De week van OMF #34

Mijn afgelopen week bestond voornamelijk uit werk en aankomende week gaat het niet veel anders zijn. Over een week ben ik mijn koffers aan het pakken voor een perstrip naar Bangkok en voor die tijd moet er nog genoeg gebeuren. Tel daar diverse (privé)afspraken bij op en nagenoeg al mijn tijd deze week wordt opgeslokt. Maar uiteraard kijken we eerst terug naar de afgelopen week in een nieuwe editie van De week van OMF.

Maandag

foto1Ik had maandag ingelast als dag om alleen maar artikelen te schrijven. Ik merk dat dit er wel eens bij inschiet en dat het opnemen van video’s of het hebben van afspraken voor gaat. Artikelen schrijven is dan ook het enige dat ik maandag deed, met mijn MacBook als uitzicht. En het werkte prima, ik maakte er maar liefst 16 af!

foto2’s Middags holde ik nog even tussendoor met mijn camera achter Senna aan. Die dame groeit veel te snel.

foto3Na het eten was het tijd voor CrossFit. Leuke legging van H&M, maar om mee hard te lopen/touwtje te springen of wat dan ook compleet ongeschikt. Hangt in no-time onderaan je billen helaas.

Dinsdag

foto4Ik begon de dinsdag met het maken van een boodschappenlijst en eetplanning voor de rest van de week. Ik moest ’s middags naar Amsterdam en woensdagochtend wilde ik zo snel mogelijk boodschappen kunnen doen.

foto5Op naar Amsterdam nadat ik Senna had gedropt bij mijn schoonzusje. Ik moest in een (voor mij) nieuw gedeelte van Amsterdam zijn en de ‘skyline’ werd vooral gedomineerd door vuilnisbuilten en afvalverwerkingsbedrijven. Helaas. De lucht was ook niet zo aangenaam, haha.

foto6Daarna op naar de volgende afspraak aan de grachten. Ik wachtte nog even in de auto tot de hoosbui voorbij zou zijn.

foto7En daarna richting de laatste locatie van de dag. Ok, thanks Druppel! Ik wacht wel even in de auto.

foto8Snel even langs Yoghurt Barn want ik moest plassen en vind het dom om dan niets te nemen. Ik nam een smoothie met onder andere framboos en chiazaadjes. Wel met sojayoghurt helaas (mag niet met Paleo) maar ja, dan moet je niet in een yoghurt-café zitten. Hij smaakte in ieder geval wel!

foto9Ik ging eten met mijn foodievriendinnetjes en samen met Pauline en Brenda nam ik voor die tijd nog een video op. Ik was iets vroeger dus werkte nog even wat.

De avond was heeeel gezellig! Uiteindelijk was ik om 23.30 uur weer thuis.

Woensdag

foto10Woensdag was het tijd om boodschappen te doen. Bij Albert Heijn scoorde ik drie bakvormen die al heel lang op mijn lijstje stonden. En ze waren in de bonus, helemaal fijn.

foto11De fruitschaal is ook weer lekker gevuld, heerlijk uitzicht.

foto12De rest van de middag werkte ik tot mijn hostingpartij mijn site offline besloot te halen. Stress, dineren met een sinaasappel en heel veel frustratie later ging de site vlak voordat ik naar mijn werk moest weer online. Wah. Van 19.00 – 23.00 uur werkte ik in het hotel.

Donderdag

foto13Moooorning! Ontbijten met scrambled eggs en gerookte zalm.

foto14Ik ging aan de slag met het opnemen van video’s. De video waarin ik deze vragen beantwoord zien jullie vanmiddag!

foto15Grauw weer en schemering (ik filmde om 08.00 uur al) en dus pakte ik mijn daglichtlampen er even bij.

foto16Vensterbank wat meer aangekleed! Veel beter zo. Verder was ik bizar productief voor 09.30 uur. Ik ruimde op, deed de afwas, schrobde het gasfornuis, stofzuigde, plakte beschermende stickers onder de eetkamerstoelen en deed de hoezen van de bank in de was.

foto17Ook zette ik mijn holy grail, de slowcooker, weer aan het werk. Mooi geen omkijken meer naar het avondeten.

foto18Tijd voor een rondje hondje. Ik hou echt van deze buurt, we komen altijd wel mensen met andere honden tegen met als resultaat dat ik dik een half uur aan het lopen ben en Senna zich helemaal kapot speelt en de rest van de middag slaapt. Score!

foto19Yaay, Matt Preston zijn nieuwste boek is er! Binnenkort een review op OMF, ik houd van die man!

foto20Tijd om weer verder aan het werk te gaan. Artikelen maken, video’s editten..

foto21Ik maakte voor het eerst zelf chocopasta en kan jullie vertellen dat ik nooit meer prefab ga kopen. Wat is dit lékker! Het recept volgt nog.

foto22ATTACK!

foto23’s Avonds languit op de bank met Tim en een paar afleveringen Grey’s.

Vrijdag

foto24De dag begon vroeg vrijdag, om 05.45 uur om precies te zijn! Er stonden een paar uurtjes werk in het hotel op de planning. De zonsopkomst maakt een hoop goed altijd.

foto25Na het werk in het hotel weer aan de slag voor OMF. Veel foto’s van mijn laptop deze week, zo zien de meeste dagen er toch echt wel uit!

foto26En ’s avonds was het weer tijd voor een workout CrossFit. Dit is trouwens mijn favoriete legging, hij is van Forever 21.

Zaterdag

foto27De Mr. zorgde voor het ontbijt zaterdag, wat een luxe! Proteïne pannenkoeken terwijl ik een lijstje maakte voor de markt.

foto28En terwijl Tim ging CrossFitten ging ik naar de markt waar ik losging bij de fruitkraam. Ik houd van fruit!

foto29Lunch in het hotel, ik maakte thuis nog even gauw een salade met kippendijen en peuzelde dit tijdens mijn dienst op.

foto30’s Middags snoepte ik een heel klein beetje met deze Spelt crackers van Farm Brothers. Lekker en gezond!

foto31Daarna vonden wij dat we wel een klein beetje mochten cheaten. We hadden zin om biertjes te drinken en een hapje te prikken in de stad, dus deden we dat. Cheers to the weekend!

Zondag

foto32Haha! Hier moest ik hardop om lachen.

foto33We lunchten met scrambled eggs, een restje kippendij en verse grillworst die ik zelf nog in de oven moest afbakken.

foto34’s Middags nam ik de tijd om koekjes te maken. Paleo-proof wel te verstaan, suikervrije kokoskoekjes. Erg lekker en de perfecte gezonde snack. Recept volgt nog.

Verder deden we het huishouden gisteren, reden we nog even langs mijn ouders en keken we ’s middags weer een paar afleveringen van Grey’s. Perfecte zondag.

Zoals ik net al zei wordt het aankomende week lekker druk. Diensten in het hotel wisselen af met CrossFit workouts, welke weer op gekke tijdstippen plaatsvinden in verband met diverse privé en zakelijke afspraken. Vervelen hoef ik me zéker niet aankomende week..

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Nadia says:

  Erg leuk overzicht weer! Ben benieuwd naar het recept voor de chocopasta.

 2. MySimplySpecial says:

  Wat is Senna al groot! En leuk zo je vensterbank, waar komen die leuke takken vandaan?

  1. Sabine Author says:

   Gaat hard he!

   Die takken in de vensterbank kocht ik bij Intratuin. Zijn nepperds.

 3. Nicole says:

  Wat groeit Senna toch snel!. Leuk vooruitzicht weekje Bangkok

 4. laralaurentia says:

  Leuk om te zien/lezen en wat wordt Senna groot :o

 5. Susanne says:

  Nu ben ik wel heel benieuwd naar de chocopasta! Ik zelf al een aantal pogingen gedaan maar het is het telkens toch nét niet. Ben benieuwd naar de video met veel gestelde vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close