Week van OMF #4-2021

Ik hoop niet dat jullie mijn weekoverzichten ongelofelijk saai beginnen te vinden want tja, mijn weken zien er momenteel vrijwel iedere week hetzelfde uit. Ik kook (véél), speel met de kindjes, studeer en dat is het wel zo’n beetje. Maar ik geloof dat we hier allemaal een beetje ‘last’ van hebben hè? Anyway, ik ben druk bezig met het maken van de OMF Agenda voor 2022 én het vierde boek dat in september van dit jaar moet uitkomen. Omdat een aantal van jullie geen idee hadden: dit wordt een vervolg op het Guilty Pleasures Kookboek. Time management is dus het allerbelangrijkste voor mij momenteel, om alles gedaan te krijgen.

IMG 9593

Maandag

Ik begon met een pakketje op kantoor, ter ere van Nationale Pindakaasdag – die was op 24 januari. Ik kreeg van De Pindakaaswinkel twee potjes pindakaas toegestuurd én een leuk paar sokken. Mijn sokkenlade wordt steeds bonter, haha.

IMG 9595

Vervolgens dook ik gauw de keuken in voor recepten op OMF. Ik ging aan de slag met Valentijnsdag en Fastfood Friday.

IMG 9608

IMG 9610

’s Avonds was mijn studieavond maar niet voordat ik deze gewéldige diamond paintings had uitgepakt. Zijn ze niet gaaf?

IMG 9616

Moest lachen om de bovenste alinea. Daar ligt dus mijn probleem: ik heb te weinig leptine haha!

IMG 9617

Dinsdag

Via AliExpress waagde ik een gokje en bestelde ik wat lepeltjes voor fotografie. Ik vind ze té gek, dit soort bestekjes doen het zo goed op foodfoto’s.

IMG 9618

Een beetje kleur in de donkere dagen brengen haar. Voor het eerst in lange tijd bakte ik wafels.

IMG 9621

Foodpost van Tony’s Chocolonely. Jullie hebben hier ongetwijfeld alles al over gehoord via televisiereclames en/of social media. In de membersomgeving vertel ik er vandaag zelf wat meer over.

IMG 9624

Bij Decolis bestelde ik een oude legerkist en die werd dinsdagavond bezorgd. Hij gaat dienen als speelgoedkist voor de jongens.

IMG 9628

Dinsdag is mijn vrije avond, dat probeer ik ook echt zo te houden.

IMG 9629

Woensdag

Ik maakte de legerkist die dinsdag binnenkwam helemaal schoon en kwam dit briefje tegen. Blijkbaar is de kist in 1973 in Polen gemaakt, bij een leverancier van medische spullen.

IMG 9630

Ziet er tof uit niet waar?

IMG 9635

Vic zag via mijn Instagram dat de kleuter van Francesca aan het rekenen was en wilde dit zelf ook doen. En ja, we hadden pyjamadag woensdag.

IMG 9636

We hebben dit setje van Action. Veel is nog véél te lastig maar hij leert er wel mee tellen.

IMG 9637

Cody weigert ineens fruit in stukjes te eten maar vindt het geen probleem als het gepureerd wordt. Dus ik heb deze herbruikbare knijpzakjes maar weer uit de kast gehaald. Dat werkte top.

IMG 9642

Toen de kinderen in bed lagen weer aan de studie!

IMG 9643

Donderdag

Op naar kantoor voor een kookdag voor de agenda en het nieuwe kookboek. Zes recepten stonden er op de planning.

IMG 9645

Deze koeken kostten verreweg de meeste tijd maar ze zijn super goed gelukt, gelukkig. Helaas moeten jullie nog wel even wachten op het recept.

IMG 9648

Stilleven, ;-)

IMG 9653

’s Avonds even lekker relaxen in bad met mijn laatste hysterische bubble bar van Lush. De rest van de avond keek ik Vikings en rondde ik wat werkdingetjes af.

IMG 9661

Vrijdag

Omdat ik donderdagavond nog wat werk verrichte, had ik vrijdag de hele dag om te studeren. Tim was in de ochtend weg, toen studeerde ik beneden aan de eettafel..

IMG 9662

’s Middags kwam een vriend langs en sloot ik me boven op zolder om om daar verder te gaan.

IMG 9666

Ik moest een persoonlijkheidstest doen en moest lachen om de uitkomst. Zó treffend, haha.

IMG 9671

Weekend

Vic gaat bijna naar de basisschool en het leek me leuk om wat leerspelletjes voor hem te kopen. Van Jumbo Games kocht ik Ik leer lezen, Ik leer rekenen en Elektro voor groep 1 en 2.

IMG 9676

Het viel allemaal erg in de smaak bij ‘m!

IMG 9682

We hadden een heel relaxt weekend en ik kon ook weer eens wat voortgang boeken met een diamond painting – fijn!

Aankomende week ziet er min of meer hetzelfde uit. Drie kookdagen waarvan 1 voor de agenda en het boek en vrijdag ga ik weer aan de studie. Vanmiddag heb ik een afspraak bij de fysio en morgen een meeting via Zoom, maar daarmee hebben we alle afspraken direct weer gehad.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close