Week van OMF #44-2020

Pfoe jongens, wat een week. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de kriebels wel voelde hoor, voor de lancering van onze Membersomgeving gisteren. Maar eindelijk is het dan zover en kun je lid worden van Ohmyfoodness. De nervositeit is weg, ik kan weer over tot de orde van de dag want alle puntjes zijn op de i gezet en vanaf nu kunnen we twee websites gaan onderhouden zonder nog heel erg te moeten focussen op alle technische, achter de schermen werkzaamheden. Fijn ook dat ik nu niet meer geheimzinnig hoef te doen – haha. Afgelopen week was dan ook vooral heel druk en vol in verband met alle laatste dingen die nog gedaan moesten worden. Wel had ik al weken lang een kappersafspraak ingepland staan en die liet ik gewoon doorgaan. Wel met laptop op schoot.

IMG 8139

Maandag

De maandag begon met een bezoekje aan het consultatiebureau, Cody was weer toe aan vaccinaties namelijk. Vic was naar de opvang maar ik bleef lekker een dagje thuis bij Cody. Voor het geval hij zich niet lekker zou voelen. Hij bleek in de ochtend veel te slapen dus ik kon lekker buffelen!

IMG 8140

In de middag was hij wel wat hangerig, kijk die zielige rode wangetjes. Extra blij dat ik dan werk heb waarmee ik zo makkelijk thuis kan blijven als het moet.

IMG 8148

Dinsdag

Ik ben maandagmiddag nog even met mijn schoonzusje naar de kringloopwinkel gereden en daar scoorde ik een paar mooie props voor fotografie.

IMG 8149

Tijd voor weer een nieuwe kookdag. Deze keer in opdracht voor een Vlaams foodplatform.

IMG 8150

Note to self: ik droeg een heerlijke warme trui dinsdag maar dat was totáál niet handig in combinatie met een kookdag haha. Zwéten.

IMG 8153

Ik kreeg een exemplaar toegestuurd van de Mjam Taart kersteditie, daar sta ik namelijk in met een groot interview. Zo tof dat er ook nu weer pers is dat aandacht besteed aan mijn Guilty Pleasures Kookboek. Ik vind dat echt heel bijzonder.

IMG 8155

Ik hees me ’s avonds in joggingbroek want moest nog naar de sportmasseur. Ik ga al járen naar Tijd voor Spieren in Apeldoorn voor onderhoud aan mijn rug, maar sinds mijn heupen/bekken zo ‘slecht’ zijn sinds de bevalling van Cody, ga ik er ook daarvoor heen. Ik kwam bont en blauw terug, foei.

Woensdag

Ik maakte gewoon geen foto’s op mijn mamadag zag ik aan mijn telefoon – WOW. Het was ook echt een chilldagje thuis. Het weer was slecht en dus trokken we lekker al het speelgoed uit de kast en waren we daarmee aan het spelen.

IMG 8166

Donderdag

Oh, als je dag zo begint dan heb je echt geen slechte baan. Van ‘Goodnezz Queen‘ kreeg ik heerlijke zelfgemaakte Amerikaanse Cookies toegestuurd. Waanzinnig lekker.

IMG 8167

Ook lag het nieuwste boek van Donna Hay op de deurmat! Ik ga er binnenkort een Cook the Books uit maken, lijkt me wederom een lekker boek namelijk.

IMG 8170

Voordat ik naar de kapper moest schoot ik gauw nog wat foto’s voor een campagne waarvoor ik ’s middags de keuken nog in moest.

IMG 8174

En daarna op naar de kapper! Mijn kappersessies duren altijd ongelofelijk lang en dit was wel een record: 5 uur maar liefst! Heeft te maken met het ontkleuren van mijn haar, ik ging voor grijs namelijk. Gelukkig was ik voorbereid en heb ik gewoon mijn to do lijst kunnen afmaken op mijn laptop.

IMG 8189

Eenmaal terug de keuken in om nog een campagne te schieten. Een kookvideo (Insta stories) en een Instagram Reels.

IMG 8205

Vrijdag

Vrijdagochtend bracht ik Spiderman naar de opvang!

IMG 8207

Op kantoor lag er een pakketje van HEMA ter introductie van hun vegetarische rookworst: OokWorst.

IMG 8208

Daarna weer aan het werk. Ik nam o.a. de instructievideo voor de Membersomgeving op en spendeerde de rest van de dag achter de computer. Heerlijk, complete computerdagen zijn zeldzaam.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04

Samen met een collega van Tim die alleen op kantoor werkte vrijdag, haalde ik lunch. Een heerlijk broodje carpaccio van Central Park had ik. Zeker vaker doen.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 1

Ik speelde ook wat met productfotografie en zette deze witte shampoofles van mijn kapper weg tegen een witte achtergrond. Vind het heel tof geworden.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 2

’s Avonds weer heerlijk mom duty. 

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 3

En Tim en ik deelden deze WAANZINNIG lekkere appelkoek van Goodnezz Queen die ik van de week kreeg op gestuurd.

IMG 8225

Jaaaa, Brenda haar nieuwe scheurkalender is er en ik kreeg hem in de bus. Vind het zo tof van haar dat ze dit ieder jaar weer tot een succes weet te maken.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 4

Weekend

Zaterdag was ik alleen met de jongens en ik besloot nog even met ze naar de Apenheul te gaan. Het was druk maar goed te doen om je aan de corona-regels te houden vond ik. En Vic vond het fantastisch.

IMG 8238

De rest van de middag zaten we lekker op de bank samen terwijl Cody in bed lag.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 5

Ondanks mijn nervositeit gisteren en het lanceren van de membersomgeving (het is toch altijd spannend, zoiets nieuws), ging ik toch lekker met mama wandelen zoals iedere zondagochtend. Een route van bijna 10 km door park Berg & Bos en omliggend bos.

WhatsApp Image 2020 11 01 at 12.57.04 6

Hoi zwijntje. Ze zaten achter een hek dus ik was niet zo dichtbij hoor, haha.

Ik zei het gisteren al even: Cody wordt aankomende donderdag 1! Woensdag sta ik dan ook thuis in de keuken om taart te bakken en het huis te versieren. We vieren zijn verjaardag verspreid over een paar dagen zodat zijn eerste verjaardag wel echt gevierd wordt, maar binnen alle regels. Althans, dat hoop ik dan maar… Het kan maar zo zijn dat morgen tijdens de persco weer alles anders wordt.

De overige dagen ben ik op kantoor. Veel aan het koken vooral en daarmee ook veel aan het uitwerken.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close