Sab’s Eetoverzicht week 41-2023

Ik bracht heerlijk wat uren in de keuken door afgelopen week en daardoor werd bedenken wat voor het avondeten moesten doen, een makkie. Ik kookte veel oude recepten van OMF opnieuw en schoot daar nieuwe foto’s voor. En daardoor was ik eigenlijk de hele week voorzien van avondeten.

We aten lekker en vooral ook gevarieerd.

IMG 0372

Zaterdag

Op de markt namen we zaterdag lekkers mee en in de voorraadkast stond nog een pot kaasfondue die ik had meegenomen uit Zeeland. Tijd om die een keer op te maken dus! We aten er kippeling, gehaktballetjes en stokbrood bij. Lekker makkelijk, perfect voor het weekend.

IMG 0374

Zondag

Nog zo’n weekendmaaltje op de zondag: er ging een hele kip in de oven, die ik na het bereiden vast in stukken sneed want: makkelijker met de kinderen. Smileys erbij en een simpele salade. Iedereen blij.

IMG 0386

Maandag

Ik spendeerde de maandag vrijwel de hele dag achter de laptop, maar had tussendoor nog wel een shoot met Iglo gepland staan. Het gerecht dat ik daarvoor moest maken waren noedels met miso, spitskool, crispino’s en sojaboontjes. Dat ging dus op tafel voor het avondeten.

IMG 0413

Dinsdag

Mijn eerste kookdag stond dinsdag op de planning; ik maakte die dag vier recepten. Eentje daarvan aten we direct dinsdagavond als avondeten: de befaamde tagliatelle met knoflookroomsaus. Ik maakte direct het restje rucola uit de koelkast erbij op.

IMG 0429

Woensdag

Ontzettend ondefinieerbaar is het eten van woensdagavond, maar lekker was het wel echt – haha! Het is gebakken gnocchi met spinazie, Boursin en knoflookgarnalen. Eroverheen ging nog wat geraspte kaas.

IMG 0437

Donderdag

Het was écht stamppottenweer de afgelopen dagen en dus ging er eentje op tafel donderdag. Nog zo’n super populair recept van OMF: preistamppot met kaas en pittige mosterd.

IMG 0460

Vrijdag

De jongens gingen vrijdag naar hun vader en voor mezelf trok ik ’s avonds een bakje rendang uit de koelkast. Zoooo lekker. Met wat rijst, augurken, gebakken uitjes. Echt genieten zulke maaltjes.

Aankomende week ben ik er vanwege de herfstvakantie tussenuit met mijn jongens, dus volgende week geen eetoverzicht. Over twee weken ben ik er weer.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close