Viv’s Eetoverzicht week 20/2019

Ik kan wel zeggen dat ik mijn afgelopen eetweek behoorlijk luxe heb afgesloten. Want er stond één etentje buiten de deur op de planning, die van gisteren. Maar uiteindelijk at ik ook donderdag én vrijdag buiten de deur. Heerlijk dat het soms gewoon zo loopt, dat je besluit niet thuis te eten en niet hoeft te koken. Al heb ik daar nu wel weer zin in eerlijk gezegd, dus vanavond gewoon weer thuis aan de slag. Voor de rest van de week maakte ik vrij lichte maaltijden en die van woensdag is een blijvertje. Ik maakte namelijk een hele gezonde maaltijd die super smaakvol was. Voor herhaling vatbaar dus!

Eetoverzicht Vivian week20 1

Zondag

Lang niet gegeten; parelcouscous. Ik was zondag even voor OMF aan de slag en maakte hier een lekker gerecht mee met o.a. gegrilde aubergine en burrata. Dat moest natuurlijk op dus ik at er zondagavond wat van.

Eetoverzicht Vivian week20 2

Maandag

Er was nog best wat van de parelcouscous maar ik vulde het aan met kastanjechampignons, kipgehakt en parmezaan. Lekker makkelijk op de maandagavond na een werkdag.

Eetoverzicht Vivian week20 3

Dinsdag & Woensdag

Dit is een blijvertje. Ik maakte een hele grote portie want ik besloot vooruit te koken, voor de woensdagavond ook alvast. Het is couscous met broccoli en tonijn. Daarbij maakte ik een pesto van spinazie en walnoten. Een deel daarvan roerde ik door de salade heen en ik deed er nog een dot bovenop.

Eetoverzicht Vivian week20 4

Donderdag

We hadden een evenement op mijn werk donderdag en na afloop besloten we met elkaar uit eten te gaan bij de Chinees. Ik bestelde ossenhaas in hoi sin saus.

Eetoverzicht Vivian week20 5

Vrijdag

Onverwachts uit eten met een vriendin, altijd een goed idee. We kozen voor Triniba, een sushi toko in Deventer, niet ver van ons huis. Was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Alleen gaan we de volgende keer nog voor een dessert, nu waren we de laatsten in het restaurant en was daar geloof ik geen tijd meer voor ;-)

Eetoverzicht Vivian week20 6

Zaterdag

Wederom uit eten, en dit was het etentje wat gepland stond. Mijn oma werd afgelopen donderdag 80 dus dat vierden we bij een restaurant in Roosendaal. Het restaurant zat ramvol en de bediening was daar niet helemaal op berekend geloof ik. Maar het eten was prima. Hierboven mijn voorgerecht, erna at ik ossenhaaspuntjes.

Vandaag duik ik de keuken weer in. En voor de rest van de week ga ik nog verzinnen wat we gaan eten. Ik zette afgelopen week in ieder geval al een gehaktschotel in de planning, zin in namelijk.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close