Viv’s Eetoverzicht week 32/2018

Zo. Ik kan wel zeggen dat ik een héél lekker weekie achter de rug heb. Dat begon namelijk met een hapje buiten de deur en voor de rest van de week (op gisteravond na, maar dat was niet echt een diner te noemen) stond ik zelf in de keuken. Dat wil dus zeggen dat ik lekkere dingen gemaakt heb en ja, goed gelukt. Maandag maakte ik een rijstsalade waarvan het recept nu al hier en daar rond geappt wordt en donderdag at ik één van mijn favoriete makkelijke maar ook gezonde en lekkere maaltijden. Lees mee wat er deze week bij ons allemaal op het menu stond!

Eetoverzicht Viv wk32

Eetoverzicht Viv wk32 2

Zondag

Tobias en ik sliepen in Amsterdam en zijn die zondagavond in een gezellig straatje een hapje gaan eten. Bij La Oliva als ik het goed heb. We aten heerlijke worstjes en groene pepers vooraf, daarna deelden we deze pintxo’s. Lekker gegeten, belabberde bediening. We werden de hele tijd vergeten en ook nog eens niet vriendelijk geholpen. Zo jammer!

Eetoverzicht Viv wk32 3

Maandag

Rijstsalade dus. Ik maakte er eentje op basis van zilvervliesrijst en voegde daar tonijn en zongedroogde tomaatjes aan toe. Met wat yogonaise en citroenrasp en -sap. In de oven stopte ik zoete puntpaprika en courgette. Alles bij mekaar maakte een smaakvol maaltje. Compleet met nog een beetje rucola.

Eetoverzicht Viv wk32 4

Dinsdag & Woensdag

Ik spotte een recept van Ottolenghi, simpel maar héél smaakvol. En achteraf zou ik dit misschien als goed bijgerecht bestempelen, maar voor mij zo doordeweeks (met nog een training na het eten) was dit echt perfect. Bloemkoolsalade met een dressing op basis van kappertjes, dille en mosterd. Met tomaatjes en spinazie. En omdat ik een hele bloemkool voor dit gerecht gebruikte, had ik genoeg voor ook nog de volgende avond.

Eetoverzicht Viv wk32 5

Donderdag

Ja dit recept maakte ik een tijdje terug voor OMF en ik ben er echt fan van. Een wrap met gegrilde  Halloumi en wederom zoete puntpaprika en courgette uit de oven (in het recept gebruik ik aubergine, ook lekker). Met een beetje knoflookkwark een super smaakvolle maaltijd.

Eetoverzicht Viv wk32 6

Vrijdag

Dit was deze week het simpelste wat ik maakte maar dat maakte het niet minder lekker. Een broccoli salade met kip, spekjes en tomaatjes. Ook weer met wat citroensap, lekker fris.

Eetoverzicht Viv wk32 7

Zaterdag

Gisteravond stond ik achter de bar bij een klein festivalletje hier in Deventer. Precies rond etenstijd (maar ik kan altijd wel eten dus waar het nou aan ligt..) dus ik sneakte even achter de bar weg om een hotdog te halen bij de American BBQ foodtruck op het terrein. Eenmaal daar zag ik dat ze ook goddelijke nacho’s (met cheddar kaassaus en bolognesesaus) hadden dus die heb ik later op de avond nog gehaald.

Al met al een erg lekker weekje dus. De komende week hoop ik ook weer zo in te plannen. Vanavond beginnen we maar eens met een lekkere pasta denk ik.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close