Viv’s Eetoverzicht week 8/2019

De afgelopen week kookte ik een paar dagen achter elkaar helemaal niet. Het kwam toevallig zo uit, maar nu ik de foto’s terug zie valt het me ineens op. Echter haalde ik dat vanaf vrijdag, mijn freelance (OMF) dag, dubbel en dwars in want ik had behoorlijk wat op de planning staan om te maken. Allemaal recepten om binnenkort met jullie te delen. Ik werk meestal zo dat ik alle recepten al bedenk, en dan achter elkaar een aantal dingen ga maken. Even doorbeuken in de keuken zeg maar. Zo zorgde dat er ook voor dat ik direct voor vrijdag- en zaterdagavond kookte. En zelfs voor vanavond heb ik al iets klaar staan wat ik vanochtend nog even op de foto gezet heb. Een lekker OMF weekendje wel, met gisteren een wel heel gezonde maaltijd voor de zaterdag! (als we even kijken naar vorig weekend dan ;-))

Eetoverzicht Viv week8 1

Maandag

Oeps, zondag vergat ik een foto te maken dus we beginnen met de maandag. Ik maakte een bulgur salade met o.a. zoete muntpaprika, zwarten olijven en feta. En spinazie.

Eetoverzicht Viv week8 2

Dinsdag

Ik had dinsdagavond een afspraak en we besloten daar gelijk maar wat lekkers van te maken. We aten in Deventer bij Samen en ik bestelde deze Ceasar Salad. Hij was hartstikke lekker hoor, maar ik blijf me erover verbazen hoe vaak de salade anders geserveerd wordt dan vooraf beloofd wordt op de kaart. Ansjovis bijvoorbeeld? Zat er niet in. En dat is voor mij toch wel een beetje inherent aan een caesar salade… Kortom, erg lekker, geen caesar salad.

Eetoverzicht Viv week8 3

Woensdag

Ik blijf die woensdag een struggle vinden. Dinsdagavond had ik geen zin meer om nog te koken en Tobias beloofde het voor de woensdagavond te doen. En dat wilde hij nog steeds hoor, maar ik besloot hem er niet mee op te zadelen en even een makkelijke salade te halen voor die avond zodat hij ook gewoon door kon met zijn werk. Hij at snel even wat makkelijks. Opgelost.

Eetoverzicht Viv week8 4

Donderdag

Donderdagavond kwam er een vriendinnetje langs en ze haalde vooraf bij onze achterburen een flinke portie Thais. We waren er wel benieuwd naar want ik had deze tent al een tijd geleden gespot, maar er nog nooit wat gehaald. Het was heerlijk, en veel!

Eetoverzicht Viv week8 5

Vrijdag

Deze goedgevulde buddhabowl maakte ik voor OMF en was gelijk mijn avondeten. Tobias at nog een keertje Thais.

Eetoverzicht Viv week8 6

Zaterdag

Deze kom zit vol gezonde ingrediënten en was super smaakvol. De basis is broccoli couscous met veel courgette. Wat ik er nog meer aan toevoegde lees je binnenkort op OMF.

Voor vanavond staat er dus al wat in de koelkast. En voor de rest van de week ga ik het nog even verzinnen.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close