Viv’s Eetoverzicht #18-2022

Vorige week donderdagmiddag deed ik mijn boodschappen al omdat ik alleen op dat moment tijd had. Er werd dus een lange planning vooruit gemaakt waarbij ik enkel de verse producten nog niet allemaal in huis haalde. Dat deed ik later. Hoe dan ook, het was wel lekker georganiseerd weer. Nadenken over het eten gebeurde de hele week niet, we checkten alleen even waar we zin in hadden. Ik kookte een keertje dubbel, en ik maakt tussendoor nog even een keertje iets anders omdat ik even de houdbaarheidsdatum ervan gemist had. Verder weer wat lichtere gerechten. Dit is ‘m, onze eetweek:

Eetoverzicht Vivian week18 1 e1652001931114

Zondag

Ik maakte zondag een Salade Nicçoise, met tonijn, haricot verts, ei en een lekkere mayonaise/citroen dressing. Erbij wat aardappelkroketjes, dat maakte het compleet natuurlijk.

Eetoverzicht Vivian week18 2

Maandag

Ik was eigenlijk van plan om enkel groenten en worstjes uit de oven te maken. Gewoon de bakplaat vol, wat smaakmakers erover en dat zou het zijn. Maar ik had toch zin in een bulgursalade ermee dus ik bereidde een beetje bulgur terwijl de oven zijn best deed en husselde daarna alles door elkaar. Erbij nog een beetje frisse cottage cheese.

Eetoverzicht Vivian week18 3

Dinsdag

Gnocchi, ik vind dat zó lekker. Gebakken of gekookt en met wat lekkere andere ingrediënten erbij. Zo is de Caprese variant bij mij al favoriet, maar deze met groene pesto, doperwtjes, rucola en wat licht gesmolten mozzarella was ook echt heel lekker. Dikke kans dat ik voor de komende week nog een keer gnocchi op het menu zet, maar weer anders.

Eetoverzicht Vivian week18 4

Woensdag & Donderdag

Ik maakte woensdag een bulgur salade van Ottolenghi met paddenstoelen en feta. Een flinke lading dus ik at er twee dagen van. Kwam goed uit (was stiekem wel zo gepland natuurlijk), want ik moest donderdagavond nog weg waardoor koken wat lastig zou worden.

Eetoverzicht Vivian week18 5

Vrijdag

Ja dit moest dus op! De verse pasta hadden we nog in huis en was ik even vergeten. Zonde natuurlijk want dit vinden we allebei hartstikke lekker. Ik maakte er een saus bij waar nog een lekkere lading kaas doorheen ging (erover ook, maar dat deed ik natuurlijk weer na deze foto). Ook aubergine bakte ik op en ging in de saus. Flinke hap wel dit hoor!

Eetoverzicht Vivian week18 6

Zondag

We zijn dit weekend in Brabant en gisteravond haalden we een frietje. Ik hoopte er al op, want ik had er erg veel zin in. Mijn vaste recept met frikandel speciaal én de pinda curry die ik jullie getipt heb; van Hela.

Vandaag gaan we eerst even lekker van de zon genieten in Breda en hoe het de komende week met avondeten zit, daar denk ik later nog over na.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close