Viv’s Eetoverzicht week 35/2018

Zo! De afgelopen week was een heel gemakkelijk weekje. Terwijl ik toch echt het idee had dat ik een planning had gemaakt met best wel wat gerechten. Niets bleek minder waar, het was een week vol gemak. Te concluderen nadat ik zojuist alle foto’s bij elkaar zag. Is ook wel eens lekker, niet teveel poespas, lekker eten, iets meer tijd voor andere dingen.

De week begon met een barbecue op zondag, en gisteravond organiseerden we er zelf eentje bij de Barbell Club dus we sloten de week er ook mee af. Verder haalde ik sinds tijden even wat te eten en moest ik vooruit koken vanwege drukke avonden. Lees met me mee!

Eetoverzicht Viv wk35

Zondag

Een barbecue bij vrienden stond er op de planning. We hadden geluk met het weer want het bleef de hele middag/avond droog en het was nog net aangenaam genoeg. Er was van alles. Goed verzorgd, veel gegeten, gezellig gehad :-)

Eetoverzicht Viv wk35 2

Maandag

Ik had van mijn collega weer een mega courgette uit haar moestuin gekregen. Was ik weer heel blij mee en omdat zo’n enorme unit zich perfect leent voor een soep, maakte ik dat deze keer ook weer. Een tomaten-courgettesoep met veel lekkere kruiden erin. Ik geloof dat ik wel voor 5 personen soep uit deze pan kon halen dus ik stopte nog een paar bakken in de vriezer. Makkelijk; waarschijnlijk eten we het binnenkort weer.

Eetoverzicht Viv wk35 3

Dinsdag

Ik deed dinsdag boodschappen en omdat ik daardoor best laat thuis was, deed ik even makkelijk. Ik had Thaise kipblokjes gekocht en wokte daar bimi en sugar snaps bij. Op zich niet heel bijzonder, máár.. die kip was een absolute verrassing. Heel lekker!

Eetoverzicht Viv wk35 4

Woensdag

We hebben besloten dat ik wanneer het uitkomt op woensdagavond mee help met lesgeven bij de Barbell Club dus ik rij op die dag vanuit mijn werk door naar Apeldoorn. Betekent; avondeten voorbereiden. Op de foto ziet het er dus helemaal niet smakelijk uit, maar het was wel erg lekker. Een omelet met zelfgemaakte tonijnsalade, courgetteblokjes en zongedroogde tomaatjes.

Eetoverzicht Viv wk35 5

Donderdag

Na nog een late brainstormsessie op mijn werk (mét borrelplank), had ik nog niet veel trek toen ik rond kwart over 7 thuis kwam. Ik was nog net op tijd om te gaan trainen dus ik kleedde mezelf snel om. Bij thuiskomst had ik toch nog wel honger. Maar koken, daar had ik dus even geen zin meer in. Ik haalde bij de Turk bij ons op de hoek een broodje Köfte.

Eetoverzicht Viv wk35 6

Vrijdag

Ja, weer gemak dus. Want ik sneed slechts een zoete aardappel en een bakje kastanjechampignons in frieten en stukken en marineerde het met wat paprikakruiden, olijfolie, peper en zout. In de oven op standje 230 en een half uurtje later aten we dit. Simpel, snel en heel lekker.

Eetoverzicht Viv wk35 8

Eetoverzicht Viv wk35 7
Zaterdag

En gisteren dus weer een barbecue. We waren met zo’n 60 man en het oorspronkelijke idee was dat iedereen wat mee zou nemen. Totdat ik van verschillende mensen hoorde dat je het ook allemaal gewoon kunt laten bezorgen, dan hoef je verder niets te doen. Zelfs borden, bestek en servetten komen mee. Zodoende, we bestelden alles en hadden een mega gezellige barbecue.

Vandaag gaan we iets leuks doen. Tobias en ik gaan met 2 anderen naar het pop-up restaurant van het restaurant Jackies. De locatie is geloof ik een landgoed hier in de buurt. Ben héél erg benieuwd en heb er veel zin in :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close