Week van OMF #24-2022

Ik kondigde het vorige week al even aan, maar mijn week verliep een beetje raar. Onze gastouder had vakantie en dat betekende dat we Cody de hele week thuis hadden. Hartstikke gezellig, maar wel even schipperen met werk. Gelukkig was het een fantastische zomerweek en daar hebben we even goed gebruik van gemaakt. Ik werkte maandag en donderdag, spendeerde dinsdag en woensdag met Cody en studeerde op vrijdag.

Maandag

Mijn maandagochtend begon nog even met een knutselochtend met de kleine man. Ik moest even wachten tot Tim terug was van zijn nachtje weg voordat ik kon gaan werken.

Ik spendeerde mijn tijd vooral achter de computer met het uitwerken van heeeeeel veeeeeel recepten. Voor de lunch flanste ik een heel snel noedelgerecht in elkaar. Zo simpel vind ik ze vaak het lekkerst.

In de middag had ik een afspraak bij Hashtag Workmode, een female co working space hier in Apeldoorn.

Met instructies van mijn kant bakte Tim maandagavond een bananenbrood. En die was heel goed gelukt! Ideaal om zo’n gezonde snack in huis te hebben.

Ik sloot me de rest van de avond op om te studeren.

Dinsdag

Mamadag nummer 1 van deze week. Cody wilde graag naar de kinderboerderij, dus dat deden we. Maar eerst moest het bananenbrood worden opgegeten dat we mee hadden. Stel je voor dat het eten weer mee naar huis komt namelijk, haha.

Het was zulk heerlijk weer dat we ruim 2 uur bleven. Spelen, kippetjes voeren…

En we namen vers gelegde eitjes mee naar huis, hoe leuk is dat.

Aan het eind van de middag haalden we Vic op van school en gingen we nog even een ijsje eten. Te mooi weer om niets mee te doen, toch?

Woensdag

Woensdagochtend (mamadag nummer 2) was vooral een ochtend van klusjes doen. Een loodgieter haalde een radiator in ons huis weg en ik deed de was en een stukje huishouden. Na schooltijd van Vic vertrokken we lekker naar Bussloo waar we de héle middag blijven. Zalig.

Eenmaal thuis bereidde ik de tuin vast voor op de komende zomerse dagen A.k.a: ik blies het zwembadje vast op.

‘s Avonds studeerde ik lekker op de bank in de tuin. Het was nog zolang lekker in de schaduw.

Vond ook poezenbeest Charlie.

Donderdag

De enige foto die ik donderdag maakte was deze. Helemaal gaar van een volle werkdag, haha. Ik kookte en fotografeerde gerechten, had twee meetings, moest een overvolle mailbox leegmaken en had vooral veel kleine to do’s.

Vrijdag

Alle mannen waren ‘s ochtend van huis dus ik settelde lekker in de tuin met mijn studieboeken.

Als je in een college een Harry Potter-test als voorbeeld gebruikt heb je me hoor!

Nadat de kinderen in bed lagen besloot ik de nieuwe keukenkast vast in elkaar te zetten.

Tadaaaa! Ideaal!

Cody sliep een gat in de dag vrijdagmiddag. Heerlijk maar ‘s avonds sliep hij daardoor HEEL laat.

Weekend

Zaterdag reorganiseerde ik de keuken vast een beetje. Zo’n verhuizing van kantoor naar thuis is de perfecte gelegenheid om de boel even te organiseren.

De rest van de zaterdag genoten we van het zomerse weer. Met veel fruit en veel plonzen in het zwembadje.

Ondertussen kwam dit leuke kookboek binnen!

‘s Avonds maakten we zelf pizza, perfecte afsluiter van de zomerdag.

Gisteren was een rustige dag. Vanwege het mindere weer bleven we vooral binnen. Ik reed nog even langs kantoor en ‘s avonds keken we F1.

Aankomende week wordt een knettervolle week! De gastouder is weer terug dus wat dat betreft is ons ritme weer normaal, maar woensdag start de avondvierdaagse. Verder staan er drie privé afspraken en twee zakelijke in de agenda, dus vervelen zal niet gebeuren.

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close