Sab’s Eetoverzicht week 49/2018

Kerstvideo’s om op te nemen, pakjesavond, op pad voor Gelderse Streken… het was weer een bijzondere eetweek. Typisch voor december hè? Ik moet er altijd wel om gniffelen en geniet er ook van hoor, maar ik vind het ook altijd wel lekker als dan in januari alles weer normaal is. Enfin, we nemen het er nog even van de komende weken!

pannekoeken

Zondag

Tim had zin in pannenkoeken zondag maar ik had geen zin om ze te bakken en dus sloten we een compromis: ik zou het beslag maken, Tim ging bakken. Top idee toch?

soep met vis

Maandag

Maandag moest ik een aantal kookvideo’s opnemen en ik besloot een deel daarvan te gebruiken voor het avondeten. Het recept voor de visspiesjes komt morgen online, de Chinese tomatensoep die ik erbij maakt vind je hier. Ik at overigens alleen maandag, ik ging om 18.00u eerst trainen terwijl Tim met Vic at.

Dinsdag

Ik ben compleet vergeten om dinsdag een foto te maken van het avondeten, zo stom – dat overkomt me niet vaak! Zeker niet als we gewoon thuis eten. Ik maakte een pasta ovenschotel met paddenstoelen, pompoen en salie. Schoonzusje Lotte at gezellig mee en daardoor ging de hele schaal leeg. Ook Vic vond het erg lekker.

gourmet

Woensdag

Afgelopen woensdag was het natuurlijk pakjesavond. Traditiegetrouw gourmetten we op die avond altijd bij mijn schoonmoeder, zo ook afgelopen week. Vic was niet helemaal in zijn hum dus erg lang duurde het feestje helaas niet, maar alsnog hebben we gelukkig lekker gegeten.

gerookte paling

Donderdag

Donderdag mocht ik weer op pad voor Gelderse streken en deze keer stond Harderwijk op de planning! Er was geen dinerreservering gemaakt maar overdag werd er meer dan genoeg gegeten waardoor ik het af kon met een vers-gerookte paling uit de Palingrokerij. Zo ongelofelijk lekker. De beste paling eet je bij Dries van den Berg in Harderwijk, zálig.

hutspot

Vrijdag

Zo, wat een rot weer was het vrijdag hè? Hier in Apeldoorn regende het de héle dag. Echt stamppottenweer als je het mij vraagt en daarom maakte ik deze gebakken hutspot, zo lekker. Erbij gehaktballetjes met ketjap. Toch jammer dat alles er zo goor uitziet onder kunstlicht.

kip

Zaterdag

We deden een AGV’tje gisteren. Kip uit de oven, doperwtjes met worteltjes en aardappelbolletjes uit de Airfryer. Dot mayonaise, schep appelmoes erbij… Lekker makkelijk!

Aankomende week zal een beetje van hetzelfde zijn: donderdag is mijn laatste dag op pad voor Gelderse streken, ik ga dan naar Elburg! Vrijdag eten Vic en ik met z’n tweetjes en de rest van de week? Daar moet ik nog even over nadenken.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Jessyca says:

    En wat hebben jullie tijdens de datenight gegeten vorige week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close