Sab’s Eetoverzicht week 13-2023

Met al die kookdagen vergeet ik steeds wat er op tafel stond als avondeten en wat er toch de vriezer in verdween. Gelukkig zijn daar dan altijd de foto’s op mijn telefoon en ik kan concluderen dat het een hele lekkere en fijne eetweek is.

Jammer voor jullie is dat ik nog lang niet overal de recepten van kan delen. Ik zit echter in de afrondende fase van mijn Slowcookerboek dus binnenkort komen er wél weer eetoverzichten online waar je hopelijk zelf iets uit kunt halen.

IMG 6126

Zondag

De jongens waren bij hun vader afgelopen weekend en ik had ongelofelijk veel zin in friet zondag, dus dat besloot ik lekker te bestellen. Ik at het voor de televisie op terwijl ik een serie keek. Klein geluksmomentje wel.

IMG 6152

Maandag

Een vreemde combinatie op mijn bord maandag, maar dat krijg je met een volle koelkast. We aten BigMac wraps, daarvan krijg je binnenkort het recept. De wraps vielen vooral bij de kleuter enórm in de smaak omdat het écht naar McDonald’s smaakt.

In de koelkast lagen nog gepofte aardappelen met kruidenroom, dus die warmde ik erbij op.

IMG 6178

Dinsdag

En niet heel aantrekkelijk bordje op de dinsdag maar ik vond het wel erg lekker. Het was een AGV’tje: witlofschotel met ham en kaas en krieltjes. Gemaakt in de slowcooker; dit recept komt dus in mijn boek.

IMG 6187

Woensdag

Op woensdag eten we altijd met zijn vieren of vijven en woensdag was het een vegetarisch gerecht. Chili sin carne (uit de slowcooker) met daarbij nog wat dingen uit de (koel)kast. Lekker zo’n bord met variatie.

IMG 6212

Donderdag

Ik at donderdag tussen padel en de hondencursus met Cass in. Gelukkig had ik de hele dag in de keuken gestaan en hoefde ik het eten alleen even op te warmen. Het was een lekkere romige orzo met kip (recept volgt!) en in de koelkast lag nog een halve courgette die ik erbij opbakte.

IMG 6224 kopiëren

Vrijdag

Het avondeten van vrijdag hoefde alleen maar opgewarmd te worden en was heel simpel. Een broccoli-pannetje met krieltjes en gekruide kip.

IMG 6244 kopiëren

Zaterdag

En ook voor gisteren stond er nog meer dan genoeg eten in de koelkast. Ik liet de jongens kiezen tussen rijst of aardappels; zij stemden voor rijst. Dus dat werd het, samen met een lekkere pindastoof met kikkererwten en bimi.

Ik heb aankomende week wat minder tijd om echt in de keuken te staan voor OMF. Wel moet ik voor het Slowcookerboek aan de slag en heb ik een lijst aan campagne-recepten te koken, dus daar komen sowieso een aantal gerechten van op tafel.

Wat dat inhoudelijk allemaal gaat zijn, zien jullie volgende week.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

 1. Salma says:

  Lekkere eetoverzicht weer. Haal er veel inspiratie uit voor mijn eetweek.

  Wie is die vijfde persoon op de woensdag als ik vragen mag?

  1. Sabine Author says:

   Haha, vaak mijn (ex)schoonzus.

   1. Salma says:

    Haha gezellig! Leuk dat het zo ook kan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close