Week van OMF #35-2019 | Huiskamer verbouwen

Jemig jongens wat hebben we weer een zomerse week achter de rug! Normaal gesproken teken ik echt voor het prachtige weer maar nu ik in het laatste trimester van mijn zwangerschap zit verafschuw ik het een beetje. Ik heb nog zo’n drie jurkjes in de kast hangen die ik nog fatsoenlijk kan dragen en aangezien mijn lichaamstemperatuur al zo’n tien graden warmer aanvoelt dan die van Tim, heb ik echt lopen zweten afgelopen week. Jasses! Maar goed, ondanks dat was het wel een hele fijne en leuke week! Zo ben ik wezen zwemmen met Vic, stond mijn allerlaatste échte filmdag gepland op kantoor en ‘verbouwden’ we onze huiskamer.

foto17

Maandag

Nieuwe werkweek, nieuwe kansen. Vic gaat vanaf deze week op maandag, dinsdag en vrijdag naar de opvang. We hebben een dag omgeruild zodat hij en zijn broertje straks op dezelfde dagen naar de gastouder kunnen. In plaats van direct in filmmodus te gaan maandag, kon ik nu mijn week rustig starten met de planning achter de pc.

foto18

Wel dook ik voor Smeg de keuken in. Er komen binnenkort van mij een aantal recepten op hun social mediakanalen waarmee ik laat zien wat je met alle toffe accessoires voor hun keukenapparaten kunt doen.

foto19

Ook ging ik aan de slag met een nieuw recept voor Optimel…

foto20

En maakte ik vast het kaneelijs dat ik donderdag nodig had voor het maken van een kerstdessert. Zo’n ijskom uitlikken is nog fijner dan restjes cakebeslag snoepen, haha.

foto21

In de avond had ik afgesproken met vriendinnetje Nanda om naar het Openlucht Filmfestival te gaan. Dit wordt jaarlijks in augustus georganiseerd en vindt plaats in stadspark Berg & Bos. We gaan er eigenlijk ieder jaar heen en deze keer keken we de film Midsommar. Heb er nog geen echte mening over kunnen vormen maar in eerste instantie dacht ik dat ik het de meest bizarre en slechte film allertijden vond, maar wellicht moet ik hem nog een keer zien.

foto22

Dinsdag

Na een kort nachtje begon ik de dinsdag met een wandeling naar de autogarage waar ik mijn leenauto kon ophalen. Mijn eigen auto blijkt nét niet total loss te zijn en kan dus nog gerepareerd worden. Duurt nog wel even, misschien dat ik hem eind deze week weer kan ophalen, maar gelukkig kreeg ik voor de time being een auto te leen.

foto23

Daarna gauw door naar kantoor om weer een ochtend te filmen!

foto24

In lange broek ondanks de warme zomerdag want om nou in februari video’s in zomeroutfit te plaatsen is ook een beetje gek.

foto25

De periode van steeds slechter slapen is aangebroken, allemaal te wijten aan mijn dikker wordende buik en bekkenpijn en dat is wel te zien aan mezelf helaas. Althans, ik zie het aan mezelf en mensen in mijn nabije omgeving ook. Wallen die niet meer weggaan, doffe huid, hangend oog… Blegh.

foto9

Een lief cadeautje van FBTO voor onze baby. Leuk, Vic en hij hebben straks dezelfde knuffelhond met alleen een ander sjaaltje.

foto10

Onze eettafel werd opgehaald dinsdagavond want woensdag zou de nieuwe bezorgd worden. Wat een ruimte heb je dan ineens he!

foto11

En Kwantum vond het een goed idee om woensdag te leveren tussen 06.00 en 09.00. Bohhh, dat zijn toch geen tijden! Gelukkig was Tim zo lief om eerder op te staan en vast naar beneden te gaan waardoor ik nog even kon blijven liggen.

foto12

Woensdag

06.00u heeft de bezorgdienst niet gered, uiteraard. Sta je dan met je goede gedrag om 06.00u beneden. Uiteindelijk waren ze er om 08.00u.

foto13

Vic pikte direct onze nieuwe stoel in, die vond hij wel mooi geloof ik.

foto14

Nadat de bezorger was geweest en de badkamermonteur voor het inspecteren van de leidingen, we krijgen over twee weken een tweede toilet boven, stapten Vic en ik in de auto om te gaan zwemmen in Loenen.

foto15

Het is een klein buitenzwembad in Loenen maar daardoor juist lekker rustig en overzichtelijk. Perfect voor Vic ook want er waren genoeg glijbanen, haha.

foto16

Toen Tim thuis kwam ’s avonds zette hij onze eettafel in elkaar en op zijn plek. Veel beter zo!

foto1

En de stoel die we hebben gekocht staat ook prima in onze woonkamer. We waren al een poos op zoek naar zowel een nieuwe eettafel als naar een extra stoel, dus fijn dat het er nu staat.

foto2

De tafel is een stukje kleiner en minder grof waardoor de woonkamer wat groter oogt dan voorheen. Heel blij mee!

foto3

Donderdag

Donderdag is nu mijn thuiswerkdag en ik startte de dag rustig op met een filmpje voor Vic terwijl ik zelf achter de laptop kroop.

foto4

Omdat ik er foto’s van wilde maken voor mijn samenwerking met Stokke, zetten we samen vast de tweede Tripp Trapp voor baby broertje in elkaar. Vic wilde graag helpen en dat ging heel goed! Hiervoor filmde ik alvast de babykamer roomtour, deze komt in oktober op OMF!

foto5

Zie je onze twee mannen al zitten naast elkaar? Zo leuk dit! De Stokke Tripp Trapp is echt de allerfijnste kinderstoel die er bestaat. Zo degelijk, stevig en zo handig dat de baby straks direct bij ons aan tafel kan. Naast onze Joolz kinderwagen denk ik wel mijn favoriete kinderitem in ons huis.

foto6

Ik ontving goed nieuws want mijn Ohmyfoodness Cheesecakebakmixen zijn vanaf deze week ook verkrijgbaar bij Albert Heijn! YES! Ze zijn online te bestellen en te vinden in de fysieke winkels. Hoeeeeraaaaaaa! Blijft overigens bizar voor mezelf om mijn eigen mixen in de supermarkt te zien hoor.

foto7

Vrijdag

Op naar kantoor maar weer waar de laatste echte videodag gepland stond.

foto8

Terwijl ik wachtte op gerechten die moesten afkoelen of juist in de oven stonden, legde ik alvast de ondergronden naast elkaar om alles makkelijk en snel te kunnen fotograferen. Planning en voorbereiding is echt het halve werk.

foto36

En ja, ik kocht de allereerste kruidnoten bij Albert Heijn, al heb ik ze bij Coop ook alweer gespot. Niet omdat ik er per se heel veel zin in had, ik ‘moet’ nog even een Sinterklaas-video filmen.

foto35

Kerstdesserts proeven, iemand moet het toch doen. Recept komt pas in december online.

foto33

Via de bloemist (Carpe Diem bleomwerk in Apeldoorn) had ik pampasgras besteld en wauw, de pluimen zijn zó mooi en vol. Dat is altijd maar mazzel hebben maar deze zijn prachtig.

foto34

Omdat ze veel dikker zijn dan ik had verwacht, zette ik ook maar wat takken in de gang. Love it!

foto32

Weekend

We hebben een gezellig weekend achter de rug waarin we veel gedaan hebben! Thuis zijn we de zolder en gang aan het opruimen en we besloten direct onze Joolz maar vast naar beneden te halen en weer terug te bouwen naar kinderwagen. Zoveel zin om die weer te gaan gebruiken!

foto31

Zaterdagavond gingen we barbecuen bij mijn ouders.

foto30

Foodpost! Kant-en-klare plantaardige pastasauzen van het merk Pianta. Heel benieuwd naar, aankomende week even testen.

foto29

Na het huishouden te hebben gedaan reden we gisteren naar het hockeyveld om bij een wedstrijd van mijn schoonzusje te kijken.

foto28

Eenmaal thuis en Vic op bed namen Tim en ik een proefvideo op die pas in januari/februari online komt.

foto27

En ’s middags reden we naar het Zwitsalterrein waar het Internationale Craft Beer Festival werd gehouden. Tim dronk verschillende biertjes, Vic leefde zich uit op het springkussen, perfect.

foto26

We sloten de mooie dag af bij stadsstrand Soap waar we ook direct maar bleven hangen voor het avondeten. Eenmaal thuis deden we Vic in bad en naar bed en ging ik languit in bad met de eerste aflevering van Expeditie Robinson. Wat een heerlijk weekend was het!

Aankomende week is een vrij normale week. Ik breng mijn ouders tussen het werken door even naar Schiphol want zij gaan heerlijk op vakantie en verder moet ik naar de verloskundige en naar de GGD deze week. Filmdagen staan niet meer gepland dus ik zit voornamelijk aan mijn bureau aankomende week en daar kijk ik zó naar uit. Heerlijk om alles uit te kunnen werken en in te kunnen plannen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close