Viv’s Eetoverzicht #49-2020

Zo, dat was een prima eetweek. Ik deed de afgelopen week op maandagavond boodschappen, en dat was nog een avondvullend programma ook deze keer. Ik startte bij de Lidl, daarna ging ik naar de Appie en ik hoopte toen eigenlijk wel klaar te zijn met mijn wekelijkse rondje. Maar omdat er bepaalde artikelen niet op voorraad waren bij Appie Heijn, reed ik door naar een groter filiaal. Ik kon het maar beter gewoon allemaal alvast in huis hebben, dan op een ander moment weer terug moeten. Qua planning heb ik t/m afgelopen vrijdag bedacht wat we ongeveer zouden eten de afgelopen week. En dat kwam precies goed uit want gisteravond aten we bij mijn ouders en vandaag hoeven we weer niet te koken. De gerechten die ik maakte waren deze keer misschien niet heel spannend, wel waren het gouwe ouwe’s. Dingen die we gewoon lekker vinden en die af en toe even voorbij komen in een eetplanning.

Eetoverzicht Vivian wk49 1

Zondag

Ik maakte vorige week zaterdag deze romige risotto met pompoen en omdat dat uiteraard weer een lekkere volle pan werd, aten we hier zondagavond nog een keertje van. Ik bak de boel dan altijd even op, met een extra klont roomboter zodat het weer lekker smeuïg wordt.

Eetoverzicht Vivian wk49 2

Maandag

Ik spotte radijsjes, komkommer en avocado in onze koelkast en dat trio stop ik graag in een bowl. Zonder vis of kip deze keer, maar met wel een nieuwe dressing. Normaal gesproken kies ik graag voor sesamolie gemengd met chilisaus, maar nu had ik wasabimayonaise in huis dus deze lengde ik aan met wat meer mayonaise en een beetje water. Minder pittig en nog steeds lekker smaakvol.

Eetoverzicht Vivian wk49 3

Dinsdag

Ik had hier veel zin in vorig weekend en dat kwam doordat Tobias voor zijn lunch iets maakte wat erop leek. Bedacht me dus dat dit gelijk op onze eetplanning kon. Het is falafel, met couscous met veel verse kruiden en komkommer, een dot hummus en een dot Griekse yoghurt. Heel lekker dit!

 

Eetoverzicht Vivian wk49 4

Woensdag

We hadden nog wat aardappelen liggen, en een pastinaak. Daar haalde ik nog wat bij in de vorm van andere groenten en vervolgens sneed ik alles in blokjes en stopte dat met wat kruiden in de oven om lekker te grillen. Erbij bakte ik een stuk kabeljauw. Super simpel, hartstikke lekker.

Eetoverzicht Vivian wk49 5

Donderdag

Weer zo’n makkelijk en snel gerecht en I love it. Deze pizza uit de pan heb je vast al eens eerder voorbij zien komen en is ondanks de weinige ingrediënten lekker smaakvol. Licht gebakken wrap met tomatenblokjes, geitenkaas, rucola en kappertjes.

Eetoverzicht Vivian wk49 6

Vrijdag

Een old skool pasta afgelopen vrijdag. Met een zelfgemaakte tomatensaus, met bruchetta kruiden, kaas, knoflook, ui en meer.

Eetoverzicht Vivian wk49 7

Zaterdag

Yes! Pakjesavond en hoewel wij dat al jaren niet meer vieren, toch zijn we even naar mijn ouders gereden om een Sinterklaasgebakje te eten. Vonden we een goed plan en mee-eten konden we ook gelijk. Ideaal. Het werd friet, hoefde niemand te koken en we hadden hier allemaal hartstikke veel zin in.

Vanavond hoeven we wederom niet te koken want dat wordt voor ons gedaan. Voor de rest van de week ga ik nog aan de slag met een planning.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close