Viv’s Eetoverzicht week 07/2018

Zo! Zondag alweer. Soms vliegen de weken voorbij en dat was deze week absoluut weer het geval. Ik was dus blij met de eetplanning die ik al gemaakt had want zo hoefde ik alleen maar even in mijn telefoon te kijken om te zien wat ik ook alweer bedacht had voor het avondeten. Dat je koelkast dan al gevuld is vind ik heel relaxed. Het was een aardig gezond weekje wel en we sloten gisteren de (OMF eet)week af met een lekkere lasagnette. Want ik HOU van pasta. En als er vrienden komen eten dan kook ik maar al te graag iets uit de Italiaanse keuken. Vanavond wordt er voor ons gekookt, en daar heb ik nu al zin in. Voor nu, dit is wat wij aten!

Foto 11 02 18 17 27 00

Zondag

Ja even makkelijk! Er stond nog een halve bak moussaka in de koelkast en die hebben we mooi even in de oven geschoven.

Foto 12 02 18 18 39 40

Maandag

Zoete aardappel en pastinaak uit de oven, met rozemarijn en zeezout. En een stukje witte vis.

Foto 13 02 18 18 29 18

Dinsdag

Ik blijf dit lekker en lekker makkelijk vinden, soto soep. Deze keer met o.a. Chinese kool, champignons en bosui.

Foto 14 02 18 17 58 13

Woensdag & Vrijdag

Tobi kookte woensdag op verzoek van mij. De zoete aardappelsalade stond op de planning en die vulden we aan met broccoli. Een flinke pan vol dus ik at er vrijdag nog een keer van.

Foto 15 02 18 19 03 09

Donderdag

Ik maakte donderdag een curry van kokosmelk, flink wat kruiden en kerrie. Erin courgette en champignons en erbij wat zilvervliesrijst.

Foto 17 02 18 19 29 53

Foto 17 02 18 19 29 56

Zaterdag

Ik kookte gisteren voor vriendinnetje Sanne en maakte lasagnette met ricotta en pesto. Erbij tomaat, burrata en balsamico.

Vanavond hoeven we niet na te denken over het eten want er wordt voor ons gekookt, leuk! Wat we de rest van de week gaan eten ga ik straks op mijn gemakje eens bedenken.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close