Week van OMF #32-2018

Da’s wel even wat anders he, die regenachtige – bijna ietwat koude dagen van de afgelopen dagen? Ik moest wel even wennen hoor, vond dat warme weer stiekem wel lekker! Wel fijn is dat de iets lagere temperaturen beter waren voor mijn concentratie en productiviteit, ik heb namelijk echt een goede (werk)week gehad! Het was de laatste week waarin onze gastouder op vakantie was en daarom was Vic nog anderhalve dag bij mijn ouders en paste mijn schoonzusje een dagje op. Verder sportte ik weer vier keer, ik zit in zó’n lekker flow!, was ik druk bezig met het regelen van een aantal zaken voor het Pop-up Cheesecakecafé, maar was er ook de nodige tijd voor me-time en quality-time met Vic. Oh EN! ik boekte een tripje naar New York!! <3 Een fijne Week van OMF deze week!

foto2 1

Maandag

Maandagochtend reed ik met Vic naar de Turkse supermarkt en daarna bracht ik Vic naar mijn ouders. Thuis ging ik aan de slag met het maken van twee Turkse recepten, zó leuk om te doen! Ik ben dol op de Turkse keuken en vond het tijd om zelf eens aan de slag te gaan.

foto3 1

Ik maakte gevulde druivenbladeren en Künefe, zo’n gruwelijk lekker dessert. Beide recepten komen binnenkort op OMF uiteraard.

foto18 1

Smeg leverde mijn nieuwe koffiemachine maandag. Ik heb dit jaar een samenwerking met Smeg waardoor vrijwel al mijn keukenapparatuur van hen is. Ben er zo, zo dankbaar voor! We moeten nog even de koffiecups van ons oude apparaat opmaken en dan kan ik koffie zetten met deze parel.

foto19 1

Setje hè? Lucky me…

foto4 1

Tim was trainen en dus at ik samen met Vic en lieten we Senna uit. Zo handig dat Vic nu kan lopen.

foto1 1

Daarna was het voor mij tijd om zelf te trainen om vervolgens met zere benen nog even op de bank te ploffen, haha.

foto17 1

Dinsdag

De afgelopen weken heb ik weer behoorlijk wat foodpost verzameld en dus was het tijd om weer een krat vol spullen aan mijn moeder te geven. Zij zorgt ervoor dat de spullen bij een gezin komen dat het veel beter kan gebruiken dan wij.

foto5 1

Samen met mijn schoonzusje en Vic liep ik een rondje door de Apenheul. De temperatuur was nog ok en Vic vindt de aapjes fantastisch. De apen zelf hadden het ook wel warm, haha.

foto20 1

Toen Vic eenmaal op bed lag ging ik in de tuin zitten, even wat rust aan mijn hoofd.

foto6

Dat zitten deed ik overigens in het badje, met een schaal meloen – haha. Lekker verkoelend!

foto7 1

Er kwam foodpost binnen van Kinder, juuuummm. Ik ben dol op alle chocolade van Kinder dus dit was echt geen straf.

foto8 1

’s Avonds stond er weer een training gepland!

foto21 1

Woensdag

Mijn ouders pasten woensdag op Vic en ik ging aan de slag met het filmen van kookvideo’s. Ik wil de video’s wat dynamischer maken en daarom experimenteerde ik met het filmen met drie camera’s tegelijk. Dat was even een karweitje; ik hoop dat het is gelukt!

foto9 1

De georganiseerde boel voor camera…

foto10 1

En de rommel erachter, haha.

foto22 1

Ik filmde onder andere het recept voor deze super lekkere en goed gelukte Gangmakers, Tim zijn favoriete koeken van vroeger. De video komt binnenkort online.

foto11 1

Donderdag

Donderdag heb ik weer eens een dagje gevlogd! De video komt as. woensdag online op het YouTube-kanaal, niet op de blog. Omdat ze voor donderdagmiddag slecht weer hadden voorspeld ging ik ’s ochtends nog even met Vic naar de kinderboerderij. Kon hij lekker razen, spelen en dieren kijken.

foto12 1

We hebben er ons bijna anderhalf uur vermaakt, een behoorlijke tijd voor zo’n kleine kinderboerderij!

foto13 1

Eenmaal thuis lag er post. Ik had, nadat ik ze stiekem al zeker 1,5-2 jaar wilde, eindelijk Nike Metcons besteld – nieuwe trainingsschoenen. Zijn ze niet tof? Ik zou ze zelfs al zo willen dragen.

foto23

Lekker hè, een beetje (vegan en suikervrije) chocopasta.

foto14 1

Ik besloot mijn nieuwe trainingsschoenen direct maar te testen donderdagavond. En dat was TOP – ze zitten zó fijn. Ik heb dus Nike Metcons 4, aanrader voor iedereen die aan Crossfit doet.

foto24

foto24

Na de training ging ik even heerlijk in bad en daarna boekte ik mijn vliegticket naar New York, waaaaah! Ik wil al jaren een keer graag alleen naar New York. Het liefst voor langere tijd maar dat is nu met Vic natuurlijk lastig. In plaats daarvan ga ik halverwege november, vlak voordat de kerstdrukte op OMF echt begint, een paar dagen in mijn uppie naar mijn favoriete stad op de hele wereld. Ik heb er zó veel zin in! Toffe food hotspots bezoeken, vast kerstinkopen doen, inspiratie opdoen voor OMF… Kan niet wachten!

foto15 1

Vrijdag

Omdat het huis van mijn schoonzusje wordt ‘verbouwd’ paste ze vrijdag hier op Vic terwijl ik boven aan het werk ging. Paparazzi vanaf de zolder, haha. Hoe schattig ziet dit eruit, Vic op zo’n felgekleurd loopautootje.

foto16 1

Ik was vooral aan het typen en editen. Ik heb de laatste tijd aardig wat gekookt, gefilmd en gefotografeerd en dat moest nu allemaal nog uitgewerkt worden. Een computerdagje dus.

foto28

Voor de lunch bestelden we Bakker Bart, lekker hoor en super handig dat dit thuisbezorgd wordt.

foto25

Tijdens het koken plantte ik Vic met zijn aap op de bank terwijl hij, uiteraard, Vaiana keek. Hoe schattig is dit, haha!

foto26

Weekend

We begonnen het weekend met een flinke workout bij de Barbell Club. Op zaterdag wisselen we elkaar af met trainen en dus gaat Vic altijd even mee. Vindt hij hartstikke prima,m helemaal als we wat te eten voor hem meenemen.

foto29

De rest van het zakje at hij thuis op, op de bank. Overdreven eetbuikje heeft hij zo, haha!

foto27

Zaterdagmiddag sorteerde ik Vic zijn kleding, er lag zóveel in zijn kast dat al te klein was geworden. Dit hebben we nu allemaal in een verhuisdoos gedaan en op zolder bewaard.

Zaterdagavond keken Tim en ik Deadpool 2, lekker samen op de bank. En gisteren deden we eigenlijk niets. Althans, we maakten het hele huis schoon maar we hadden geen zin om erop uit te gaan dus hadden we lekker een dagje thuis. Ik maakte dan ook geen foto’s.

Zoals ik gisteren al zei start ons normale leven weer aankomende week, de gastouder is namelijk terug en dus ga ik weer over op drie knettervolle werkdagen per week. Het Pop-up Cheesecakecafé komt steeds dichterbij, Vic en ik gaan nog op vakantie en er moet nodig vooruitgewerkt worden voor OMF dus ik zal me absoluut niet vervelen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Michelle says:

  Weer een supertoffe blog!
  Even reageren op je tripje naar NY: zooo gaaf! Ik ben ook alleen geweest en het was echt helemaal top! Veel plezier alvast (met de voorpret ook!).

 2. Soraya says:

  Ooooh heerlijke week! En tof die samenwerking met Smeg. Zeker lucky maar volgens mij ben je ook gewoon een tof mens dus dik gegund :D

  1. Sabine Author says:

   LIEF! <3

 3. Welke chocolade pasta hebben jullie? Ik kan geen vegan en suikervrije variant in een vinden in de winkels

 4. Oh ik kijk heel erg uit naar de turkse recepten, dat is echt een van mijn favoriete keukens! Ik had ooit een turkse buurvrouw waar ik vooral wat brood achtige recepten van heb geleerd maar zou graag wat meer leren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close