Sab’s Eetoverzicht #17-2022

Rommelige week nummer driehonderddertig is achter de rug, haha. Nee grapje. Maar afgelopen week was natuurlijk niet helemaal gewoon. Met Koningsdag en een paar laat-thuis dagen tussendoor was de week niet zo standaard als normaal. Wel aten we erg lekker en gevarieerd!

zaterdag1

Zaterdag

Ik zou het eten van vorige week nog even laten zien! Dat was héél spectaculair, NOT – haha. Maar wel lekker! Ik ging met mijn moeder naar het concert van Suzan & Freek in ZiggoDome en zoals altijd als er een concert is, zaten alle restaurants vol. Of er was een personeelstekort, die hebben we ook gezien. Gelukkig hadden we niet zo’n trek en daarom haalden we een bakje Vlaamse friet met een kroket. Prima en veilig voor mijn buik, dat is ook fijn.

zondag

Zondag

Afgelopen week kreeg ik van Oma’s Soep een pakketje met hun maaltijden en die besloten we zondag in de oven te stoppen. We aten Rendang, Thaise curry, paprikasoep en erbij nog wat broodjes die we over hadden. Wederom lekker in het zonnetje gegeten – zo fijn.

maandag

Maandag

Voor maandagavond hadden we nog genoeg in de koelkast staan dus ik hoefde ook die dag niet te koken. Ik at een restje rigatoni met pittige tomatenpesto en olijven.

dinsdag

Dinsdag

Ik zou eigenlijk naar een evenement moeten dinsdagmiddag maar op het laatste moment heb ik dit moeten afzeggen omdat mijn week even iets té vol aan het lopen was. Heel jammer, maar soms is het niet anders. Het kwam wel beter ook, ook met Vics karateles. Omdat we niet zoveel tijd hadden besloten we pas na zijn les te eten, rond 18:45u dus. We aten aardappeltjes uit de Airfryer met salade en een vegetarische kaasschnitzel.

woensdag

Woensdag

Koningsdag! Een dag waarmee ik geen rekening had gehouden met het avondeten. En dat resulteerde zoals verwacht met bestellen. We gingen voor spareribs maar daar had ik niet zoveel zin in. Ik koos dus voor een kipburger. Yum.

donderdag

Donderdag

Na een hele dag met Senna bij de dierenarts was ik blij dat er nog Orzorisotto in de koelkast stond die ik alleen maar hoefde op te warmen. Het recept hiervan komt snel online. Lekker met burrata en parmaham.

vrijdag

Vrijdag

Ik was vrijdag de hele dag op het AH Beter Eten Festival en was tegen 19.00u. De mannen hadden gelukkig nog een bord ravioli (ricotta + citroen) met tomaat-mascarponesaus voor me over gelaten. Ziet er wellicht niet zo charmant uit, maar het ging er goed in na zo’n lang dag!

zaterdag2

Zaterdag

In de koelkast lag nog een verspakket voor Tjap Tjoy maar heel eerlijk: die viel vies tegen. Zo waterig en smakeloos, niet voor herhaling vatbaar. Hoewel de groenteinname wel even fijn was!

Deze meivakantie blijven we gewoon thuis. Cody gaat gewoon naar de opvang en Vic een paar daagjes naar de vakantie BSO. Wel ben ik jarig aankomende donderdag, dus dan doen we sowieso iets feestelijks met het avondeten. Of we uit eten gaan weet ik niet, anders bestellen we wat lekkers. De rest van de week is het gelukkig wat rustiger dan de afgelopen weken. Ik duik de keuken in voor een paar gerechten waarvan ook wel het een en ander mee naar huis kan, maar voor de rest moet ik nog even puzzelen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close