Week van OMF #21

Iedere week verbaas ik me weer over de snelheid waarmee de afgelopen week voorbij is gegaan. De tijd vliegt en zo langzaamaan begin ik een beetje gestresst te worden. Nog vijf/zes weken en dan moet ik mijn manuscript inleveren en poeh, dat is ineens toch wel heel erg dichtbij! Daar komt nog bij dat er nog zoveel extra dingen op de planning staan de aankomende tijd dat ik niet zo goed weet waar ik al mijn tijd vandaag moet gaan halen. Ik moet maar eens goed kijken naar mijn planning. Om nog even terug te kijken op afgelopen week: die was hectisch. Workshops geven op de Libelle Zomerweek, de covershoot voor mijn boek, heel veel thuiswerken en afsluiten met een lang weekend Disney. Het lijkt alsof het allemaal al maanden geleden is maar het is een kwestie van luttele dagen. Hoog tijd voor een nieuwe Week van OMF dus, zodat ik zelf ook kan terugkijken.

Maandag

foto1

De week begon maandag al heel vroeg, om 07.15 uur zat ik in de auto richting Almere Strand. Nieuw Amsterdam (mijn uitgeverij) had de hele week workshops op de planning staan bij de Libelle Zomerweek en iedere dag zou er een andere auteur workshops geven. Ik mocht aftrappen en gaf de hele dag door Sangria workshops! We kleedden de tafel aan met felgekleurde snijplanken en vers fruit.

foto2

Klaar voor! Ik gaf in totaal 6 workshops voor 12 vrouwen per workshop.

foto3

Ik had mazzel want ’s middags gaf Rudolph van Veen naast mij workshops. Ik vind die man zo leuk!

foto4

Maar ondertussen was het bij ons ook enórm gezellig.

foto5

Sangria die niet werd opgedronken werd in waterflesjes geschonken om mee naar huis te nemen. Verspilling is immers zonde ;)

Uiteindelijk was ik ’s avonds om 20.00 uur weer thuis. Moe, maar voldaan.

Dinsdag

foto6

De dinsdag begon met een bezoekje aan de fysio. Mijn rug werd gekraakt en hamstring los gemasseerd. Die blijft toch irriteren..

foto7

Daarna gauw boodschappen doen.

foto8

Van de fysio moet ik een paar stappen van De Zonnegroet doen om mijn schouderspieren wat minder flexibel te maken. Ik ben zo niet gemaakt voor yoga.

foto9

En deze parel kwam binnen ’s middags, hoe mooi! Binnenkort een uitgebreide review.

foto10

’s Middags zette ik alvast het avondeten op. Daging Smoor, hmmm!

foto11

En ik nam video’s op. Ik werkte tot ’s avonds laat.

Woensdag

De woensdag stond vooral in het teken van de covershoot van mijn boek. ’s Ochtends werkte ik thuis nog een beetje, maar om half twaalf pikte ik Lotte op (schoonzusje + stagiair bij OMF!) en reden we naar Amsterdam.

foto12

Ik kan nog niet zoveel verklappen maar dit happy face heb ik de hele dag gehad. Wat was het onwijs leuk om te doen en wat ben ik blij met de mensen die meewerken aan mijn boek!

foto13

Direct even wat foto’s checken op de computer van de vormgeefster.

Om 19.30 uur was ik weer thuis en werkte ik mijn mail weg tot het bedtijd was. Lange dag!

Donderdag

In verband met ons weekendje Disney was mijn to-do lijst eindeloos donderdag en heb ik maar weinig foto’s gemaakt. Ik begon de dag in ieder geval met het wegbrengen van Senna naar haar logeeradresje en daarna reed ik door naar mijn vaste (sport)masseur om mijn rug weer los te laten masseren. Die was door de drukte en mijn knie-ongeluk van februari weer flink vast gaan zitten.

foto14

Daarna moest ik video’s opnemen, advertorials schrijven en de site gereed maken voor vertrek. Omdat ik zóveel moest maken lunchte ik twee keer, haha. Deze Sweet Chili Noedels komen binnenkort online.

foto15

Voor de katten kocht ik speeltjes omdat ze het hele weekend binnen moesten blijven (het zijn normaal echte buitenkatten en we hebben nog geen kattenluik). Charlie wist niet zo goed welke ze nou moest kiezen ;)

foto16

Toch nog even naar CrossFit ’s avonds, dat schoot er de rest van de week compleet bij in.

’s Avonds pakten we onze koffer in en ruimden we het huis op.

Vrijdag

foto17

Rise and shine! Dit zijn toch geen tijden…

foto18

Maar het had een goede reden: op naar Disneeeeeey! We kozen ervoor om op vrijdag Frontierland en Adventureland te doen. Ik heb mijn angst voor achtbanen ook overwonnen door direct op vrijdag al de Big Thunder Mountain én Indiana Jones te doen. Hoera!

foto19

Hot Dog halen bij Caseys Corner, wat een aanfluiting.

foto20

Uiteraard de parade zien, die mag je echt niet missen.

Zaterdag

foto21

Zaterdagochtend deden we even wat boodschappen bij Auchan voor het ontbijt en wat snacks voor de rest van het weekend. Kijk al die smaken Ice Tea! Zó lekker!

foto22

Ik hou echt van die winkel…

foto23

Frans ontbijt in onze studio, uiteraard met verse croissants en een baguette. We verbleven trouwens in het Park & Suites Prestige Val d’Europe op 10 minuten rijden van Disneyland Parijs. Het hotel verzorgde een shuttle naar het park, ideaal.

foto24

Zaterdag stond in het teken van Fantasyland, Discoveryland en een klein stukje Walt Disney Studios. Even pauze bij de Sports Bar in Disney Village met een biercocktail. Zó lekker! Ik ga dit thuis ook eens doen.

foto25

’s Middags bezochten we de Moteurs Action show in Walt Disney Studios. Zó tof, ik houd van die stuntshows.

foto26

Na een snelle hap bij McDonald’s pakten we de shuttle terug naar het hotel. Even de benen laten rusten.

foto27

Maar ’s avonds gingen we wel weer terug naar het park voor Disney Dreams, de licht- en vuurwerkshow bij het kasteel. Adembenemend mooi <3

Om 00.30 uur lagen we in bed. Moe maar voldaan, wat is Disneyland fantastisch.

Zondag

We begonnen gisteren in Walt Disney Studios voor de Aerosmith rollercoaster (ja ja, ik heb écht mijn achtbanen angst overwonnen) en wat andere attracties. We hebben vrijwel alle attracties in beide parken gedaan in drie dagen tijd. Alleen ging de Peter Pan attractie kapot nadat we een uur in de rij hadden gestaan – balen! – en vonden we de wachtrij voor Crush Coaster te lang. Die hebben we geskipt.

foto29

Ratatouille! Erg leuk.

foto28

’s Middags weer even hangen op een terras! We hebben zo enorm veel mazzel gehad met het weer, alleen maar zon en 20+ graden. We zijn dan ook lekker bruin.

foto30

Eten deden we ’s avonds bij het Rainforest Cafe in Disney Village. Die hele entourage is gewéldig daar.

Om 21.30 uur waren we weer op de hotelkamer en daar ben ik nu terwijl ik dit artikel typ! Het was geen weekend om echt even bij te komen maar ik vond het vooral heerlijk om even drie dagen geen internet te hebben en me niet druk te hoeven maken om de site of het boek. Had ik echt even nodig!

Morgen gaan we weer naar huis. We mogen nog een dag Disneyland in maar na drie volle dagen vinden we het wel genoeg. We staan op wanneer we wakker worden (zetten geen wekker) en checken daarna uit. Het plan is om nog even naar Auchan te rijden en het bijbehorende winkelcentrum want daar schijnt een Sephora te zijn en daar wil ik wel even heen! Vervolgens rijden we weer naar huis waar we hopelijk zo rond 17.00/18.00 uur weer zijn.

Aankomende week wordt ook weer erg hectisch, ik verwacht het hele weekend door te moeten werken. As. woensdag heb ik een mini-fotoshoot en interview en vrijdag ben ik in Alkmaar om de Graskaasmarkt te openen. Verder staan er véél recepten voor het boek op de planning en heeft de site ook weer veel aandacht nodig. Maar dat komt allemaal morgen weer, vandaag nog heel even een beetje genieten.

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  Leuke week! Ik moet zeggen dat ik vooral met grote ogen kijk naar de disneyland foto’s. Wij zijn vorig jaar voor enkele dagen geweest en ik ben er echt gek op. Bij het zien van jouw foto’s komen er allemaal leuke herinneringen terug naar boven. Volgend jaar gaan we weer :-D

 2. Marina says:

  Ik heb zelf ook de staafmixer van KitchenAid… geweldig fijn ding en super compleet. Ik kan niet meer zonder.
  Ben sowieso een KitchenAid fan :-D

 3. Joyce - Beamingbeautynl says:

  Leuke foto’s weer! Leuk joh Disneyland, ik ben er nog nooit geweest haha maar zou graag eens willen!

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Disneeeeey :D Maakt niet uit hoe oud je bent, het blijft geweldig!!

 5. nicole says:

  Die Kitchenaid wil/kun je niet meer missen. Ik zou niet meer zonder willen!

 6. Kelly says:

  OMG Sab die staafmixer, wat een beauty!! En je haren zijn zo mooi!

 7. Margot says:

  Wat is Disney toch leuk! Succes met alle drukte komende week!

 8. Annette says:

  Heerlijk die dagen in Disney. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik er was maar ik vind het zo leuk. Leuk ook die foto met je haar in de vlecht, prachtig ;)

 9. Wieneke | Jozefien Blogt says:

  Disney is zo leuk! Ik ben twee jaar geleden gratis geweest dankzij de ANWB, maar het was toen zo verschrikkelijk heet dat het helemaal niet zo leuk was om in achtbanen te gaan en in die lange rijen te staan. Wel jammer, want het is zo leuk allemaal! Die stuntshow is leuk he!

  1. Sabine Author says:

   Oh nee! Wij hadden nu 20/23 graden met veel zon en dat was perfect. Kan me voorstellen dat het helemaal niet leuk is als het echt heel warm is. Die stuntshow is fantastisch!

 10. Samantha - Daily Pleasures says:

  Super leuk het Rainforest Cafe he? In Walt Disney World zit er ook een dino variant. Compleet met meteoriet regen.

 11. Roxanne says:

  Drukke tijden! Gelukkig heb je nog heerlijk kunnen genieten van Disney en het weer :) Ik ben er zelf helaas nog nooit geweest, maar hoop er ook eens heen te gaan.
  Wat zat je haar mooi voor de shoot, ik ben zo benieuwd naar je boek!
  En stiekem baalde ik dat we een andere dag naar de Libelle Zomerweek gingen, want ik had graag een workshop bij je gevolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close