Week van OMF #13-2023

Een week van foodpost, chocolade en een nieuwe fiets. Een week waarin ik niet zoveel foto’s maakte omdat ik vooral eindeloos aan het buffelen was.

We haalden Pasen in huis met knutselwerkjes en een paastak maar verder was het vooral werk, werk en nog eens werk.

IMG 6128

Maandag

Ik ging er direct vol in maandag met een hele volle kookdag. Super fijn want van Russell Hobbs kreeg ik nog een (extra) slowcooker. Zo kon ik maar liefst vier potten tegelijk aan zetten. Zo schiet het wel lekker op met koken voor het boek.

IMG 6140

In het boek komen straks ook AGV’tjes te staan. Zo hoop ik je te laten zien dat je vrijwel alles met een slowcooker kunt klaarmaken.

IMG 6141

Tussen de bedrijven door lunchte ik nog met een heerlijk stuk getoast zuurdesembrood. Zelfgebakken brood blijft niet heel lang goed, maar als toast (of tosti!) is het net zo lekker.

IMG 6148

Ik dook ook veel de keuken in voor de blog afgelopen week en aangezien ik voor die recepten vaak direct ook een Reel film, maakte ik niet zoveel foto’s. Maar dit bananenbrood was in ieder geval heerlijk.

IMG 6153

Súper lief! Ik tipte laatst via Instagram Daily Aces, een website met hele bijzondere moleculaire parfums. Goddelijk zijn ze! Als bedankje kreeg ik een van mijn favoriete geuren als fullsize thuisgestuurd. Zo lief.

IMG 6154

Zo heerlijk dat het ’s avonds weer langer licht is. Voordat de jongens naar bed moesten keken we nog even televisie. In de zon!

Dinsdag

Na het wegbrengen van de jongens liep ik gedurende 40 minuten naar de fietswinkel. Ik mocht namelijk mijn nieuwe elektrische fiets ophalen.

Ik ben zoooo blij! Het is een Cortina E-U4 Family transportfiets. Een Family fiets is net wat steviger dan een gewone fiets en heeft een paar fijne details (stuurslot, iets breder stuur, dubbele standaard etc.) waardoor ik veilig Cody mee kan nemen op de fiets. Waar mogelijk heb ik afgelopen week lekker de fiets gepakt. Zálig.

Lindt bracht een onwijs lekker pakket voor Pasen met hun nieuwe paaskonijntje en véél tulpen.

IMG 6179

Sinds ik bij de kapper ben geweest zit mijn haar zelfs na 5x fietsen en buiten lopen nog steeds prima ’s avonds. Ideaal. Jammer dat verder niemand dat meer ziet ’s avonds hahaha.

IMG 6181

Omdat er geen einde leek te komen aan mijn to do lijst afgelopen week, spendeerde ik ook nog veel avonduren aan mijn werk.

Woensdag

Mijn mamadag was een heerlijke offline dag en ik maakte geen foto’s. Ik deed boodschappen met Cody, fietste met hem naar opa en ’s middags versierde ik paastakken met de jongens en knutselden we vrijwel de hele middag. Heerlijk zo’n dag!

IMG 6211

Donderdag

Mijn donderdag was behoorlijk vol. Ik kookte 6 gerechten en fotografeerde deze ook direct. Om 17.30u had ik met mama afgesproken om te gaan padellen.

Na padel was ik precies een uurtje thuis en kon ik door met Cass naar de hondencursus.

IMG 6222

Vrijdag

Het was qua werk eigenlijk een vrij relaxte dag. In de ochtend werkte ik achter de pc en om 12.00u haalde ik Vic van school. Hij speelde die middag veel met een vriendje (af en aan bij mij thuis) en tussendoor ging ik vast aan de slag met mijn desembrood voor het weekend.

IMG 6225

Er kwam hele toffe foodpost binnen van Kumasi. Zij maken frisdrank van het cacaosap dat normaal gesproken wordt verspild bij het maken van chocolade. En lekker dat het is! De blikjes zijn al leeg, ook de kinderen vonden het namelijk heerlijk. OMF-nieuwsbrief abonnees maakten overigens kans op zo’n pakket.

IMG 6230

Na een vooooolle week plofte ik lekker met een glas wijn op de bank.

IMG 6231

Weekend

Beide weekkenddagen begonnen met Formule 1 kijken in bed. Primaaaaaaa.

IMG 6233

Met het druilerige weer van zaterdag spendeerden we vooral de dag binnen. Voornamelijk met LEGO. Een heerlijk kneuterig dagje.

IMG 6235

Mijn mooiste zuurdesembrood tot nu toe kwam ondertussen de oven uit rollen.

IMG 6245

Herfstweer verdient een herfstdrankje.

IMG 6251

En EINDELIJK was daar gisteren dan de zon. Wat een heerlijkheid. We gingen lekker met Cass naar het bos. Prima zondagbesteding.

En nu staan we alweer aan het begin van een nieuwe week. Compléét uit mijn comfort zone heb ik vandaag een vier uur durende fotoshoot waarbij ik zelf op de foto ga in plaats van dat ik fotografeer. Heel benieuwd naar het resultaat!

De rest van de week is vrij normaal. Ik kook de laatste gerechten voor het slowcookerboek, YES EINDELIJK!, en heb nog wat (telefonische) afspraken en verder… weinig spannends.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close