Sab’s Eetoverzicht #53-2020

53 weken had het afgelopen jaar, gek eigenlijk hè? Ik heb het even dubbel moeten checken toen ik begon aan dit eetoverzicht, maar het is toch echt zo. Officieel is dit het eerste eetoverzicht van 2021 maar tegelijkertijd ook weer niet. Met de eerste dagen van januari achter ons kan ik vertellen dat we een eetweek achter de rug hebben die echt bij de vakantie hoort. We heb onmogelijk veel geborreld afgelopen week, kliekjes gegeten en verder heb ik bijzonder weinig in de keuken gestaan. Na Kerst ben ik daar altijd even klaar mee en maken we het ons graag makkelijk.

zondag

Zondag

YES en daar was snackdiner één van deze week! We zaten lekker met zijn allen voor de televisie Klaus te kijken en zetten tal van lekkere snacks op tafel. De jongens aten er gretig van mee, super gezellig.

maandag

Maandag

Ons avondeten van maandag bestond uit kliekjes van kerstavond en beide kerstdagen. Super lekker nog allebei! Op mijn bord een hertenbiefstukje, een witlofrolletje met Parmaham en kaas, aardappel-pastinaakpuree met truffeltapenade en gemengde groenten met spekjes en mosterdsaus.

dinsdag

Dinsdag

Voor het eten van dinsdag trokken we een zak kalkoenfilet uit de vriezer en daar maakte ik pasta mee. Lijkt op de foto een niet heel gevulde pasta maar er zat ook echt nog wel wat groenten in de saus (puntpaprika en courgette onder andere).

woensda

Woensdag

Naast kalkoenfilet lag er ook nog een zak stuffing in de vriezer. De stuffing van de kalkoen van Boers & Boers wordt gemaakt met kalkoen- en kipgehakt, cranberries en verschillende groenten. Leek ons heel lekker op een wrap en dat was het ook echt! Warme stuffing en verder wat groene ingrediënten want die hadden we al even niet gezien – haha.

donderdag

Donderdag

Oudejaarsdag ziet er voor ons qua eten eigenlijk elk jaar hetzelfde uit: ’s middags gaan de eerste snacks op tafel en dat gaat zo door tot middernacht. Uren en uren van borrelen, films kijken, oliebollen eten… noem het maar op. Perfect als je het mij vraagt.

vrijdag

Vrijdag

Snackdiner nummer zoveel van deze week. Zoals altijd haalden we VEEL te veel snacks in huis voor Kerst en Oud & Nieuw dus ook vrijdag aten we er nog van. Deze keer wel lekker aan tafel met zijn viertjes i.p.v. voor de televisie.

zaterdag

Zaterdag

Voor het eten van gisteravond moesten we echt even boodschappen doen, maar we besloten het wel heel eenvoudig te houden. We aten een klassieker met een twist. Normaal gesproken zouden we rijst met kip en kerriesaus eten maar aangezien er nog altijd kalkoen in de vriezer ligt, besloten we dat te gebruiken. Lekker met veel gekarameliseerde bosui en nog een beetje gebakken kalkoenstuffing erbij.

En nu gaat de broekriem weer even aan. Ok, na vandaag. Klaar met al die overvolle borden, snacks uit de Airfryer en slechte gerechten. Goede voornemens heb ik niet (echt) gemaakt maar ik heb wel weer even genoeg van alle slechte zooi dus we doen weer even normaal. Ik sta deze week veel in de keuken voor OMF dus er gaat ongetwijfeld wat mee naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close