Viv’s Eetoverzicht week 45/2018

Zo! Herfstig weekje was het wel. En vandaag ook, hier regent het al sinds vannacht en grijzer kan het geloof ik niet. Ik heb er geen problemen mee hoor, zolang we lekker binnen kunnen blijven en met een kop thee achter mijn laptop met Netflix kunnen kruipen ;-) Óf ik duik de keuken in. Want ik merk dat ik het tijdens zulke dagen heerlijk vind om meer tijd te nemen voor het koken. En ook bakken! Zo maakte ik vrijdag sinds tijden namelijk weer eens een kokos banaan havermout brood (wat ik voorheen zo ongeveer iedere week wel in de oven schoof).

Goed. Het avondeten van de afgelopen week. Ik had weer een fijne planning en hield me daar behoorlijk strak aan. Voor de komende week heb ik hem ook alweer klaar, lekker onder controle allemaal haha. Sab en ik lijken wat dat betreft behoorlijk op elkaar.

Eetoverzicht Vivian week 45 1

Zondag

Tortilla pizza’s zijn bij ons een terugkerend menu-item. Zo nu en dan maak ik ze. Vinden we allebei heel erg lekker, er kan van alles op en vaak heb ik er ook alles wel voor in huis. Zondag maakte ik ze met tomatensaus (zelfgemaakte), spinazie, courgette, tomaat en pecorino.

Eetoverzicht Vivian week 45 2

Maandag

Ook een terugkerend menu-item. De couscous van bloemkool gemaakt. Een flinke hap gezond eten op een lekkere wijze klaargemaakt. Ik maakte hier de couscous samen met gebakken aubergine, geitenkaas en geroosterd amandelschaafsel.

Eetoverzicht Vivian week 45 3

Dinsdag

En ja, als je bloemkoolcouscous maakt dan heb je echt heel veel. Ik denk dat we van de portie die ik deze keer maakte wel 3 dagen hadden kunnen eten maar we hielden het bij twee. Dinsdag aten we het met pittige gehaktballetjes in tomatensaus.

Eetoverzicht Vivian week 45 5

Woensdag

Door drukke dagen op mijn werk moest er even geschoven worden met mijn vrije dag. Woensdag was ik vrij in plaats van vrijdag dus woensdag was dan ook mijn OMF dag. Ik maakte een hele lekkere plaattaart voor OMF, komt online!

Eetoverzicht Vivian week 45 6

Donderdag

En ook dit maakte ik voor OMF. Gnocchi. Komt ook het recept van online! (en een iets mooiere foto)

Eetoverzicht Vivian week 45 7 Eetoverzicht Vivian week 45 8

Vrijdag

Ik had veel in huis en mikte veel ervan op een wrap om deze vervolgens onder de grill tot een panini te grillen. Er zat o.a. op: spinazie, basilicum, tonijn, avocado, tomaat, paprika, pecorino… Lekker licht vooraf aan een training en zo klaar.

Eetoverzicht Vivian week 45 9

Zaterdag

In het weekend maak ik graag pasta’s en iedere keer probeer ik er een andere twist aan te geven. Ik maakte zelf de tomatensaus, met verse smaakmakers, kruiden en mascarpone. Deed er spinazie en tomaatjes door en klaar was ons zaterdagavondmaaltje :-)

Zoals gezegd heb ik mijn planning alweer klaar. Ergens vandaag ga ik nog even boodschappen doen zodat ik weer een relaxte week heb als het daarop aankomt.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Het ziet er weer allemaal zeer smakelijk uit zeg! jam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close