Viv’s Eetoverzicht #30-2021

Ik geloof dat ik de wraps deze week centraal heb gezet. Regelmatig gebruik ik ze namelijk om er pizza’s uit de pan mee te maken, en ook deze week deed ik dat maar wel met een andere topping dan mijn favoriet. Er stonden ook weer eens quesedilla’s op de planning en daar gebruik je ook wraps voor. Een Mexicaanse tosti noemen ze het en net als bij de pizza uit de pan kun je naar hartelust experimenteren met de vulling. Verder vergat ik door de gezelligheid compleet een foto te maken van ons eten zondagavond, kookte ik dinsdagavond niet omdat dat voor me werd gedaan, kookte ik door een hele feestelijke gebeurtenis woensdagavond ook niet, en gisteravond bestelde Tobias eten waar we niet zo tevreden over waren…

Zondag

Ja zonder foto dus. We waren uitgenodigd voor een barbeque (een omgekeerde kraamvisite en wat een topidee is dat trouwens) en dat vonden we een feestje. Zeker gezien het gezellige gezelschap, de prachtige tuin en het mooie weer. Er werd vlees bereid op een big green egg en er waren lekkere salades.

Eetoverzicht wk 30 1

Maandag

Pizza uit de pan! Stond eigenlijk nog op de planning van vorige week geloof ik, en die liep door in deze week. Ik maakte hem eens niet met geitenkaas, kappertjes, tomatenblokjes en rucola. Maar met tomatenblokjes (dat is wel de beste basis), chorizo, parmezaan en rucola. Heel lekker :-)

Eetoverzicht wk 30 2

Dinsdag

Ziet dit er niet feestelijk uit? We waren weer uitgenodigd om een lekker hapje mee te eten en hoewel Tobias moest werken en er dus niet bij was, aten Louie en ik mee. Alleen ik natuurlijk en er was heel veel lekkers. Verschillende soorten vis van de vistraiteur, salades en lekkere smeersels. Had ik al gezegd dat dit héél lekker was?

Eetoverzicht wk 30 3

O, en dit was er ook nog. Als toetje. Van de bakker. Uit de oven. Feest!

Eetoverzicht wk 30 4

Woensdag

Ja! Misschien herken je de Hollandse prak wel. Of het tafelkleed. Maar ik at woensdagavond dus bij mijn ouders. Ik was daar namelijk om ons nieuwe neefje te bezoeken; mijn broer en zijn vriendin zijn maandagavond ouders geworden :-) Samen met Louie ben ik die kant op gereden en ik heb in Lage Zwaluwe geslapen. De volgende dag, na een tweede bezoekje aan ons neefje, weer terug! Ja en wat er op mijn bord lag; aardappelen, boontjes en kipfilet. En die kipfilet sneed mijn vader voor mij in stukjes zodat ik met een hand kon eten, en met de andere arm Louie kon voeden. Het nieuwe multitasken in mijn leven.

Eetoverzicht wk 30 5

Donderdag

Ik was donderdag vlak voor het eten weer thuis en maakte deze lekkere quinoa/rijst salade met courgette, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en geitenkaas. Eigenlijk is dit ook een prima bijgerecht als je meerdere dingen maakt, of de bbq aansteekt. Maar voor mij nu prima om zo te eten, ik ben erna nog gaan sporten namelijk want dat kan weer. FEEST!

Eetoverzicht wk 30 6

Vrijdag

Het nadeel van quesedilla’s is dus dat je niet ziet wat erop zit. Ik vind ze ook altijd lastig te fotograferen voor OMF. Deze vulde ik in ieder geval met een flinke berg kaas, en gebakken groenten met kruiden.

Eetoverzicht wk 30 7

Zaterdag

Tobias vroeg of ik echt wel zin had om de keuken in te duiken. Vervolgens stel ik hem dan altijd de vraag; wil je wat bestellen soms? En zo geschiedde ;-) Ik riep dat het mij niet uitmaakte wat het ging worden en hij had wel zin in een burger of shoarma. Als we op die tour gaan zei ik, doe mij dan maar een kapsalon. Uiteindelijk bestelden we die allebei bij een eetcafé in Deventer en dat was niet wat het hoorde te zijn. Bij Tobias ontbrak de sla namelijk, en bij ons allebei ook de saus. Beetje jammer.

Vanavond ga ik uit eten en voor de rest van de week moet ik het deels nog bedenken. Boodschappen moeten ook weer gehaald worden dus ik ga ermee aan de slag!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close