Viv’s Eetoverzicht week 46/2019

Ons avondeten van de afgelopen week is behoorlijk divers. De week begon met een paar keer pasta, een keer risotto, een makkelijke pizza uit de pan en eindigde behoorlijk Aziatisch. Behoorlijk goed ook want gisteravond aten we met vrienden bij BaiYok in Zwolle. Als je daar nog nooit geweest bent; reserveer er maar gewoon alvast want het is heer-lijk. Verder heb ik met een vriendin een avond geborreld en daar aten we wat hapjes bij en ik heb vrijdagavond voor 8 vriendinnen gekookt. De tafel stond vol met bao’s, pulled pork, zoete aardappel en meer. Wederom Aziatisch inderdaad. Toch wel 1 van mijn favoriete keukens…

Eetoverzicht Vivian week46 1

Zondag

Ik geloof dat dit nog een restje risotto was. Zonde om weg te doen en heel lekker met nog een klont boter erdoor. Prima en lekker makkelijk.

Eetoverzicht Vivian week46 2

Maandag

Ik ben gek op pasta en haalde weer eens verse bij de supermarkt. Samen met wat champignons, spinazie en verse pesto.

Eetoverzicht Vivian week46 3

Dinsdag

Wederom lekker makkelijk; pizza uit de pan. Ik maak dit best vaak maar ze zijn bijna altijd anders. Je kunt namelijk heel makkelijk wisselen van topping; gewoon wat je in huis hebt en wat lekker is bij elkaar. Deze keer met tomaat, paprika, spinazie en tonijn.

Eetoverzicht Vivian week46 4

Woensdag

Pasta! Old skool met tomaat, aubergine en lekkere kruiden. En zoals je ziet allerlei soorten pasta door elkaar. Ik mik gewoon alle restjes in 1 pot.

Eetoverzicht Vivian week46 5

Donderdag

Ik at met een vriendin bij Martin’s in Apeldoorn deze lekkere truffelfrietjes, kaasstengels en brood met dips.

Eetoverzicht Vivian week46 6

Vrijdag

Ik stond vrijdag de hele middag in de keuken om te koken voor 8 vriendinnen. Ik maakte soep, bao’s met pulled pork en komkommer (en bbq saus), zoete aardappel in honing, gember en sesam, champignons in sojasaus met basilicum/knoflook olie en een salade van komkommer en wortel met chilisaus en sesamolie.

Eetoverzicht Vivian week46 7

Dit dus ongeveer.

Eetoverzicht Vivian week46 8

Zaterdag

Gisteren aten we dus met vrienden bij BaiYok in Zwolle en dat was echt ongelofelijk lekker. We bestelden zoals altijd gewoon wat dingen van de kaart die ons lekker leken en daar aten we met zijn allen van.

Voor vandaag heb ik nog niks op de planning maar onze koelkast ligt zo vol, daar moet vast wat mee gemaakt kunnen worden. Voor de rest van de week geldt dat denk ik ook, eerst even de boel opmaken.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Linda says:

    Lekker! Welke risottorijst gebruik je? Die van die Lidl wordt heel papperig, en als ik hem korter “kook” veel te hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close