Viv’s Eetoverzicht #4-2022

Zo! Goedemiddag! Daar zijn we weer, en ik heb weer een aardige lading inspiratie voor jullie want we hebben een lekker eetweekje achter de rug. Ik deed vorige week zondag boodschappen voor de hele week en zat er lekker in met de planning voor wat betreft de gerechten, dus er ging flink wat mee naar huis. Sommige verse ingrediënten sloeg ik nog even over omdat het gerecht waar het voor nodig was, nog te ver op de planning stond. En dat was maar goed ook want zoals wel vaker liep het einde van de week weer anders dan gedacht. Zo besloot ik namelijk al op vrijdagmiddag naar mijn ouders te rijden in plaats van zaterdag, dus at ik daar nog een happie mee. En vanavond duik ik een restaurant in met een vriendin dus er zal wederom weinig gekookt worden. Dus, die planning trekken we de komende week nog even door. Haal ik alleen nog even die verse ingrediënten in huis.

Vivian Eetoverzicht week4 1

Zondag

Voor de mensen die net als ik gek zijn op risotto, en een andere variant zoeken; deze met tomaten en buffelmozzarella is HEERLIJK. Makkelijk om te maken en heel lekker smaakvol. Overigens kun je ook voor burrata kiezen. En nooit te zuinig met de Parmezaan hè.

Vivian Eetoverzicht week4 2

Maandag

Mijn moeder kwam maandag een middagje oppassen op Louie. Hartstikke gezellig én heel fijn en dan kookt ze ook nog eens. Ze maakte voor ons een mega pan nasi, waar nog wel een paar keer van gegeten kon worden. Was erg lekker, nasi is altijd goed wat mij betreft.

Vivian Eetoverzicht week4 3

Dinsdag & Woensdag

Ik ben gék op Melanzale, en voor mijn zwangerschap zat ik in een behoorlijke Melanzane flow. Ik at het een hele tijd niet meer door de lekkere kazen die erin móeten (wat mij betreft), maar laatst dacht ik eraan en plande ik ‘m gelijk in. Dinsdag maakte ik het dus en mán wat was dit lekker. Ik paste mijn recept iets aan en dat was een bijzonder goede keuze. Ik ga dit binnenkort weer maken denk ik. Overigens heb ik dit woensdag nog een keer gegeten, Tobias de nasi natuurlijk ;-)

Vivian Eetoverzicht week4 4

Donderdag

Ik vond dit ook wel een hitje. Ik kocht bij de Appie vegetarische gyros omdat deze in de aanbieding was. Mooi moment om het eens uit te proberen. Het is echt geen gyros moet ik eerlijk zeggen, maar de smaak en de structuur vond ik wel erg lekker. En het deed echt wel aan gyros denken hoor, dus de vibe was er. Zeker met alles wat ik erbij maakte; op een wrap met knoflookyoghurt, zoete puntpaprika, komkommer, bosui en witte kaas. Tobias was minder te spreken over de ‘gyros’, maar ik vond dit in zijn totaal een hele lekkere hap dus ik ga dit zeker vaker maken.

Vivian Eetoverzicht week4 5

Vrijdag

Vrijdag frietdag! Bij mijn ouders dan hė. En toen ik aangaf vrijdagmiddag al te komen, kreeg ik daar achteraan gelijk de vraag wat ik dan bij mijn friet wilde. Mijn vaste recept dus; een frikandel speciaal. En die pindacurry hè, van Hela. In huis halen hoor, dikke aanrader.

Vivian Eetoverzicht week4 6

Zaterdag

Volgens mij eten veel mensen in het weekend een soepje. Ik hoorde het de laatste tijd ineens veel om me heen en bij mijn ouders is dat ook vaak het geval. Mijn moeder maakte een groentesoep, en voor mijn vader maakte ze dit erbij; gebakken ui, tomaat en biefstuk. Dit is iets wat hij al honderd jaar eet, op wit brood. Is ‘ie gek op. Ik deed gisteren een keertje mee.

Vanavond zit ik dus lekker ergens in een restaurant. Heerlijk, dat dit weer kan. Zo gemist! En voor de komende week trekken we onze planning nog even door. Ik heb nog flink wat in huis, dus zal maar een kleine boodschap hoeven doen.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close