moest een keer improviseren en at een paar keer heel makkelijk.

Een zeer gevarieerde eetweek weer met frisse gerechten en zware kost.

IMG 7344

Zondag

Ik was de hele zondag onder de pannen. ’s Ochtends eerst een stuk gewandeld met Cass en mijn moeder en daarna reed ik door naar Utrecht om de rest van de dag te klussen in het huis van een vriendin. Eenmaal thuis ’s avonds had ik écht geen zin meer om nog te koken en dus haalde ik friet. Dat ging er zeer goed in na zo’n volle dag.

IMG 7360

Maandag

Ik had voor maandag eigenlijk lasagne gepland, maar toen ik die tevoorschijn haalde bleek hij al niet meer goed te zijn. Béétje jammer, maar gelukkig had ik genoeg in huis om wel iets op tafel te zetten. Met de aardappeltjes die nog lagen maakte ik Aardappels uit de oven met Parmezaan. Erbij hadden we kaaskroketjes en doperwtjes want die lagen beide nog in de vriezer.

IMG 7467

Dinsdag

Mijn eerste kookdag van de week was dinsdag en een van de recepten die ik maakte waren BigMac Smash taco’s. Als je bent geabonneerd op de nieuwsbrief krijg je in de editie van juni aankomende week het recept van me! Ook maakte ik een salade waarvan het recept binnenkort online komt; die aten we erbij.

Woensdag

Ik ontving laatst een uitnodiging van Restaurant The Church in Arnhem voor een persdiner en ik besloot samen met een vriendin te gaan. Het restaurant (en boetiekhotel) is gebouwd in een oude kerk en wauw, de ambiance is zó geweldig. Net zo geweldig als het eten trouwens.

We kregen een zeer uitgebreid diner met verschillende gerechten van de kaart. Alles was heerlijk en prachtig opgemaakt. En dan te bedenken dat het een super jonge brigade is in de keuken hè! De chef is 25! Petje af hoor. En een enorme aanrader!

IMG 7544

Donderdag

Na het uitgebreide diner van woensdag en een kookdag op donderdag, had ik ’s avonds niet heel veel trek meer. Ik had zalmtartaar gemaakt met avocado en komkommer (recept volgt) en besloot dat als avondeten te eten. Samen met een desembroodje en geroosterde sjalotboter (recept daarvan volgt ook).

IMG 7549

Vrijdag

Het eten van vrijdagavond had ik al bereid en hoefde ’s avonds alleen nog maar opgewarmd te worden. Ideaal! We aten lekker buiten in het zonnetje: snelle noedels met ketjap en zalm, recept volgt.

Zaterdag

Eén van mijn vriendinnen kwam langs gisteren en we besloten naar Lepeltje Lepeltje te gaan. Dit foodfestival werd eindelijk weer eens in Apeldoorn georganiseerd. Het was heel gezellig en ook de kinderen hebben zich goed gemaakt! Ik maakte niet van alles dat we aten foto’s, maar we hadden o.a. lekkere bao’s met krokante kip, saté van Saté van Nan, nacho’s, frietjes, cannoli en crêpes. En wat heerlijk zo met het mooie weer!

Met het Pinksterweekend, een studiedag van Vic en mijn mamadag die daarop volgt wordt het een gekke week. En dat ga ik ongetwijfeld merken aan de eetplanning. Dikke kans dat het een bij elkaar geraapt zooitje wordt. Eén ding staat in ieder geval wel vast: vrijdag ga ik uit eten met een vriendin. Maar wat het verder allemaal gaat zijn… We’ll see.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close