Week van OMF #41

Aah wat een heerlijke week was het afgelopen week! Ik stapte samen met vriendinnetje Nanda het vliegtuig in voor een korte citytrip naar Turijn. Een plek waar je wellicht niet zo snel aan denkt maar wanneer Ryanair de tickets bijna weggeeft en we dankzij de werkgever van Nanda goedkoop konden overnachten (we vlogen en overnachtten twee nachten voor € 90 per persoon) grijp je al gauw je kans. En wat was het heerlijk! Drie dagen sightseeing, lekker eten en winkelen. In deze Week van OMF alvast een sneak peek. De rest van de dagen werd er gewerkt en in het weekend deden we lekker rustig aan. Het was een perfecte week. Een soort stilte voor de storm haast.

Maandag

foto1

Ik moest even kijken in mijn agenda wat ik vorige week maandag deed, maar dat was vooral thuiswerken. Ik maakte dan ook maar weinig foto’s, foei toch. Dit was vrijwel de enige foto die dag, ik ging aan de slag voor een campagne voor Zonnatura. Komt gauw online! Het eindresultaat was in ieder geval heerlijk, lekker herfstig.

foto29

’s Avonds naar CrossFit! Het was een relatief rustige WOD wat ik helemaal niet zo erg vond.

Dinsdag

foto28

Jaaa, Turijn! Ik werd eerst nog verblijd met het nieuws dat ik genomineerd ben voor de Viva400 van dit jaar. De Viva400 is een lijst die jaarlijks wordt samengesteld en waarin uitsluitend vrouwen zijn opgenomen die dit jaar een verschil hebben gemaakt in hun vakgebied. WOW, wat een onwijze eer. Dit tekstje staat bij mij: In maart 2015 tekende Sabine Koning (25) van kookblog ohmyfoodness.nl haar eerste boekencontract voor het ‘Guilty pleasures kookboek’. Eindelijk iemand die vol tegen de trend van louter gezond eten gaat en geen heilige missie naar superfoods, glutenvrij en vegan-boeken voert. Verfrissend! Alleen op de nominatie ben ik al trots, maar er kan ook gestemd worden.

foto2

Hallo Eindhoven Airport! Het was voor mij de eerste keer dat ik vanaf dit vliegveld vloog. Leuk! Er zijn nog best veel winkeltjes voor zo’n klein airport.

foto3

Jaaaa, op naar Turijn! In anderhalf uur ben je er. Ideaal.

foto4

We hadden megahonger ’s middags en aangezien er geen enkel restaurantje lunch aanbood op de tijd waarop wij het wilden hebben, dronken we eerst maar een cappuccino. Perfectie <3

foto5

Die lunch werd maar vervangen door zoete lekkernijen bij Mood. Een triple chocolate muffin, twee minibroodjes en een soort pudding donut. Ah well, het stilde de honger even.

foto7

Selfie-time! Turijn is mooi.

foto6

Hoe cool is dit restaurant? In Foodie in Turijn vertel ik je er binnenkort meer over.

foto8

Naast sightseeing en lekker eten shopten we er flink op los. Drie Sephora’s dichtbij elkaar in Turijn, de hemel op aarde. Dit zijn mijn aankoopjes van de eerste dag. Voor de liefhebbers: MAC Relentlessly Red, Chloé by Chloé, Sephora 1st Night, Estée Lauder Double Wear Concealer en NARS Albatros.

Woensdag

foto9

We verbleven in het Ibis Hotel in Turijn en het hotel had een mini binnentuintje. Zo schattig!

foto10

En er vlak achter lagen normale appartementjes.

foto11

Op woensdag gingen we op aanraden van jullie naar Eataly, wát een walhalla oh my god. Eataly is een heel artikel waard dus ik vertel jullie daar meer over binnenkort. Dit ijsje (vanille en praliné) als afsluiter van de lunch daar was in ieder geval fantastisch.

foto12

Turijn is niet alleen heel lekker, maar ook heel mooi! ’s Ochtends waren we al op dit punt maar toen was het zó mistig dat we niets zagen. En kijk nu hoe mooi het is!

foto13

We maakten de klim naar de Monte dei Cappuccini en eenmaal boven werden we naast een heerlijk warm zonnetje ook getrakteerd op dit prachtige uitzicht. Wauw. Zie vooral ook de bergen op de achtergrond.

foto14

Jep, dat verdient nog een selfie.

foto15

Liefde <3

Donderdag

foto16

Donderdag ging de wekker om half 7, het was weer tijd om terug naar huis te gaan. We werden in het vliegtuig getrakteerd op een prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen.

foto30

’s Middags reden we naar Utrecht omdat Nanda daar een afspraak had en daarna gingen we richting huis waar ik nog wat werkte. ’s Avonds weer naar CrossFit! Op donderdag zijn er tegenwoordig weightlifting lessen, zo tof.

Vrijdag

foto17

Vrijdag was het echt uit met de pret, er moest weer gewerkt worden. Ik ging aan de slag met de video’s voor deze week. Dit is een kleine sneak peek. Er gaat niets boven de geur van verse vanille. Ik HOUD van vanille!

foto18

Het was feest met foodpost deze week. Ik kreeg onder andere nieuwe kruiden en specerijen van Verstegen binnen, Smoked Mexican Mayonaise en Ketchup van Gran Luchito en fudge van het nieuwe merk Johnny Doodle. Wat een feest :) Mijn snapchat is trouwens ohmyfoodnessnl.

foto31

’s Avonds weer naar CrossFit. Woohoo.

foto19

Na het eten aten we een toetje (doen we alleen in het weekend) en Dino was er als de kippen bij om het bakje uit te likken.

Zaterdag

foto20

Ik maakte maar weinig foto’s zaterdag, het was een fijne dag! ’s Ochtends besloten we niet te trainen maar troep weg te brengen naar de vuilstort en daarna gingen we naar de markt. ’s Middags was ik te gast bij RTV Apeldoorn in de Zaterdagmiddagmix waar ik geïnterviewd werd over OMF en het Guilty Pleasures-kookboek.

foto21

Oh hai Airfryer! Ik was al lange tijd benieuwd naar dit apparaat en van fonQ kreeg ik er een thuisgestuurd om een friettest mee te doen. Die friettest komt binnenkort online!

foto22

’s Avonds hingen we lekker op de bank en zetten we een filmpje aan. American Sniper.

Zondag

foto24

Het was een perfecte zondag gisteren. We sliepen uit, deden het huishouden en reden met Senna naar Bussloo. Dat is van 1 oktober tot 1 mei altijd geopend voor honden.

foto23

Na een flink stuk gelopen te hebben doken we het terras op voor een warme chocomelk. Senna had daar ook wel zin in ;)

foto25

Ook reden we naar de Kwantum om iets te vinden op deze PUINHOOP op onze kleedkamer. Mijn hemel wat een zooi.

foto26

Deze bloesemtakken stonden altijd beneden op de eettafel in een mooie vaas, maar nu het herfst is mochten ze wel vervangen worden door iets herfstigs. De bloesemtakken staan zolang op mijn nachtkastje. Zo mooi <3 Ik kocht ze anderhalf jaar geleden bij Intratuin.

foto27

Zo, dit is ZOVEEL beter.

’s Avonds maakten we pizza, werkte ik nog wat en gingen we op tijd naar bed.

Die storm waar ik het in de inleiding over had, die begint deze week. Ik moet echt hard vooruit gaan werken want ik heb zo het idee dat er in november niet heel veel van bloggen terecht komt. Begin november wordt eindelijk het Guilty Pleasures-kookboek gelanceerd en dat, samen met het feit dat ik nog een weekje mag vertoeven op Curaçao zorgt voor hectische tijden. Nu en in november. Deze week heb ik dan ook weinig afspraken en werk ik vooral thuis. Veel schrijven, véél koken en veel video’s opnemen. En dat doe ik toch het liefst.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Dyanthe says:

  Ik kon het niet meer eens zijn met het stukje tekst wat viva400 over jou heeft neer geschreven. Een topwijf wat gewoon van eten kan genieten zonder zich druk te maken om calorieën, gluten of weet ik veel wat voor onzin. Mijn stem heb je!

 2. Margot says:

  Gefeliciteerd met je nominatie, ik ga stemmen!

 3. Nadia says:

  Leuke foto’s, lekker dat je even weg was!

 4. Joyce says:

  Gefeliciteerd met je nominatie! Ik had al gestemd. succes!

 5. Kelly says:

  Wat een heerlijke week! Mooie foto’s ook! Mijn stem heb je

 6. Mag je de airfryer blijven gebruiken van Fonq? Zo ja, dan hierbij vast een verzoek voor wat leuke en lekkere airfryer recepten.. ;-)

  Ik kan je zeggen dat frieten en aardappels prima smaken uit het apparaat!

  1. Sabine Author says:

   Ik ben van plan om meer met de Airfryer te experimenteren dus als het me lukt om er lekkere recepten uit te maken, dan deel ik ze zeker op OMF.

 7. Lotte says:

  Wauw, Turijn! Het ziet er super uit daar, zeg! Ik ga eens even kijken of ik tickets kan scoren. Verder ziet het eruit als een fijne week. Geniet nog maar even van de rust dan, voordat de hectiek losbarst:)

 8. Tamara says:

  Wij zijn ook airfryer fan! Gebruiken hem bijna dagelijks en voor bijna alles. Onze gewone oven staat bijna nooit meer aan, haha. Van ontbijt, lunch, avondeten tot aan snacks. Top ding! Ben benieuwd naar jouw mening en recepten. Wij vinden qua friet Aviko supercrunch erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close