Viv’s Eetoverzicht #30-2022

We zijn er weer! Althans, ik met mijn gezin en alles wat we de afgelopen week hebben gegeten. Sabine geniet nog heerlijk van haar vakantie dus die komt later weer online! Hoe dan ook, wij begonnen onze eetweek heel erg makkelijk. Zo kookten we zondag onverwachts helemaal niet en maandag regelde ik extra opvang voor Louie – ideaal dat overschot aan uren dat we hebben voor het kinderdagverblijf – zodat ik o.a. de tijd had om boodschappen te doen. Ik wist namelijk vorige week vrijdag al dat met het drukke weekend voor de boeg, we het niet gingen redden om ook ergens nog boodschappen te doen. Probleem opgelost, ik deed ze maandag. Voor de rest van de week was het een lekkere risotto, een gnocchi gerecht, een lichte maaltijd die favoriet is hier in huis en veel gemak op de vrijdag- en zaterdagavond.

Eetoverzicht Vivian week30 1

Zondag

Ik was zo ongeveer het hele weekend in Brabant bij mijn ouders en broer. Op zaterdag at ik dus mee bij mijn ouders en mijn moeder had deze lekkere bami met kip en vegetarische nasi gemaakt. Tobias kwam zondag ook en het was zó gezellig, dat we later naar huis gingen dan we van tevoren misschien hadden bedacht – al was er niet echt een plan of zo maar oké. Mijn moeder toverde dit nog een keer op tafel en dat was dus ideaal want zo hadden we al gegeten voordat we naar huis zouden rijden. Een aardige rit, dus over het avondeten hoefden we dan bij thuiskomst niet meer na te denken.

Eetoverzicht Vivian week30 2

Maandag & Dinsdag

Ik maak graag risotto in het weekend en ik had deze keer een variant met courgette, tonijn en pesto gepland staan. Alleen verschoof onze eetplanning twee keer waardoor ik dit pas op maandag maakte. En ik maakte weer te veel voor één dag dus we aten er twee dagen van. Makkelijk wel!

Eetoverzicht Vivian week30 3

Woensdag

Ik at weer op locatie! Tobias kookte, ik moest er zo ongeveer gelijk vandoor na thuiskomst van mijn werk. Dus deze gnocchi caprese ging in een bakje. Ik eet altijd net iets teveel van deze lekkere hap.

Eetoverzicht Vivian week30 4

Zondag

Bacon gebakken in knoflook en citroen is een hele lekkere combinatie. Een combi die ik wel vaker in salade’s gebruik en zo ook bij deze, met bulgur, avocado, veldsla en cottage cheese. Lekker licht en perfect voor dit zomerweer.

Eetoverzicht Vivian week30 5

Vrijdag

Deze guilty pleasure van me was in de aanbieding bij de Ap, dus die ging uiteraard mee. Dat begrijp je. Was bedoeld voor de zaterdag maar omdat we bekaf waren na een middagje zwemmen lónkte deze quatro formaggi vanuit de vriezer.

Eetoverzicht Vivian week30 6

Zaterdag

In Deventer zit Javahouse en ik had al vaker gehoord dat je daar lekker eten kan halen. Ik heb er meerdere malen aan gedacht, maar altijd stond ik voor een gesloten deur. Lag aan mij hoor, ik checkte de openingstijden nooit goed. Maar nu waren we in de buurt en dacht ik eraan. Dus hop! Er naar binnen. We kozen bami en nasi als basis en daarbij verschillende kip, rund- en varkensvlees gerechtjes.

Voor vanavond moet ik het nog even bedenken, net als voor de rest van de week. Waarschijnlijk ga ik het baseren op onze vriezer die even wat meer ruimte moet krijgen, want er kan vrijwel níets meer bij. Dus dan pakken we de voorraadkast ook maar even mee. Ik ben zelf erg benieuwd wat ik ervan ga maken :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close