De week van OMF #30

Eventjes heb ik erover nagedacht om deze week geen editie van De week van OMF te publiceren omdat jullie de woensdag, donderdag en vrijdag al uitgebreid hebben kunnen lezen in de Snapshot Diary’s van Stavanger, maar een week heeft natuurlijk meer dan drie dagen en op die dagen heb ik toch ook nog wel het een en ander gedaan. Vanwege de perstrip naar Noorwegen dus een iets minder grote De week van OMF dan jullie gewend zijn, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om te zien!

Maandag

foto 1Helaas was het vorige week maandag een stuk minder mooi weer dan de dagen ervoor. Omdat het erg benauwd was in huis had ik alsnog alles open staan om af te koelen, maar kijk hoe donker het was… Om 10.00 uur ’s ochtends leek het wel 22.00 uur ’s avonds, ik had bijna een lamp aangedaan!

foto 2Tussen de buien door ging ik even snel op de fiets naar de Albert Heijn, ik moest weer aan de slag voor Koken met Aanbiedingen! Hebben jullie het recept in de app zien staan afgelopen week? Hij komt nog online op OMF binnenkort.

foto 3Vervolgens ging ik hard aan het werk. Zover mogelijk vooruit schrijven en artikelen inplannen zodat ik met een gerust hart naar Noorwegen kon.

foto 4Het is maar goed dat niet alles zo smaakt als het eruit ziet. Hoewel ik vind dat dit er niet bijzonder appetijtelijk uit ziet, smaakte het wel! Gnocchi met champignons, kipfilet, pesto, rucola en zongedroogde tomaat.

foto 5Snacken met aardbeien, jummeeeh.

foto 6’s Middags editte ik weer een video. Wat is dat toch leuk om te doen!

foto 7Om kwart voor zes moesten we weer met Senna bij de dierenarts zijn, tijd voor haar laatste inenting. Ze weegt nu 13 kilo en groeit gemiddeld met een kilo per week. Hartstikke netjes!

’s Avonds werkte ik verder terwijl Tim ging sporten en daarna keken we nog een aflevering van Grey’s Anatomy. Addicted much. 

Dinsdag

foto 9Wakker worden met het zonnetje, stukken beter dan die hoosbuien van maandag. Ondertussen verlekkerde ik me even over de locatie waar ik donderdag zelf ook zou staan.

foto 8Ik kan me nog wel herinneren dat er ‘vroeger’ alleen mini’s verkrijgbaar waren van shampoo en showergel, tegenwoordig hebben ze alles! Ik sloeg shampoo, douchegel, droogshampoo, make-upremover doekjes, crème en tandpasta in. Dat neemt allemaal zoveel makkelijker mee dan de grote verpakkingen. Ook had ik nog haarelastiekjes en bobby pins nodig. Lang leve de Etos om de hoek!

foto 10Het avondeten stopte ik ’s ochtends alvast in de slowcooker, deze gevulde paprika’s. De rest van de ochtend werkte ik weer en schreef ik wederom veel artikelen. Ook trok ik mijn mailbox leeg en zette ik de out of office vast aan.

foto 13Dit allemaal zodat ik ’s middags nog mooi een poosje in de zon kon liggen! Ik wilde mijn knie zoveel mogelijk sparen de dagen voor de perstrip, vandaar dat ik veel thuis ben geweest en op de bank heb gewerkt.

foto 11Aan het eind van de middag raapte ik alvast wat spulletjes bij elkaar. Dit make-uptasje van Primark is een perfect cameratasje, haha!

foto 12En toch moest er ook nog een beetje gewerkt worden. Ik maakte de Fastfood Friday af en schreef weer wat artikelen voor de weken na Noorwegen. Ik kan met een gerust hart weg, phew.

foto 14Na het avondeten pakte ik rest van mijn spullen voor het tripje naar Noorwegen. En dat was nog een flinke klus! Ik ging natuurlijk maar drie dagen en de weersvoorspellingen waren bijzonder goed, maar toch moet je ook rekening houden met regen en iets inpakken voor het avondeten… De hele dag tobde ik of ik een jurk mee moest nemen of een jurkje, of een korte broek en een lange broek etc. Uiteindelijk is het me gelukt hoor ;)

Woensdag

Van de perstrip naar Noorwegen hebben jullie donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag al de Snapshot Diary’s al kunnen zien dus hier zal ik er niet al teveel meer over uitweiden. Van iedere dag plaats ik nog even een foto die het hoogtepunt van die dag laat zien.

foto 15Op het dakterras van ons hotel, in goed gezelschap van lieve mede foodies en in de brandende zon. Het weer in Stavanger was fantastisch en iedere minuut heb ik er intens van genoten.

Donderdag

foto 18Ongetwijfeld het hoogtepunt van de donderdag: op de top van de Preikestolen. Het allermooiste uitzicht dat ik ooit heb gezien maar ook voor mij persoonlijk een grote overwinning: een mega klim en mijn knie deed naderhand geen pijn. YES! Eindelijk sinds 8 weken weer iets sportiefs gedaan. Ik hoop zo dat de fysio iets positiefs zegt morgen. Als ik een berg kan beklimmen moet ik toch ook wel weer voorzichtig kunnen crossfitten!

Foto credits gaan naar Vi. met dank aan de camera van Maura ;)

Vrijdag

foto 16Een foto van de lekkerste tomatensoep die ik ooit heb gegeten. We aten het temidden van een prachtig landschap als gast bij een van de meest gepassioneerde boeren die ik ooit heb ontmoet. Noorwegen is geweldig.

Zaterdag

foto 17Hihi, na een nacht van elf uur slaap (ik sliep de dagen ervoor gemiddeld zo’n vijf uur en was overdag zo’n 19 uur onderweg/bezig) werd ik zaterdagochtend slaapdronken en met muizenoogjes wakker. Maar ik kon terugkijken op een geweldige trip.

foto 19Toen ik weg was werd er een pakketje bezorgd van Mitsuba met daarin de nieuwste notenmixen. Kei-leuk, perspakketten geheel in stijl.

foto 20Senna kreeg een nieuw bot. Haar tandjes beginnen door te komen dus ze kauwt wat af.

De rest van de dag deed ik het lekker rustig aan. Een beetje Grey’s kijken, bloggen en relaxen.

Zondag

foto 21Gisteren sliepen we weer uit en daarna begonnen we zoals iedere zondag met het huishouden. <3 een schoon huis!

foto 22De rest van de dag deed ik vrij weinig. Wat zakelijke dingen op de laptop, bloggen en Grey’s kijken!

’s Avonds maakte ik alvast een eetplanning en boodschappenlijst voor de komende dagen.

Na de perstrip is het me duidelijk geworden dat ik qua uithoudingsvermogen weer een hoop kan en dus is het wat mij betreft afgelopen met het rustig aan doen. Ik geniet nog een klein beetje van de laatste week die ik vrij heb, aankomende zondag begin ik weer voorzichtig met werken in het hotel. Verder staat er deze week een bezoekje aan de fysio op de planning en een gezellige dag met mam in Amsterdam voor haar verjaardag. Voor de rest: afspraken inplannen voor augustus, video’s opnemen en vooruit schrijven. En hopelijk kan ik volgende week zeggen dat ik weer een beetje heb gesport, maar laat ik niet teveel op de zaken vooruit lopen.

Fijne week iedereen!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat een mooie foto bij dat uitkijkpunt! En fijn dat het goed ging met je knie!

 2. Rebecca says:

  Die foto op het uitkijkpunt is inderdaad prachtig! Al kreeg ik er spontaan hoogtevrees van ;-).

 3. Elsbet | La Vie Pure says:

  Gezellig allemaal!

 4. Hester says:

  Werd je zaterdag nou wakker… Met make-up op? ;) Die foto van jou op het uitkijkpunt is echt geweldig! Ik wil ook nog wel een keertje naar Noorwegen hoor. Fijn dat het weer beter gaat met je knie en dat Senna ook zo goed groeit!

  1. Sabine Author says:

   Haha nee, ik had me net omgekleed + wat mascara op gedaan!

 5. Susanne says:

  Wat fijn dat het zo goed is gegaan met je knie! En die foto: WAUW! Onwijs mooi zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close