Eetdagboek van een Weight Watchers dag

Sinds ik aan Weight Watchers doe krijg ik bizar vaak de vraag wat ik dan zoal eet op een dag, of ik wat vaker WW-proof recepten wil delen, een video wil maken met daarin een eetdagboek… Mijn hele omgeving lijkt ineens massaal te Weight Watchen en ergens vind ik dat wel mooi om te zien. Nu wil ik van OMF absoluut geen Weight Watchers platform maken maar vind ik het wel leuk om zo af en toe wat inspiratie te delen. Zo deelde ik vorige week natuurlijk al mijn alltime favoriete recept voor kip met groenten in mosterdroomsaus en publiceerde ik afgelopen zaterdag een recept voor een gezond tiramisutaartje. Vandaag is het tijd voor een eetdagboek. Ik neem jullie een hele dag mee in mijn eetdag en laat je zien wat ik ontbijt, lunch en doe voor het avondeten en deel ik ook direct mijn favoriete snack met je voor als ik cravingheb. Even ter verduidelijking: dit is geen gesponsord artikel, ik kreeg simpelweg ontzettend vaak de vraag of ik een WW eetdagboek wilde delen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close