Japanse snacks proeven!

Hi guys! Zoals jullie weten ben ik momenteel in Japan. Vanmiddag komt de eerste plog online maar het leek me ook leuk om alvast een video te uploaden vanuit hier. Aangezien ze er hier in Japan nogal bijzondere (eet)gewoonten op nahouden, leek het me leuk om een supermarkt in te duiken en op zoek te gaan naar een aantal populaire Japanse snacks. Die heb ik gevonden, een flinke verzameling zelfs. In de onderstaande video maak ik de snacks voor het eerst open en ga ik ze proeven!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Rozan says:

  Vet leuk!
  Ik zag gisteren de zoete aardappel kitkat bij de oriëntal winkel en twijfelde of ik hem wel moest kopen, haha. Ga ik nu toch doen na het zien van je filmpje! Nice!

 2. Cheese and Chinese says:

  Wow geweldig! Eigenlijk lijkt alles met een groene thee smaakje me wel lekker!

 3. Mique says:

  Bij de toko in Rotterdam heb ik die eerste Kitkats gekocht en daar stond bij dat het cheesecake smaak was. Dat zou de citroensmaak wel verklaren :)

 4. Annemie says:

  Ik dacht echt bij alles Ierl….
  Wat een boer niet kent

 5. Mireille says:

  Ik vind die matcha kitkat en oreo echt fantatisch, zo lekker! Smaken verschillen haha

 6. Charlotte says:

  Jaaaa matcha kitkat! (Matcha is groene thee trouwens, maar dan poeder in plaats van infusie). Ohhh en pocky sticks! <3 Wat ik mis zijn de mochi cakejes, heel zacht, het deeg gemaakt van rijstmeel en met een lekkere vulling zoals zoete rodebonenpasta.

 7. Anniek says:

  Hoi Sabine, Ik zie net op de site van mostcutest.nl dat je die gele kitkats in de oven kunt afbakken, ze zouden dan een soort cheesecake smaak moeten krijgen. Ik zag het en moest aan je filmpje denken. Misschien nog iets om thuis uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close