Sab’s Eetoverzicht #18-2022

Wat was het heerlijk om weer een paar keer buiten te kunnen eten, vind je niet? Wij hebben het er echt even van genomen hoor, zo genoten van het lekkere lenteweer! Mijn (eet)week was lekker gevarieerd en fijn. Ik was jarig dus we aten stiekem de hele week heel lekker, haha. Niet per se allemaal zo gepland hoor, we liepen alles een beetje op zijn beloop gaan en een aantal diners werden pas op het laatste moment ingevuld, maar stiekem was dat ook wel eens leuk.

zondag 1

Zondag

Vorige week zondag hadden we afgesproken met onze vrienden bij de Brugkabouter in Eerbeek. Dit is een pannenkoekenrestaurant, maar we gingen er eind van de middag vooral heen om te borrelen en de grote speeltuin die bij het restaurant zit. De kinderen vermaakten zich úren en we besloten er uiteindelijk ook maar even te blijven voor het eten. Ik nam een pannenkoek met spek. Die smaakte prima.

maandag 1

Maandag

Voor de maandag trok ik de koelkast en de vriezer open. Er lag nog een grote zak met krieltjes van CêlaVita die ik onlangs nodig had voor een samenwerking en in de vriezer lagen nog verschillende losse stukken vlees, waaronder confit de canard. Een eendenbout op maandagavond, het moet niet gekker worden – haha. Maar het scheelde wel weer ruimte in de vriezer.

dinsdag 1

Dinsdag

Dinsdag stond ik op kantoor in de keuken en het eten ging lekker mee naar huis. We aten champignonsoep met zelfgemaakte focaccia en bosui-pannenkoekjes met garnalen. Lekkeerrrrr.

woensdag 1

Woensdag

Mijn ouders kwamen woensdag gezellig eten voor mijn verjaardag. Donderdag was ik jarig, maar aangezien we allemaal aan het werk waren die dag, kwamen ze een dagje eerder. Ik kookte Indonesisch en haalde ook wat bij de Indonesische toko. Extra traktatie: buiten in de zon eten.

donderdag 1

Donderdag

Donderdag was ik dan écht jarig en die dag hebben we lekker eten besteld. Of nouja, lekker… Ik had zin in sushi maar die viel eigenlijk behoorlijk tegen. De smaken waren saai, de ‘crispy’ sushi alles behalve crispy en de bestelling klopte ook niet helemaal. Jammer de bammer. De ervaring past goed bij de blurry foto, hahaha.

vrijdag 1

Vrijdag

De planning van vrijdag verliep even heel anders; ik werd ’s ochtends ineens ‘ontvoerd’ door de man. Als verrassing voor mijn verjaardag had hij een dag + overnachting in een andere stad geregeld met z’n tweeën. Die andere stad werd uiteindelijk Utrecht en daar hebben we een heerlijke 24 uur gespendeerd. Avondeten deden we ’s avonds bij The Streetfood Club. Mijn verwachtingen waren héél hoog, ik wilde er ook heel graag een keertje heen, maar het was ok. Niet spectaculair, helaas. Maar ik hoorde al dat de ervaringen daar zeer wisselend zijn. Het naastgelegen Ruby Rose vond ik vele malen lekkerder, daar hebben we geluncht.

zaterdag

Zaterdag

Er stond nog meer dan genoeg eten in de koelkast dus daar warmde ik gisteren wat mee op. Ik kookte een pan pasta en roerde dat door mijn Toscaanse kip die ik eerder deze week maakte. Héél lekker vonden we het allemaal. Het recept komt gauw op OMF.

Aankomende week is, na alle feestdagen en gebroken weken, eindelijk weer eens een keer normaal. Met uitzondering van dinsdagavond, dan ga ik (voor het eerst ooit) naar een première. Van de nieuwe Foodies film om precies te zijn. Dit is echter pas ’s avonds maar aangezien ik de dresscode cocktail is, kan ik die avond maar beter even rekening houden met het eten, haha. Verder sta ik twee dagen in de keuken en kan er veel mee naar huis dus ik gok dat er van echt thuis koken niet veel terecht komt.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close