Viv’s Eetoverzicht week 01/2018

Zo, week 1 zit er weer op jongens! De eerste week van het nieuwe jaar begon bij ons natuurlijk met hele lekkere (niet al te gezonde) maaltijden maar naarmate de week vorderde, kwamen we weer in ons ritme. En stiekem vind ik dat dus heel fijn, want op een gegeven moment ben ik eigenlijk wel een beetje klaar met al die kerstchocolade, oliebollen (als ontbijt) en het snacken om te snacken. Het ritme was weer welkom en omdat ik de afgelopen week weer begon met werken na een weekje vrij, ging het allemaal als vanzelf. Mijn koelkast lag bommetje vol dus ik heb vooral veel verse dingen weggewerkt in onze maaltijden. Veel boodschappen heb ik dus niet hoeven doen, ook wel eens fijn!

Eetoverzicht 52 1

Zondag

Oudejaarsavond en ik had allang ingepland dat ik weer eens sushi zou maken. We zijn er allebei gek op maar om het zelf te maken mag je even wat tijd uittrekken. Perfect voor oudejaarsavond.

Eetoverzicht 52 2

Maandag

We hadden nog behoorlijk wat borrelhapjes in huis die eigenlijk voor oudejaarsavond bedoeld waren maar omdat we zo vol zaten van de sushi, hebben we die overgeslagen. Dus samen met wat overgebleven sushi maakten we hier onze maaltijd van op 1 januari. Met een film erbij, lekker avondje.

Eetoverzicht 52 3

Dinsdag

Dinsdag 2 januari was mijn eerste werkdag weer en ik had behoorlijk zin in een lichte maaltijd. Zeker omdat ik die avond de oliebollen er nog af ging trainen dus het werd een quinoa salade met surimi, avocado, courgette, gebakken ui en een beetje sojasaus. Wat left-overs bij elkaar en vooral door de surimi, avocado en sojasaus werd het een beetje sushi/pokébowl-achtig.

Eetoverzicht 52 4

Woensdag

Ratatouille uit de oven met een beetje feta, kabeljauw en verse peterselie.

Eetoverzicht 52 5

Donderdag

Donderdag was ik laat thuis en we moesten allebei nog eten. Het werd dit, of risotto. We wilden er niet teveel tijd aan kwijt zijn (honger) dus kozen allebei hiervoor, een lekker simpel noodlessoepje!

Eetoverzicht 52 6

Vrijdag

Ik at alleen vrijdag en ik had zin in een frisse salade. Ik maakte er eentje van ijsbergsla met mayo/citroen dressing, gerookte kip, komkommer, cherrytomaatjes, avocado en een beetje parmezaan. Zo’n kaasje doet het altijd goed over een salade, net wat meer pit.

Eetoverzicht 52 7

Zaterdag

Gisteren had Tobias een whisky-date en ik ging gezellig mee. Om half 4 begonnen de mannen al en dat resulteerde rond etenstijd in de vraag; wat doen we met eten? Met direct daar achteraan, Viv, wil jij koken? Tuurlijk, geen enkel probleem. Ik noemde groene curry en dat móest het worden van de mannen. OK! Met kabeljauw en garnaaltjes.

De afgelopen week was er eentje zonder een echte planning maar deze week ga ik me daar toch weer even mee bezighouden, globaal heb ik alles al een beetje bedacht dus het moet weer helemaal goed komen.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close