Sab’s Eetoverzicht #28-2022

Zat ik vorige week nog met veel smaak te genieten van diners in Zuid-Tirol, was er van die smaak afgelopen week helemaal níks meer te bekennen. Ik nam COVID mee als souvenir uit Italië en boh, wat ben ik er ziek van geweest. De eerste dagen werd er weinig bijzonders gegeten en toen ik later in de week mijn smaak ook nog eens verloor, ging ik vooral voor textuur i.p.v. spannende gerechten. Tim was zo lief om iedere avond het eten op zich te nemen, zo fijn.

zondag 2

Zondag

Een week geleden at ik mijn avondeten aan het eind van de middag op het vliegveld van Verona. Er was bijzonder weinig keus: vette hap of broodjes/salades. Ik koos maar voor het laatste maar ik snap direct waarom de rij bij het andere tentje langer was: deze sandwich + de salade kostte me bij elkaar, hou je vast, €28!!! Achterlijk.

maandag 2

Maandag

Ja en toen werd ik dus ziek. Echt goed ziek. De klachten begonnen zondagavond laat al en maandag werd het alleen maar erger. De hele maandag lag ik plat op bed en ging er, behalve water, niks bij me naar binnen. Als avondeten nam ik een kopje cup-a-soup.

dinsdag 2

Dinsdag

Soep is toch echt wel het lekkerst als je ziek bent vind ik. Dinsdag maakte Tim courgettesoep en erbij Carpaccio Flammkuchen. Ik nam een stukje Flammkuchen en hield het verder bij de soep.

woensdag 2

Woensdag

In de vriezer lagen nog restjes pastasaus en die warmde Tim woensdag op. Pasta, kip, paprika en geraspte kaas erbij en klaar. Ik had voor het eerst weer wat trek woensdag, fijn!

donderdag 1

Donderdag

Van het ene op het andere moment was mijn smaak ineens weg. Ik proefde de tosti die ik voor de lunch maakte nog en een paar uur later smaakte de ananas nergens meer naar. Om nog iets van het avondeten te proeven schonk ik was extra (perzik)-chilisalsa over de toch al pittige kipwraps. De pit merkte ik namelijk nog, maar qua smaak was er niets meer. Zo zonde.

vrijdag 1

Vrijdag

Wederom pittige kip (piri piri) op tafel vrijdag en erbij een eenvoudige maaltijdsalade. Menn, de lol van het eten gaat er gauw af als je niets proeft hoor. Ik at de rest van de dag dan ook alleen maar rijstwafels, groene smoothies en fruit. Gezond, dat dan weer wel. Maar leuk? Neh.

zaterdag 2

Zaterdag

Een AGV’tje om de week mee af te sluiten. Tim had een lekkere steak, ik een burgertje (zonde om steak te bakken als je het toch niet proeft) en de kinderen hadden kip. Erbij gekruide aardappelpartjes en doperwtjes met worteltjes.

Morgen vanwege mijn COVID-besmetting helaas geen Week van OMF. Ik zou max. 3 foto’s met jullie te delen hebben ofzo en dat is wat minder gezellig natuurlijk. De komende weken moet je het ook even zonder me doen! We vertrekken aankomende week naar Scandinavië voor onze vakantie en omdat ik geen zin heb om me druk te moeten maken of Wifi wel snel genoeg is om foto’s te uploaden, sla ik zoals ieder jaar tijdens de zomervakantie mijn eet- en weekoverzichten even over. Half augustus ben ik er weer! En mocht je het leuk vinden om onze Scandinavië avonturen te volgen, dan kan dat via Instagram.

Tot later! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close