Week van OMF #45-2018

Deelde ik vorige week veel kiekjes van de leuke dingen die we samen met Vic deden, was ik afgelopen week vooral héél veel aan het werk. Ik was donderdag t/m zaterdag overdag buiten de deur en omdat ik as. donderdag naar New York ga (OMG YES!) betekende het voor mij iedere avond doorwerken. Da’s niet erg, ik vind het altijd wel lekker om ’s avonds te werken. Sfeerlampjes aan, geurkaars aan, Tim die aan het gamen is op de bank, geen peuter die om me heen huppelt… Uber productief ben ik ’s avonds en dat terwijl ik totaal geen avondmens ben.

foto1 1

Maandag

Mijn uitzicht van nagenoeg de hele maandag: daglichtlamp en camera op mijn neus.

foto2 1

Ik maakte wel hele leuke dingen, al zeg ik het zelf.

foto3 1

En ook gruwelijk slechte dingen. Alle recepten komen natuurlijk binnenkort online.

foto4 1

Toen Vic eenmaal weg was en Tim ging sporten sloot ik me op op mijn kantoor. Blijft een fijne werkplek, zowel ’s avonds als overdag. De bloemen die er staan zijn overigens nep.

foto5 1

Dinsdag

Post van de knappe dames van 2WMN! Willemijn en Martine hebben een boek geschreven over zwanger zijn en de eerste periode erna en dit helemaal in eigen beheer uitgegeven. Zó knap. Ik heb nog geen tijd gehad om in het boek te beginnen maar ik ben zo razend benieuwd. Het ziet er in ieder geval al prachtig uit en naar wat ik lees loopt het boek ook super goed. Zo leuk voor ze!

foto6 1

Vic en ik deden ’s ochtends wat boodschappen en bij Action liep ik tegen een tijdschriftenrek aan. Staat zo leuk in de woonkamer zo en matcht lekker bij ons interieur. Action wordt steeds leuker! Ik vond de winkel al leuk maar nu wordt het op het gebied van wonen ook steeds toffer.

foto7 1

Vic vond het maar vermoeiend allemaal, haha. Hij moet wel echt heel moe zijn wil hij zo op de bank gaan liggen. Normaliter stuitert hij door het hele huis. Was dus wel een foto waard, dit unieke moment.

foto8 1

Tijdens Vic zijn middagslaapje gauw een video opnemen.

foto9 1

Ik plaatste deze foto op InstaStories met daarbij de tekst dat er in de wijnglazen die ik fotografeer negen van de tien keer gewoon ice tea zit omdat ik het zonde vind om wijn open te trekken. Klein kijkje achter de schermen, haha.

foto10 1

God wat werden we afgelopen week weer vaak getrakteerd op prachtige luchten. Ik word hier zo blij van!

foto12 1

Zoals ik al zei: iedere avond aan het werk afgelopen week. Nu lekker beneden aan tafel.

foto11 1

Woensdag

Woensdag had ik een gigántische off-day. De hele dag had ik een dipje en nergens zin in, zo irritant. Ik had het idee om met Vic te gaan zwemmen, naar Monkeytown te gaan of naar IKEA te rijden maar uiteindelijk zijn we thuis gebleven, haha. Wel gezellig op de bank met z’n tweeën. Wat wordt hij groot he?

foto13 1

Kleuren vindt hij tegenwoordig ook leuk. Of nouja, kleuren…

foto14 1

Ik zette de Rituals Adventkalender die ik voor mezelf had gekocht vast in elkaar. De eerste kerstboom in huis staat hoor! Wel op de slaapkamer, haha.

foto15 1

’s Middags kwam ik op Netflix de film Platvoet tegen, wat een jeugdsentiment! Het was mijn favoriete tekenfilm vroeger en vond het zo tof om hem op Netflix te zien. Daar heet hij wel anders trouwens: The land before time. Vic vond het ook een leuke film, hoera!

foto16 1

Donderdag

Donderdag was ik de hele dag op pad voor de samenwerking met Gelderse Streken dit jaar. Ik bezoek de komende weken 5 Hanzesteden in de regio’s, zo leuk om op deze manier meer van mijn provincie te zien. Ik trapte de samenwerking af in Zutphen en was positief verrast door deze stad.

foto17 1

Zoveel waanzinnig leuke conceptstores. Meer lezen jullie binnenkort in mijn City Guide!

foto18 1

Ik nam als souvenir de enige echte arretjescake mee naar huis en daar aten we ’s avonds natuurlijk een plakje van. Lekker maar toch echt niet zo lekker als mijn Arretje Nof uit het Guilty Pleasures kookboek!

foto19 1

Vrijdag

Vrijdag stond alweer de laatste shootdag voor Fatima op de planning, alle 80 recepten zijn op de foto gezet – woooow! Fatima gaat nu druk aan de slag met alle teksten en zwanger zijn, jullie moeten nog even tot april geduld hebben voor het boek in de winkels ligt.

foto20 1

Eenmaal thuis dook ik gauw de keuken in, ik had nog 6 cheesecakes te bakken namelijk.

foto21 1

De lucht leek wel van goud in Apeldoorn toen ik Vic ging ophalen aan het eind van de middag. Ik heb een ding met mooie luchten, is het je al opgevallen?

foto22 1

Hubby kwam thuis met een doosje bonbons van Villa Chocola. Ooooh ooooohhhh.

foto23 1

Terwijl Tim met wat maten was bieren in de stad, keek ik de laatste afleveringen van S02 van Making a Murderer. Lekker met een glas wijn en wat kruidnootjes erbij.

foto24 1

Zaterdag

Gewapend met 6 cheesecakes reed ik aan het einde van de ochtend naar Amsterdam voor de foodmarket bij Scheltema!

foto25 1

Hoi boekie, wat sta je er mooi bij!

foto26 1

En de cheesecakes lagen er ook fijn bij. Al gauw sneed ik iedere punt nog eens in drieën omdat het anders simpelweg niet genoeg was (was een gratis proeverij!). Binnen 1,5u waren alle 6 de taarten op.

foto27 1

De parkeergarage uitkomen kostte me bijna drie kwartier en ook op de dam stond ik nog even in de file. Wel onder gezellige kerstverlichting.

foto28 1

Zondag

Gisteren was echt zo’n regeldagje. Boodschappen doen, huishouden en we hingen ons hert op van Fabryk. Staat tof he zo, in de slaapkamer?

foto29 1

We wipten ook nog even langs oma om te vieren dat ze haar huis heeft verkocht. Bij de stapel ‘grofvuil’ stond een oude letterbak. Zij wilde hem weg doen, ik vind de achterkant perféct voor fotografie dus ik nam hem mee naar huis.

foto30 1

’s Middags zette ik vast de Boeuf Bourgignon op naar een recept van Francesca. Kunnen we die morgen lekker eten.

En nu heb ik nog drie dagen te gaan voordat ik in de trein stap naar Schiphol. Zóveel zin in mijn solo-tripje naar New York. Natuurlijk had ik het leuker gevonden als Tim mee had gekund maar het is altijd al mijn droom geweest om alleen naar mijn favoriete stad op de hele wereld te gaan en het is wel boffen dat dit kan. Vandaag heb ik me opgesloten op mijn kantoor, veel uitwerken en editen staat er op de planning! Morgen ga ik zwemmen met Vic en ’s middags werk ik de laatste dingen weg voor de komende weken. Woensdagavond ga ik alvast naar Schiphol, ik heb daar een hotelkamer geboekt omdat ik donderdag al relatief vroeg vlieg. Woensdag staat in het teken van nog even heel veel knuffelen met Vic, mailbox legen en mijn koffer inpakken. Nu al zin om Week van OMF volgende week met jullie te delen.

Tot dan en fijne week! x

Join the Conversation

  1. Angela says:

    Wat tof dat je naar New York gaat! Ziet er uit als een leuke week :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close