Week van OMF #33-2019

JOEHOE, onze gastouder is weer terug van vakantie en voor zowel mijzelf als Vic was dit een feestje. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind de dagen met Vic heerlijk en zou ze voor geen goud willen missen maar een peuter van 2,5 dag in dag uit moeten vermaken terwijl je zelf nog moet werken en zwanger bent is gewoon geen kattenpis. Voor Vic is het ook een stuk leuker als hij op de opvang kan spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Thuis is hij toch (nog!) maar alleen en hoewel hij zich echt niet verveelt thuis, merk je toch dat hij opbloeit als er andere kindjes bij zijn. Dus hoera voor de gastouder! Vic ging er afgelopen week, ongepland trouwens, vier dagen heen waardoor ik ineens vier volle werkdagen had. Ok, eigenlijk alsnog drie want vrijdag telt niet als werkdag maar hé… ik had voor mijn gevoel ineens een dag extra en kreeg vooral op die dag echt heel veel gedaan. Omdat ik zoveel aan het werk was maakte ik ook iets minder foto’s dan normaal. Ik kan wel keer op keer een foto van mijn Mac maken, maar jullie snappen inmiddels wel hoe ik mijn dagen op kantoor grotendeels doorbreng denk ik. Enfin, de week zit er alweer op dus hier zijn de foto’s die ik wel maakte.

foto2 2

Maandag

Mijn week begon op kantoor waar ik weer ging filmen. Ik film nu steeds vier recepten en ben inmiddels bezig met de video’s voor januari. Het einde is in zicht!

foto1 2

Vic vermaakte zich opperbest bij de gastouder met zijn vriendinnetje. Lekker buitenspelen, klimmen en klauteren… zijn favoriete bezigheid.

foto3 2

Ondertussen had ik onze kantoorkalf weer meegenomen. Senna is echt zo groot, ik verbaas me daar soms nog over haha. Het is best een gesleep om haar mee te nemen naar kantoor, maar voor haar (en mij) wel zo gezellig natuurlijk.

foto4 2

Dinsdag

Dinsdag was mijn plotselinge extra werkdag en ik zat de hele dag achter mijn pc te beuken. Van 08.30 tot 16.00u heb ik eigenlijk non stop ge-edit, getypt en gemaild… mijn hoofd was echt compleet leeg aan het einde van de dag. Wel fijn overigens, zulke dagen. Ze voelen altijd het meest productief!

foto5 2

Vanuit zolder maakte ik even een foto van onze achtertuin van bovenaf. Het duurt nog even, maar begin oktober gaat de tuin op de schop en wordt het terras verbreed en wordt de hoek rechts achter de vijver kunstgras. Wel zo fijn voor de jongens dachten we. Het leek me leuk om een before en after foto te hebben straks, dus vandaar dat ik vast een foto maakte. Zal er wel heel anders uitzien straks!

foto6 2

Woensdag

Mijn mamadag was een productieve. In de ochtend draaide ik een wasje, deden Vic en ik boodschappen en stofzuigde ik het huis. Ook gingen we even langs bij opa en wipte ik gauw even de Kwantum binnen terwijl Vic bij opa bleef. We moesten nog een gordijn voor de babykamer hebben en die besloot ik kopen. Het is deze geworden trouwens, een kant-en-klaar gordijn die heel mooi staat bij de blauwe muur. Als de kamer helemaal klaar is volgt er een roomtour.

foto7 2

Deze meneer was maar wat moe van de ‘drukke’ ochtend en sliep een gat in de dag ’s middags. Zelfs na drie uur tukken kreeg ik hem maar moeilijk zijn bed uit. Omkleden was uit den boze en dus bleef hij de rest van de dag in zijn ‘pyjama’, haha. Met zijn warrige haren.

foto8 2

Donderdag

Op naar kantoor maar weer! Ik had wat moeite met opstarten en zag zo tegen het filmen op. Na het filmen van zó veel video’s ben ik er een beetje klaar mee en wegen de laatste loodjes echt heel zwaar. Maar goed, even doorgezet en toch weer vier video’s van de lijst af kunnen strepen.

foto9 2

Geluksmoment van de dag daarna: eindelijk even kunnen zitten. Lichamelijk wordt het ook wat lastiger nu, hele ochtenden koken. Maar het is voor een goed doel.

foto10 2

Ondertussen is onze freelancer druk bezig met het inplannen van al onze pins op Pinterest voor tijdens mijn verlof. Dat is zó ongelofelijk veel werk dat ik besloot het uit te besteden. Beste keuze ooit.

foto20 1

Bij M&S Mode had ik twee jumpsuits en een jurkje besteld, en alles zat als gegoten. Zelfs mijn bolle buik paste nog in de pakken. Wooohoo.

foto19 1

Vrijdag

Vrijdag was echt zo’n regeldagje. We begonnen in het Gemeentehuis en daarna ging ik door naar de kapper, dat was weer hoognodig. En hé, die brownie was ook erg lekker – haha.

foto18 1

Hallo kort haar! Ik ga altijd naar Dullers Kappers in Apeldoorn, toppers daar.

foto17 1

Daarna weer terug naar kantoor waar ik vast deeg maakte voor de appelkruimeltaart die ik ’s avonds wilde bakken.

foto16 2

En op naar de verloskundige en naar de gastouder om Vic op te halen.

foto15 2

Mijn voeten zijn niet meer zichtbaar voor mezelf, haha.

foto14 2

’s Avonds ging de appelkruimeltaart voor het weekend thuis de oven in. De geur in huis, jaaaamm.

foto13 2

Weekend

Zaterdagavond kregen we eters en eigenlijk zijn we de hele ochtend daarvoor in de weer geweest. We deden alle boodschappen op de markt en thuis dook ik de keuken in om een heerlijke zomertiramisu te maken.

foto12 2

Ook maakten we de babykamer zo goed als af! Het lampje hangt en het gordijn ook. Zo blij met het resultaat, echt een gezellig plekje geworden.

foto11 2

Van onze visite kreeg ik een MEGA bos bloemen, zo mooi en lief.

Gister deden we weinig: het huishouden en Tim ging met Vic naar Monkeytown. ’s Avonds aten we nog een hapje bij De Beren, hiervoor heb ik vanmiddag een HELE fijne winactie dus stay tuned. 

Hoewel het langzaamaan weer drukker begint te worden wat werk betreft, ik had ineens drie deadlines afgelopen week!, doe ik het qua afspraken tot aan mijn zwangerschapsverlof zo rustig mogelijk. Ik heb de werkdagen die ik nog heb echt nodig en die wil ik niet ‘verspillen’ met afspraken. Aankomende week werk ik ook vier dagen waarvan er twee ingepland staan als videodagen. Ook hoop ik alvast wat van de gefilmde video’s te kunnen editen en inplannen aanstaande week. Het filmen is één ding, alles uitwerken en inplannen is een volgende dus daar wil ik z.s.m. mee beginnen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close