Viv’s Eetoverzicht week 50/2018

Goedemiddag! Weer een nieuwe eetweek in beeld. Van een week die voorbij is gevlogen. Zo doe je nog boodschappen op zondag voor de hele week, en zo schrijf ik er alweer mijn nieuwe eetoverzicht over. In ieder geval; ik at een boel lekkere dingen. Voornamelijk tijdens de twee keer dat ik buiten de deur at. Voor de rest van de week was het een mengelmoes van een makkelijke lasagnette op zondag, een couscous salade waar ik weer eens zoveel van had dat ik er twee dagen van kon eten, en een gerecht dat ik voor OMF maakte. Overigens twee foto’s minder deze week want zoals gezegd at ik 1 keer twee dagen achter elkaar hetzelfde, en tijdens 1 etentje heb ik mijn telefoon bewust in mijn tas gelaten.

Eetoverzicht Viv week50 1

Zondag

Lasagnette met pesto, spinazie, tomaten en ricotta. Een hele lekkere combi dit en meestal maak ik de pesto zelf, deze keer deed ik dat niet. De verse pesto uit een bakje was een prima makkelijke oplossing.

Eetoverzicht Viv week50 2

Maandag

Dit is een van mijn favoriete salades. Spinazie met zoete aardappel die ik heb gekruid in kurkuma, kerrie en komijn. In de oven laten garen samen met rode paprika en daarna op je bordje met balsamico azijn en peper en zout. Soms doe ik er ook nog rode ui doorheen, deze keer niet.

Eetoverzicht Viv week50 3

Dinsdag & Woensdag

Eigenlijk was het ideaal dat ik zoveel couscous maakte want ik moet voor de woensdag altijd even vooruit koken. Ik wilde voor de woensdag dan ook wat anders maken maar toen bleek dat we wel heel veel hadden, hoefde dat dus niet. De couscous vulde ik met gegrilde groenten uit de oven, citroen en feta.

Donderdag

Ik ging donderdag uit eten met mijn collega’s bij **De Groene Lantaarn in Zuidwolde. En ik vond het gewoon geen goed en gezellig plan om iedere gang mijn telefoon boven mijn bord te houden. Dus helaas geen foto’s voor jullie maar ik kan je vertellen dat het heel erg genieten was. Van dropmacaron met ganzenlever tot aan een dessert met amandelroom, basilicum en snijboontjes. Bijzondere combinaties en zó lekker!

Eetoverzicht Viv week50 4

Vrijdag

Vrijdagavond ging ik met een vriendin naar de film en daaraan vooraf wilden we ergens lekker wat eten. Ik had laatst al een nieuwe Italiaan in Deventer gespot en was daar heel benieuwd naar dus daar zijn we naartoe gegaan. We bestelden wat kleine gerechtjes en deelden deze met elkaar; klipvis kroketjes, bruschetta met ansjovis en pompoen, een tartaar van makreel en een risottobal gevuld met mozzarella en aubergine. Als we iets langer de tijd hadden gehad, hadden we nog een ronde gedaan maar het was voldoende zo (met wat brood erbij). Ik ga zeker nog eens terug om meer van de kaart te proberen!

Eetoverzicht Viv week50 5

Zaterdag

Mijn OMF dag vrijdag liep totaal anders dan verwacht dus ik ben gisteren even aan de slag gegaan. Ik maakte deze gevulde paprika’s en die aten we ’s avonds lekker op. Vol smaak en aan de zweetdruppels op Tobias zijn voorhoofd te zien ook lekker pittig door de jalapeños haha.

Voor de komende week heb ik al het een en ander bedacht, maar de planning moet ik nog maken. Net als dat ik de boodschappen nog moet doen. Eerst maar even de verjaardag van mijn moeder vieren met een flink stuk taart.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close