Video: Indiaas snoep proeven

Mocht je het OMF-Instagramaccount de afgelopen weken hebben gevolgd dan weet je dat Vivian in India is geweest voor een persreis. In een week tijd heeft ze Mumbai en Kochi mogen ontdekken, maar ik weet zeker dat ze jullie daar zelf binnenkort nog veel meer over gaat vertellen. In ieder geval leek het Viv tijdens haar tripje een goed idee om wat Indiaas snoep mee te nemen zodat ik weer een proefvideo kon opnemen. Altijd spannend, internationaal snoepgoed proeven! In de video van vandaag laat ik jullie verschillende Indiase lekkernijen zien en deel ik mijn mening met jullie. En het proeven ging niet altijd van een leien dakje…


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Erg leuk filmpje, moest hard lachen om die laatste en weet nu dat Indiaas snoep niets voor mij is ;)

  2. Charlotte says:

    Aiaiai die laatste! Ik vraag me echt af of er durian in zat, zeker gezien je reactie op de geur en dat kokhalzen. En die harde dingen… Ik weet niet maar zijn sommig dingen beter te doen als je ze opwarmt?

    1. Sabine Author says:

      Haha nee, geen Durian. Die geur ken ik heel goed ;) Het rook meer naar dierenvoer. En ik denk niet dat het de bedoeling was om deze snacks op te warmen. Dan had ik daar hoogstwaarschijnlijk wel een hint van gevonden op de verpakking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close