Week van OMF #24-2017

En toen was er alweer een week voorbij. Soms moet ik mezelf er echt even aan herinneren dat het alweer half juni is. Ongelofelijk toch? Gelukkig staan we officieel nog aan het begin van de zomer en hoop ik dat we nog minstens twee maanden mogen genieten van dit prachtige weer. Ik word altijd een beetje somber richting het begin van september, wetende dat de dagen weer korter worden, het weer slechter etc. Gelukkig is het nog láng niet zover en nemen we het er optimaal van deze dagen. Afgelopen week was een relatief rustige week vergeleken met de week ervoor. Er stonden wel wat afspraken in de agenda maar die waren zo ingepland en zo verspreid dat ik het idee het genoeg tijd te hebben voor alles. Ook wel eens fijn! Tijd voor een nieuwe Week van OMF.

foto1 1

Goedemorgen maandag! De boodschappen werden weer bezorgd en ik bestelde voor het eerst een doos met Buitenbeentjes; ‘afgekeurde’ groenten en fruit. Soms snap ik daar niets van want kijk hoe perfect dit eruit ziet, op die ene wortel na.

foto2 2

Ik maakte vast een planning voor vrijdag. Viv en ik gingen een dag naar Rotterdam om hotspots te ontdekken en om alles uit zo’n dag te halen is een planning wel handig.

foto3 2

’s Avonds hadden we een hypotheekgesprek; we zijn ons aan het oriënteren op een koophuis!

foto4 2

De dinsdag bracht ik vooral werkend en spelend met Vic door. Ik lunchte met een restje orzosalade van maandag, jummm.

foto5 2

Hoog op mijn wishlist voor Vic: Timberlands! Zó stoer! Ik wacht er even mee tot hij kan lopen.

foto6 2

Mijn assistent zat ook weer klaar tijdens het koken!

foto7 2

Omdat ik maandag niet kon trainen ging ik dinsdag. Na de training liep ik als een pinguïn. Het was weer fijn zwaar.

foto8 2

Woensdagochtend trainde ik bij Tobias. ’s Middag lunchte ik met wraps met zoete paprikaspread, zontomaat, ei en avocado. Lekkeeeer.

foto9 2

Foodpost van Verkade! Al hun repen hebben nieuwe verpakkingen gekregen en er zijn vier nieuwe repen bij gekomen.

foto11 2

En die zijn allemaal favoriet…

foto10 2

Hoi doerak <3

foto12 2

Donderdagochtend bracht ik Vic naar de gastouder en ging ik hard aan het werk. Ik filmde vier kookvideo’s!

foto13 2

En fotografeerde ook alle gerechten natuurlijk.

foto14 2

Foodpost van Belvita: nieuwe snacks voor het ontbijt. Heb nog niet geproefd maar ik vind al hun producten altijd erg lekker, dus deze vast ook.

foto15 2

Ook kwam er een pakketje van Pickwick binnen met hun nieuwe Joy of Tea smaken. Hele toffe verpakkingen!

foto16 2

Viv stond ondertussen te shinen in de keuken van restaurant ONE* in Roermond! Binnenkort vertelt ze hier meer over. Jij kunt dit namelijk ook doen!

foto17 2

Vrijdag reden Viv en ik al vroeg naar Rotterdam. Doel? Al etend de stad door! We gingen langs twaalf, TWAALF!, restaurants die dag en waren van 10.00 – 19.30u in het westen van het land. We plaatsen veel in Instagram Stories en kregen zó vaak de vraag of we niet misselijk werden, hahaha. Kwestie van goed opdelen, veel lopen, veel drinken én alles delen. Tip voor ieder restaurant: zet nooit een pot crumble naast ons om zelf aan ons ontbijt toe te voegen. Die pot is half leeg op het moment dat we weggaan.

foto18 2

Eindelijk konden we bij Baker’s Dough langs. En dat deden we dan ook. Twee keer die dag. Oooh, grúwelijk.

foto19 2

Van de gastouder kreeg ik ondertussen deze foto geappt. Zo leuk om af en toe een update te krijgen.

foto20 2

Even pauze van het eten met een biertje, haha. Schandalige dag was het vrijdag, maar zó leuk. Om 21.00 uur waren we weer thuis.

foto21 2

Zaterdag heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Betekent niet dat ik niets deed overigens. ’s Ochtends gingen we naar de markt en daarna deed ik het huishouden vast zodat we dat gisteren met de warmte niet hoefden te doen. Daarna dook ik de keuken in om het een en ander voor te bereiden voor de barbecue ’s avonds. Tussendoor even aan het werk.

foto22 2

’s Avonds kwamen mijn ouders barbecuen, gezellig!

foto23 2

Vic had totáál geen zin om in zijn bed te liggen (dit hele weekend overigens niet, best irritant) dus dan maar bij mama slapen. Ik keek ondertussen Masterchef Australia. Gelukkig konden we hem wel makkelijk wegleggen toen wij zelf naar bed gingen.

foto24 2

Zondag, papadag. Ik maakte ontbijt op bed voor mijn grote meneer en ging daarna aan het werk. Zodra het kon reed ik naar de GAMMA. Met zoveel mooie dagen al gehad en zoveel nog op de planning wilde ik nu toch echt een opblaasbad in de tuin. Leuk ook voor Vic, die is dól op het water.

foto25 1

En ik genoot er zelf natuurlijk ook van. Heerlijk in het zonnetje. Kan hier wel aan wennen hoor!

Hopelijk heb je de luxe om vandaag te genieten van het mooie weer en zo niet, neem het er dan vanavond nog even van! Ik zie een klein beetje op tegen vandaag. Hoewel de dertig graden heerlijk zijn moet ik straks met Vic naar het consultatiebureau voor zijn prikjes. Niet een hele goede combinatie met het warme weer maar ik heb vandaag vrij gehouden. Morgen breng ik mijn ouders naar Schiphol, die gaan naar China op vakantie – hoe gaaf! Donderdag ben ik in Amsterdam en vrijdag gaat eindelijk Senna weer naar de trimmer. Dat is zo hard nodig! Zaterdag hebben we een terugkom moment met alle baby’s van de bevallingscursus en voor de rest wordt er gewerkt. Genoeg te doen weer!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Dat zwembad ziet er heerlijk uit! Ik moet er ook maar eens een gaan halen geloof ik!

 2. Wat héérlijk zo’n zwembad in de tuin, dat wil ik ook! ;’)

 3. Marion says:

  Ik ben erg benieuwd naar het recept met de rabarber.

 4. Annebeth says:

  Leuk om te lezen wat je bezig houd.
  Mijn boefje Bram is van 7.2 dus scheelt niet veel

 5. Rachel says:

  oh het ziet er allemaal weer super uit zeg! en die schoentjes… hoe schattig!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close