Sab’s Eetoverzicht week 10-2023

Het was weer een week vol slowcookergerechten voor mij. Ik had twee kookdagen gepland staan waarop er in totaal 6 slowcookerboek-recepten werden gekookt en nog eens twee recepten voor OMF. Tel daarbij een shoot voor een klant bij op en er was weer genoeg eten in huis te vinden.

We naderen langzáám het einde van de boekproductie-periode. Ik verwacht nog een week of 4/5 bezig te zijn met koken voor het kookboek en vanaf dan biedt dit eetoverzicht weer meer inspiratie voor jullie hoop ik.

IMG 5479

Zondag

Het avondeten van zondag bestond uit een borrelplankje. De Formule 1 is weer gestart en aangezien de race in Baghrein pas om 16.00u begon, vond ik dat we prima konden avondeten met borrelhapjes.

De kinderen waren ondertussen af en aan aan het buiten spelen, dus het was perfect rommelig rond die tijd. Love it.

Maandag

Voor OMF maakte ik spaghetti vongole (recept volgt binnenkort) en dat ging maandagavond direct op tafel, samen met de zalm die ik maakte voor het slowcookerboek.

Ik was bang dat de kinderen niets zouden eten, maar Vic verslond de kokkels. Zo lekker vond hij ze! Cody daarentegen at geen hap, maar dat is vaste prik. Zucht… ik hoop dat die periode snel voorbij gaat.

IMG 5524

Dinsdag

Het avondeten van dinsdag was een mengelmoesje van gerechten. Links op de foto zie je Bombay aardappeltjes met daarboven salade en ingelegde ui. Dit maakte ik voor een klant waarmee ik een shoot had overdag.

Maar in de koelkast stonden ook nog puntjes hartige taart met gehakt en zelfgemaakte knoflooksaus, dus die at ik erbij.

IMG 5557

Woensdag

Woensdagavond kon ik aanschuiven voor het eten bij Tim! Woensdagavond is altijd ons ‘wisselmoment’ met de jongens en normaal gesproken eten we met zijn allen bij mij thuis, maar nu was het dus andersom.

Lekker kip met aardappeltjes uit de oven en salade.

IMG 5569

Donderdag

Ik at donderdag wat vroeger omdat ik om 18.30u al op de padelbaan moest staan, maar de slowcookers hadden staan pruttelen overdag dus: makkie.

Aardappelpuree met hachee en in de kast vond ik een pot bietjes met ui die echt eens op moesten. Dus dat ging erbij.

Wat ziet het er smerig uit in dit licht trouwens he? Het wordt tijd voor lente en buiten kunnen eten!

IMG 5599 2

Vrijdag

Vrijdag was taconight! Deze taco’s moest ik nog even op de foto zetten aan het einde van de dag en ik besloot ze direct te eten als avondeten. Héérlijk. Recept komt in mijn boek.

Zaterdag

Gisteren aten we met z’n vieren patatjes. Geen foto van gemaakt want alles kwam uit de Airfryer en dan gaat het zo heerlijk in etappes in plaats van alles tegelijk op je bord, haha.

Ik moet op het moment van schrijven mijn planning nog maken voor aankomende week, maar die planning wordt een makkie.

Ik heb sowieso weer veel te koken voor de website en het slowcookerboek, maar de laatste helft van de week valt er weinig te kiezen. Woensdag eet ik sushi met de meiden van Hashtag Workmode, voordat we met z’n allen naar het Royal Light Festival in Apeldoorn gaan.

Vrijdag is Vic jaren en vieren we ’s middags zijn kinderfeestje inclusief friet. En zaterdag vieren we zijn verjaardag voor familie en vrienden dus dan bestellen we naderhand ongetwijfeld iets te eten met degenen die blijven hangen na de middag.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Styntsje says:

    Zin in je slowcooker boek!! Succes met het maken daarvan :-)

    1. Sabine Author says:

      Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close