Video: 10 Veelgestelde vragen

Tijdens interviews of op momenten dat ik iets over OhMyFoodness moet vertellen worden vrijwel altijd dezelfde vragen gesteld. Althans, er komen er een aantal zeer regelmatig voorbij. Het leek me leuk om voor de blog eens een video op te nemen waarin ik antwoord geef op 10 veelgestelde vragen. En hier is ‘ie!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Mocht jij nog vragen hebben, stel ze hieronder bij de comments dan beantwoord ik ze wellicht in een volgende video.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal!

Join the Conversation

 1. Cindy says:

  Hoi Sabine,

  Ik vraag me al een paar maanden af waarom je altijd (op iedere foto en in ieder filmpje) een donkergrijze mascara-waas onder je ogen hebt. Vroeger had je een beautyblog dus waarom ga je niet eens op zoek naar een betere mascara of concealer? Dan ziet het er allemaal gelijk een stuk verzorgder uit!

  1. Sabine Author says:

   Zo, wat een onaardige formulering.

   Maar om direct antwoord te geven: dat is schaduw van mijn wimpers, geen ‘mascara-waas’. Het maakt niet uit welke mascara ik gebruik, hier heb ik altijd last van.

   1. Cindy says:

    Het was niet onaardig bedoeld dus als ik je hiermee gekwetst heb spijt me dat. Maar het ziet er toch altijd uit alsof je slordige mascara vegen onder je ogen hebt en daarom lijk je altijd heel moe. Is zonde want volgens mij ben je dat helemaal niet!

 2. Vraag nummer elf: waar komt die trui vandaan? :D

  1. Sabine Author says:

   Die kocht ik vorig jaar (?) bij New Look!

 3. Heel leuk om zo een keertje te horen hoe je bent begonnen! Wel stoer dat je alle html codering codes allemaal zelf doet zeg. Ben nu zelf ook zo begonnen maar soms denk ik wel eens “Waarom ook al weer” haha. Dus als je daar nog tips voor hebt hoor ik het graag ;)

  1. Sabine Author says:

   Hoe komt het dat je dat soms denkt? Omdat je geen reacties krijgt, het veel werk is, je niet weet waar je over moet schrijven? En natuurlijk: waarom ben je begonnen met bloggen?

   1. Sorry voor de ongelofelijk late reactie… Deels denk ik dat inderdaad omdat je het gevoel hebt dat weinig mensen lezen wat je schrijft, terwijl google analytics dan toch het tegenovergestelde laat zien. Opzich ook wel logisch als je net begonnen bent haha.
    Het “waarom ook al weer” sloeg eigelijk op de html codering. Ik ben de afgelopen week bijvoorbeeld echt ongeveer elke avond bezig geweest om iets opgelost te krijgen omdat er ergens een “bug” zat. Vandaar dat ik mijzelf echt afvroeg waarom ik dit allemaal zelf wilde gaan doen. Puzzelen is wel leuk hoor, begrijp mij niet verkeerd, maar men.. wat een tijd gaat er in die html zitten! Verder ben ik DGF begonnen om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Alles wat er in mijn hoofd zit over eten op papier te kunnen zetten om zo andere te inspireren, zowel qua eten als qua leuke plekken. Inspiratie heb ik gelukkig nog genoeg, nu alleen de tijd nog! Maar heb je na alle tijd bloggen dat zelf nooit, een dagje “writers block” of juist gewoon geen tijd om te schrijven?

 4. Marijke says:

  Toen je het filmpje gisterenmorgen aankondigde was ik wel erg benieuwd. Zo’n blik achter de schermen en wat blogtips zijn heel handig, want ik ben enkele weken geleden ook met een reisblog begonnen! Ik dacht trouwens dat je je ogen altijd megahard photoshopte omdat ze zo helderblauw lijken op je foto’s. Nu zie ik dus dat dat niet het geval is ;-)

  1. Sabine Author says:

   Hahaha hilarisch. Nee, ik photoshop mijn ogen niet ;)

 5. Julie Hapjesprincess says:

  Zo leuk om te lezen!!! Tof dat je blog zo groot is geworden. Dat wil ik natuurlijk ook erg graag met m’n foodblog, ik ben nog maar 6maanden bezig, maar krijg al aardig wat reacties en had deze maand voor het eerst 10.000 lezers. Ik doe nog niets met m’n blog om geld te verdienen, weet eigenlijk gwn niet hoe ik dat moet aanpakken, weet trouwens niet of het mogelijk is met 10000 lezers op dit moment.
  Heb de indruk dat er in Nederland veel meer bloggers zijn dan in België, maar msh denk ik dat gewoon omdat ik heel veel Hollandse blogs volg.
  Nog een andere vraag, wat doe je nog van job naast het bloggen?

 6. Julie Hapjesprincess says:

  Ik bedoel luisteren natuurlijk :)

 7. Roxanne says:

  Leuk, zo’n filmpje! :)

 8. Christa says:

  Wat leuk, deze vaakgestelde vragen! Je ziet inderdaad ook dat je geniet van het maken van je video’s, en wat ben je gegroeid sinds je eerste video! Ga zo door Sabine, goed bezig!

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel Christa, dat vind ik leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close