Sab’s Eetoverzicht #30-2021

Met het oog op de vakantie kwamen we al een beetje in Italiaanse sferen wat het eten van deze week betreft. Er stond Italiaanse broodsalade op tafel, maakte een favoriet pastagerecht van OMF… Het was een week waarin ik vooral zelf in de keuken stond!

zondat

Zondag

Van Eat.Peasy kregen we vorige week plantaardige maaltijden thuisgestuurd en zondagavond at ik daar nog de risotto met groene asperges van. De kindjes overigens ook; Tim at restjes en we haalden nog een restantje drumsticks uit de oven voor erbij. Ik vond de risotto erg lekker en smaakvol!

maandag

Maandag

We aten een old school pakjes en zakjes gerecht maandagavond, zodat ik dit hopelijk later dit jaar voor de Zonder Pakje-rubriek kan namaken. Het was een ovenschotel met gehakt, prei en kerrie.

dinsdag

Dinsdag

Bij het maken van de eetplanning dook ik de voorraadkast in en daar zag ik dat we nog behoorlijk wat rijst hadden staan. Ik maakte er Surinaamse nasi van en daarbij aten we kip uit de oven.

woensdag

Woensdag

Zo’n mooi en overheerlijk gerecht: panzanella! Met onder andere Italiaanse vleeswaren, ciabatta, mozzarella en geroosterde paprika. Op en top zomers dit, perfect campinggerecht ook.

donderdag

Donderdag

Een favorietje van OMF stond op onze planning donderdag: de tagliatelle met geroosterde paprikasaus. Zo eenvoudig maar zó lekker. Ook de perfecte manier om de kinderen wat meer groenten binnen te laten krijgen.

vrijda

Vrijdag

Er stond een recept van Viv op onze eetplanning afgelopen vrijdag en die was zo lekker! Ik maakte tomatenorzo met kippendijen en tzatztiki. Lekker zomers en het gaf me een heerlijk vakantiegevoel. Ik maakte het gerecht nog een beetje extra af met balsamico crema en marineerde verse tomaten in extra vergine olijfolie, peper en smoked seasalt.

zaterdag

Zaterdag

Mijn moeder was gisteren jarig en zoals we eigenlijk altijd doen met verjaardagen, aten we bij hen! Er werd Chinees besteld; al-tijd goed.

De komende twee weken moeten jullie het even doen met alleen de eetoverzichten van Viv. Ik ben namelijk lekker aan het genieten van een vakantie met mijn gezin! Vandaar de komende twee weken geen eet- en weekoverzichten van mijn kant. Wil je me volgen op mijn vakantieadres, dan kun je me volgen via Instagram. Daar zal ik af en toe eens een fotootje delen.

Tot later! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close